GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nositelj liste Živog zida uhićen zbog bludničenja sa studenticom

Nositelj liste Živog zida uhićen zbog bludničenja sa studenticom
PRIJAVLJEN
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.06.2020 / 21:53
Autor: SEEbiz / Jutarnji list
ZAGREB - Dominika Vuletića (39), nositelja liste Živog zida u III. izbornoj jedinici, policija je uhitila i kazneno prijavila zbog sumnje da je prije četiri dana bludničio nad 20-godišnjom djevojkom u svojemu kabinetu na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

 Nakon dovršenog kriminalističkoga istraživanja policija ga je predala pritvorskom nadzorniku. Zatim ga je u svojstvu osumnjičenika ispitalo zagrebačko Općinsko državno odvjetništvo, nakon čega je profesor pušten da se brani sa slobode, ali uz mjere opreza.

Tužiteljstvo je, bez otkrivanja identiteta, objavio kako su ispitali 39-godišnjaka.

- Nakon ispitivanja okrivljenika, doneseno je rješenje kojim su okrivljeniku naložene mjere opreza zabrane približavanja žrtvi te zabrane uspostavljanja i održavanja veze sa žrtvom – priopćili su iz tužiteljstva.

Kako doznajemo, Dominika Vuletića, inače docenta na Katedri za pravo Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, privela je policija nakon što ga je prijavila 20-godišnja studenica jednog drugog fakulteta. Vuletić i studentica upoznali su se prije nekoliko dana tijekom stranačkih aktivnosti Živog zida.

Tom su prilikom razmijenili brojeve telefona a, prema navodima iz prijave, Vuletić je 20-godišnjakinji počeo slati poruke preko mobilne aplikacije u kojima joj nudi svojevrsnu akademsku suradnju. Studentica mu je odmah dala do znanja da jedino takva poslovna suradnja i dolazi u obzir pa je zato sutradan, 17. lipnja u popodnevnim satima pristala otići u njegov ured na Ekonomski fakultet.

No, u prostorijama fakulteta za djevojku je ubrzo počela agonija jer joj je navodno, prema njezinim riječima, u jednom trenutku Vuletić prišao te je počeo dirati po tijelu i pritom joj se također neprimjereno obraćati aludirajući na seks.

Šokirana djevojka je, međutim, žurno otišla iz njegova ureda te se nedugo potom obratila policiji za pomoć. Kriminalistima je ustupila i poruke koje joj je prethodno profesor slao, a iz kojih se, navodno, mogu iščitati, i neke dvosmislene, neukusne rečenice.

Susjedi Vuletićevih kažu da nisu vidjeli policiju proteklih dana u njihovom ulazu i naglašavaju da su divna mlada obitelj. Vuletićeva partnerica nam je samo kratko rekla da Dominik nije uhićen te da mu mobitel ne radi i da ga kontaktiramo putem emaila. Na email nam je, pak, Vuletić odgovorio: “Nemam komentara i molio bih da se pridržavate tajnosti”.

Tagovi: Dominik Vuletić, Živi zid, Ekonomski fakultet u Zagrebu
PROČITAJ I OVO
Jankovics: Nisu me zvali ni Orban ni Milanović
REAKCIJE
Jankovics: Nisu me zvali ni Orban ni Milanović
ZAGREB - Zastupnika mađarske nacionalne manjine Roberta Jankovicsa zateklo je novinarsko pitanje predsjedniku Zoranu Milanoviću je li zbog njega on kontaktirao premijera Mađarske Viktora Orbana.
Posavec: I Grbin i Milanović mogu doći do parlamentarne većine jednako kao i Plenković
JASNA PORUKA
Posavec: I Grbin i Milanović mogu doći do parlamentarne većine jednako kao i Plenković
ČAKOVEC - Međimurski župan Matija Posavec osvojio je dva mandata sa svojom Nezavisnom platformom Sjever te je za N1 televiziju komentirao rezultate izbor, s kim bi mogao koalirati, ali i upozorenje Ustavnog suda da Zoran Milanović ne može biti mandatar Vlade.
Tomašević priznao: Žao nam je što nismo išli u točkastu koaliciju sa SDP-om
PRIZNANJE
Tomašević priznao: Žao nam je što nismo išli u točkastu koaliciju sa SDP-om
ZAGREB - Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević danas je izjavio da je protuustavna odluka Ustavnog suda o Zoranu Milanoviću da ne može biti mandatar ni premijer, te da će Možemo! podržati koga god SDP predloži za mandatara.
Njemački mediji: Plenković će imati velike muke kako bi sastavio većinu
ODJECI
Njemački mediji: Plenković će imati velike muke kako bi sastavio većinu
BERLIN - Mediji s njemačkoga govornog područja u analizama izbora u Hrvatskoj ukazuju na predstojeće mukotrpno sastavljanje vlade i ne isključuju mogućnost novih izbora.
Milinović: Ustavni sud vraća nas u kaljužu
PORUKE
Milinović: Ustavni sud vraća nas u kaljužu
ZAGREB - Ne stišavaju se reakcije na odluku Ustavnog suda da Zoran Milanović ne može biti mandatar i predsjednik Vlade.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE