GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mislav Herman novi šef zagrebačkog HDZ-a

Mislav Herman novi šef zagrebačkog HDZ-a
HDZ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.11.2020 / 22:30
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Liječnik Mislav Herman izabran je danas na unutarstranačkim izborima za predsjednika zagrebačke Gradske organizacije HDZ-a, doznaje se iz HDZ-a.

Za potpredsjednike zagrebačke Gradske organizacije HDZ-a, između 12 kandidata, izabrani su Mario Župan, Ante Plazonić, Zvonimir Milas i Frane Barbarić.

Herman, koji je bio jedini kandidat za predsjednika zagrebačkog HDZ-a, poručio je da će konsolidiranje i stabiliziranje gradskoga odbora stranke biti prvi zadatak, poručivši kako je spreman biti kandidat za gradonačelnika ako tako odluče unutarstranačka tijela.

"Smatram da, zahvaljujući svom dosadašnjem iskustvu i dugogodišnjem angažmanu u stranci, mogu postići ono što je najbitnije za zagrebački HDZ, a to je njegova brza konsolidacija i stabilizacija kako bi se pripremili za lokalne izbore na kojima ćemo Zagrepčanima ponuditi najbolju listu s prepoznatim kandidatima za Gradsku skupštinu", izjavio je Herman nakon glasanja na stranačkim izborima.

Najavio je i da će vrlo brzo nakon formiranja zagrebačkog HDZ-a na unutarstranačkim konzultacijama naći najboljeg kandidata za gradonačelnika Zagreba.

Mislav Herman je na toj funkciji zamijenio dosadašnjeg predsjednika Andriju Mikulića koji je imenovan za glavnog državnog inspektora.

Članovi Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) u nedjelju su birali nova vodstva općinskih, gradskih i županijskih organizacija te HDZ-a Grada Zagreba.

Tagovi: Mislav Herman, zagrebački HDZ, Mario Župan, Ante Plazonić, Zvonimir Milas, Andrija Mikulić, Frane Barbarić
PROČITAJ I OVO
Poslijepodne stiže dramatična promjena vremena
PROMJENE
Poslijepodne stiže dramatična promjena vremena
ZAGREB - Danas će vrijeme biti umjereno do pretežno oblačno i razmjerno vjetrovito, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda.
Avdagić: Svijet se nalazi u vrlo dramatičnom trenutku
ANALITIČARI
Avdagić: Svijet se nalazi u vrlo dramatičnom trenutku
ZAGREB - U noći sa subote na nedjelju Iran je napao Izrael lansiravši više od 200 eksplozivom nakrcanih dronova te krstarećih i balističkih projektila izazvavši time novu eskalaciju napetosti na Bliskom istoku.
Izrael objavio: Odgovorit ćemo na napad
ODMAZDA
Izrael objavio: Odgovorit ćemo na napad
TEL AVIV - Načelnik stožera IDF-a upozorio je da će biti odgovora na iranski napad velikih razmjera.
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
PAD
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
ZAGREB - U Hrvatskoj je u veljači ove godine izdano 974 građevinskih dozvola što je 3,8 posto manje nego u istom mjesecu lani, podaci su Državnog zavoda za statistiku.
Milanović: Plenković je kum kriminala u Hrvatskoj
PREDSJEDNIK
Milanović: Plenković je kum kriminala u Hrvatskoj
KOPRIVNICA - "Pozdrav Berlinu. Nek se oni idu boriti u Ukrajinu i neka tamo šalju svoju djecu".
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE