GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mlađa sestra Kim Jong-una nova je zvijezda Twittera

Mlađa sestra Kim Jong-una nova je zvijezda Twittera
ŠALJIVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.04.2020 / 20:21
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Kim Yo-jong, mlađa sestra Kim Jong-una, dospjela je posljednjih dana u središe pažnje na Twitteru.

Otkako su se pojavile kontradiktorne informacije o zdravlju sjevernokorejskog diktatora Kim Jong-una i spekulacije je li Kim živ, korisnici Twittera su počeli praviti funcam snimke mlađe sestre Kim Yo-jong.

Prošli tjedan proširile su se informacije da je diktator lošeg zdravstvenog stanja nakon kardiovaskularne intervencije. CNN je izvijestio da je u "ozbiljnoj opasnosti". Naime, propustio je paradu za djedov rođendan, 15. travnja. Spekulacije o njegovoj smrti eskalirale su nakon što je japanski magazin objavio da je diktator nakon operacije bio u "vegetativnom" stanju.

CNN je u nedjelju izvijestio da su korejski dužnosnici izjavili da je Kim "živ i zdrav".

"Kim Jong-un je živ i zdrav", rekao je Moon Chung-in za CNN, glavni savjetnik za vanjsku politiku južnokorejskog predsjednika Moon Jae-in.

"Boravi u oblasti Wonsan od 13. travnja.

Malo je podataka o njegovoj sestri Yo-jong, za koju se vjeruje da je u ranim tridesetima. Ali njezin uspon u redovima vladinih odjela Sjeverne Koreje, sugerira da je odgojena da vlada zemljom sve dok sin Kim Jong-una ne bude dovoljno star da preuzme vlast.

Robert Collins, stručnjak koji je proveo više od 40 godina analizirajući tajnovite operacije vlade Sjeverne Koreje, rekao je za Daily Beast da Kim Yo-jong donosi odluke o onome što se javno prezentuje u vezi njenog velikog brata Kim Jong-una".

Korisnici Twittera izrađuju fancams za Kim Yo-jong. Fancams su kratki, veoma popularni isječci poznatih ličnosti i umjetnika. Obožavatelji ih uređuju s različitim efektima i prijelazima.

Fancams su korištene ne samo za pružanje podrške popularnim zvijezdama, već i za uklanjanje postova, isključivanje kritika i uznemiravanje drugih korisnika Twittera.

Koristeći nekoliko fotografija i video zapisa Kim Yo-jonga iz njenih rijetkih javnih istupa, korisnici Twittera dodali su glazbu i druge efekte kako bi napravili fancam diktatorove potencijalne nasljednice. Nisu skrivali oduševljenje, barem ako riječ o šaljivim postovima...

Tagovi: Kim Yo-jong, Kim Jong-un, Twitter, Sjeverna Koreja,
PROČITAJ I OVO
Vučić divljao u Vijeću sigurnosti; na kraju je morao ušutjeti
DIVLJANJE
Vučić divljao u Vijeću sigurnosti; na kraju je morao ušutjeti
NEW YORK - Na današnjoj redovnoj sjednici Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda o Kosovu došlo je do verbalnog okršaja između predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i predsjedavajuće sjednicom, Vanesse Frazier s Malte.
Jokić: Jedini izlaz iz ove situacije su novi izbori
STAVOVI
Jokić: Jedini izlaz iz ove situacije su novi izbori
ZAGREB - Ravnatelj Instituta za društvena istraživanja Boris Jokić za Dnevnik Nove TV komentirao je postizbornu situaciju u Hrvatskoj.
Dabro: Domovinski pokret spreman je sastaviti vladu s HDZ-om
KOALICIJA
Dabro: Domovinski pokret spreman je sastaviti vladu s HDZ-om
ZAGREB - Domovinski pokret (DP) spreman je sastaviti vladu s HDZ-om, te sutra kreće u službene pregovore sa svim strankama, poručio je glavni tajnik i izabrani saborski zastupnik DP-a Josip Dabro u ponedjeljak ispred sjedišta stranke u kojem traje sjednica Predsjedništva.
Hrebak: DP nije dobio bezgraničnu podršku kako bi ideološki mijenjao društvo
PORUKE
Hrebak: DP nije dobio bezgraničnu podršku kako bi ideološki mijenjao društvo
ZAGREB - Dario Hrebak (HSLS) koalicijski partner HDZ-a kazao je kako se danas čuo s premijerom Andrejom Plenkovićem te da sada kada je kampanja završila, emocije treba staviti na stranu i treba uključiti zdravi razum.
Pavliček: Uvjeren sam da se HDZ neće odreći manjinaca
PORUKE
Pavliček: Uvjeren sam da se HDZ neće odreći manjinaca
ZAGREB - Predsjednik Hrvatskih suverenista Marijan Pavliček gostovao je u Newsroomu kod Anke Bilić Keserović gdje su razgovarali o tome tko bi i kako mogao formirati Vladu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE