GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Multimedija direkcija demantira informacije o troškovima Petrinje za promidžbu

Multimedija direkcija demantira informacije o troškovima Petrinje za promidžbu
DEMANTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.05.2022 / 18:31
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Tvrtka Multimedija direkcija demantirala je u četvrtak informacije objavljene u članku Večernjeg lista, a koji je Hina prenijela u pregledu tiska, da je grad Petrinja toj tvrtki u manje od godinu dana za promidžbu isplatio 360.000 kuna, s obzirom da se radilo o višestruko manjoj naknadi od 165.375 kuna.

"Iz istog razloga je netočna i tvrdnja navedena u članku da je tvrtki od 31. srpnja do kraja 2021. godine, isplaćeno 202.125 kuna". U cijelom razdoblju poslovne suradnje, od srpnja 2021. do veljače 2022. društvo Multimedija direkcija primilo je od grada Petrinje ukupan iznos od 165.375 kuna s uključenim PDV-om, navode u demantiju.

Netočno je, dodaju, i da je grad Petrinja ove godine s tom tvrtkom sklopio novi ugovor na iznos od 240.625 kuna, jer je za 2022. sklopljen ugovor za razdoblje od veljače do prosinca za ukupan iznos od 192.500 kuna.

Navode i da je netočno je da je grad Petrinja Multimedija direkciji isplatio dodatnih 18.750 kuna u siječnju 2022. budući da takve isplate nije bilo.

Dodaju kako je netočno da je Multimedija direkcija posao s gradom Petrinjom dobila bez provedene javne nabave, s obzirom da je poslovni odnos zasnovan u srpnju 2021. upravo temeljem rezultata postupka javne nabave, koji je proveden u srpnju 2021. i nakon čega je sklopljen ugovor o poslovnoj suradnji.

U demantiju navode kako nije istina da je društvu Multimedija direkcija grad isplatio 37.500 kuna za nastup grupe Colonia na proslavi Dana grada u kolovozu 2021. Navedeni iznos nije isplaćen društvu Multimedija direkcija niti nastup grupe Colonia s tim društvom ima ikakve veze. Naknada za nastup, ističu, isplaćena je društvu Multimedijalna komunikacija d.o.o., u vlasništvu Borisa Đurđevića.

"Multimedija direkcija d.o.o. ne utječe i nema veze sa savjetnicima gradonačelnice i društvo nikada nije primilo nikakve naknade za rad savjetnika za međunarodne odnose i dijasporu. Aktualni savjetnici nove gradonačelnice angažirani su na volonterskoj osnovi, a iznos od 58.000 kuna koji se spominje u članku odnosi se na neisplaćene naknade Darku Dumboviću, savjetniku bivšeg gradonačelnika Darinka Dumbovića za branitelje, koje su isplaćene prije primopredaje gradske uprave, a nakon lokalnih izbora", navodi se u demantiju.

Tagovi: Multimedija direkcija, Petrinja, Margareta Komes, Darinko Dumbović
PROČITAJ I OVO
Sergej Trifunović pušten na slobodu dva dana nakon hapšenja
NA SLOBODI
Sergej Trifunović pušten na slobodu dva dana nakon hapšenja
BEOGRAD - Glumcu Sergeju Trifunoviću poslije saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu ukinuto je zadržavanje.
Jankovics: Nisu me zvali ni Orban ni Milanović
REAKCIJE
Jankovics: Nisu me zvali ni Orban ni Milanović
ZAGREB - Zastupnika mađarske nacionalne manjine Roberta Jankovicsa zateklo je novinarsko pitanje predsjedniku Zoranu Milanoviću je li zbog njega on kontaktirao premijera Mađarske Viktora Orbana.
Posavec: I Grbin i Milanović mogu doći do parlamentarne većine jednako kao i Plenković
JASNA PORUKA
Posavec: I Grbin i Milanović mogu doći do parlamentarne većine jednako kao i Plenković
ČAKOVEC - Međimurski župan Matija Posavec osvojio je dva mandata sa svojom Nezavisnom platformom Sjever te je za N1 televiziju komentirao rezultate izbor, s kim bi mogao koalirati, ali i upozorenje Ustavnog suda da Zoran Milanović ne može biti mandatar Vlade.
Tomašević priznao: Žao nam je što nismo išli u točkastu koaliciju sa SDP-om
PRIZNANJE
Tomašević priznao: Žao nam je što nismo išli u točkastu koaliciju sa SDP-om
ZAGREB - Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević danas je izjavio da je protuustavna odluka Ustavnog suda o Zoranu Milanoviću da ne može biti mandatar ni premijer, te da će Možemo! podržati koga god SDP predloži za mandatara.
Njemački mediji: Plenković će imati velike muke kako bi sastavio većinu
ODJECI
Njemački mediji: Plenković će imati velike muke kako bi sastavio većinu
BERLIN - Mediji s njemačkoga govornog područja u analizama izbora u Hrvatskoj ukazuju na predstojeće mukotrpno sastavljanje vlade i ne isključuju mogućnost novih izbora.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE