GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ministar ponavljač razreda doveo missicu za savjetnicu

Ministar ponavljač razreda doveo missicu za savjetnicu
BIZARNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.05.2020 / 16:34
Autor: SEEbiz / H
SARAJEVO - Novi ministar za ljudska prava i izbjeglice BiH Miloš Lučić kojemu je trebalo 12 godina da bi završio privatni fakultet odmah je poduzeo korake kako bi popunio svoj ured a za savjetnicu je postavio bivšu misicu, prenijeli su u ponedjeljak lokalni mediji.

Marina Ševkušić, nova savjetnica ministra Lučića, poznata je po tome što je 2016. osvojila naslov druge pratilje Miss planeta Zemlje za BiH.

Tu informaciju Ševkušić je podijelila s javnošću na svom profilu na jednoj društvenoj mreži navodeći pri tom kako ima master diplomu iz međunarodnih odnosa odnosno diplomacije.

Na mrežnim stranicama moguće je pronaći informaciju da je Ševkušić svojedobno bila projekt menadžericom “Akademije za usavršavanje ‘Future'” namijenjene “svima onima koji pokazuju afinitet za modu”.

Uz to što je u svom uredu zaposlio bivši pratilju Miss planeta Zemlje iz BiH, novi ministar Lučić postavio je i predstojnika svog ureda, Mlađena Božovića koji je zapravo prvotno bio kandidat za tu istu ministarsku poziciju.

Božović nije postao ministrom jer su za njega u parlamentu odbili glasovati zastupnici iz bošnjačkih stranaka inzistirajući da na mjesto ministra za ljudska prava i izbjeglice dođe stručna osoba koja svojim kvalifikacijama može zajamčiti odgovorno obnašanje te dužnosti.

No nakon što je Božovićeva kandidatura propala alternativa mu je postao Lučić koji je, osim što je studirao više od desetljeća, i srednju školu završio za pet umjesto za četiri godine jer je treći razred morao ponavljati.

I Lučić i Božović kadrovi su Demokratskog narodnog saveza (DNS), malene stranke iz Prijedora koja je postala dijelom vladajuće većine u BiH zahvaljujući koaliranju sa Savezom nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorada Dodika.

Brat novog ministra Mladen Lučić ujedno je kum predsjednika DNS-a Nenada Nešića.

Tagovi: Miloš Lučić, Martina Ševkušić, Mlađen Božović, Demokratski narodni savez
PROČITAJ I OVO
DIP: Otvorena sva biračka mjesta u inozemstvu, pa i ona u Dohi i Dubaiju
IZBORI
DIP: Otvorena sva biračka mjesta u inozemstvu, pa i ona u Dohi i Dubaiju
ZAGREB - U inozemstvu, gdje se izbori za Hrvatski sabor održavaju dva dana, u utorak i srijedu, u utorak su otvorena sva biračka mjesta određena za izbore, pa i ona u Dohi i Dubaiju, u kojima je vrijeme izrazito loše.
Poslijepodne stiže dramatična promjena vremena
PROMJENE
Poslijepodne stiže dramatična promjena vremena
ZAGREB - Danas će vrijeme biti umjereno do pretežno oblačno i razmjerno vjetrovito, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda.
Avdagić: Svijet se nalazi u vrlo dramatičnom trenutku
ANALITIČARI
Avdagić: Svijet se nalazi u vrlo dramatičnom trenutku
ZAGREB - U noći sa subote na nedjelju Iran je napao Izrael lansiravši više od 200 eksplozivom nakrcanih dronova te krstarećih i balističkih projektila izazvavši time novu eskalaciju napetosti na Bliskom istoku.
Izrael objavio: Odgovorit ćemo na napad
ODMAZDA
Izrael objavio: Odgovorit ćemo na napad
TEL AVIV - Načelnik stožera IDF-a upozorio je da će biti odgovora na iranski napad velikih razmjera.
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
PAD
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
ZAGREB - U Hrvatskoj je u veljači ove godine izdano 974 građevinskih dozvola što je 3,8 posto manje nego u istom mjesecu lani, podaci su Državnog zavoda za statistiku.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE