GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Miletić: Božo ne bi mogao mami i babi doma da koaliramo sa SDP-om

Miletić: Božo ne bi mogao mami i babi doma da koaliramo sa SDP-om
OTKRIĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.06.2020 / 22:12
Autor: SEEbiz
ZAGREB - U Dnevniku Nove TV gostovao je Marin Miletić iz Mosta.

Na pitanje čuva li se od koronavirusa Marin Miletić poručuje da se svi u Mostu čuvaju i slušaju upute stručnjaka.

"Svaki građanin i svaki političar koji želi biti primjer mora slušati upute stručnjaka. Žao mi je da su vladajući, i HDZ i SDP, odbili prijedlog Mosta o elektroničkom glasovanju. Sad ćemo imati situaciju da će stariji sugrađani najvjerojatnije ostati doma", kaže.

O svojoj političkoj orijentaciji kaže kako ga se teško može staviti "u kutijice".

"Eksplicitno sam desni centar, ali o tome bismo mogli dugo pričati. Prvenstveno sam čovjek", kaže Miletić.

Smatra da će dobiti glasove jer je, kaže, ljudima u Rijeci dosta SDP-ovih lažnih obećanja.

"Moj rad je prepoznat, ne samo u Rijeci nego i Istri. I zato će mnogi birači, ne samo desnice nego i centra, desnog centra, ali i dio lijevog centra glasovati za mene, zato jer je ljudima dosta 30 godina SDP-a u Rijeci, dosta im je 30 godina lažnih obećanja. Most ništa nije obećao, a sve ono što obeća stoji iza toga. Mi smo ljudi autentičnosti, nepatvorenosti, nismo sveci, borimo se sa svojim manama, ali sazreli smo", poručuje.

"Ako je najveći krimen Mosta ona javnobilježnička ovjera, ja ga sad potpisujem. Drugima se izvlače prijave i presude, a nama javni bilježnik. To je jasna poruka", kaže.

Katarina Peović nazvala ga je političkim klaunom, a on joj uzvraća kako je trebala malo šire gledati pa bi vidjela druge klaunove.

"Ja ne bih tako mogao govoriti o drugim ljudima, nikad o njoj ne bih govorio tako. Ja se s njom ne mogu složiti ni u kojim ideološkim ili svjetonazorskim pitanjima, ali smo se sreli jučer na Korzu i razgovarali smo. Bila je s nekoliko njih iz Radničke fronte, snimali su me mobitelom dok sam prilazio, ne znam što su očekivali, babarogu“, prepričava Miletić.

Kaže kako je Most već počeo mijenjati Hrvatsku.

"Mijenjamo Hrvatsku onako kako treba, od baze. Ne možemo s onima koji su nas već dva puta prevarili, kad bi nas i treći put, ne bi bilo dobro. Bili bismo idioti. Sa SDP-om nikako, ideološki ne možemo, pa Božo ne bi mogao doći dolje doma mami i babi, a ni ja svojima. Znači, mi ćemo imati 15 mandata, možda i više, bit ćemo snažna oporba HDZ-u i SDP-u, radit ćemo bazu četiri godine, a onda preuzeti vlast“, kaže Miletić.

Tagovi: Marin Miletić, Božo Petrov, Most nezavisnih lista, Katarina Peović, SDP, HDZ
PROČITAJ I OVO
Grmoja: Nećemo podržati Milanovića za premijera
JASNA PORUKA
Grmoja: Nećemo podržati Milanovića za premijera
ZAGREB - HDZ je osvojio previše mandata i sada sve ovisi o Domovinskom pokretu, a iz HDZ-a Most sigurno neće zvati i mi ne bismo podržali ni Zorana Milanovića za kandidata za premijera, kazao je, između ostalog, Mostov Nikola Grmoja gostujući večeras u Dnevniku Nove TV.
Radić: Predsjedništvo će donijeti programsku shemu i pregovarački tim. Tko pristane...
DP
Radić: Predsjedništvo će donijeti programsku shemu i pregovarački tim. Tko pristane...
ZAGREB - Domovinski pokret (DP) na parlamentarnim izborima osvojio je 14 mandata. Iako je riječ o dva mandata manje nego 2020. godine kada su predvođeni Miroslavom Škorom osvojili 16, DP je i ovim rezultatom postao najpoželjnija politička udavača. No, pitanje je mogu li se dogovoriti s ostalim zainteresiranim stranama kako bi kreirali novu Vladu.
Plenković neće prema DP-u, evo gdje će pokušati pronaći potporu
KOMBINACIJE
Plenković neće prema DP-u, evo gdje će pokušati pronaći potporu
ZAGREB - Tijekom četvrtka telefoni su poprilično užarili, a posljednje informacije govore da će Andrej Plenković, prvo pokušati izbjeći Domovinski pokret.
Brnabić pristala na zahtjev oporbe u vezi spajanja beogradskih i lokalnih izbora
ODLUKE
Brnabić pristala na zahtjev oporbe u vezi spajanja beogradskih i lokalnih izbora
BEOGRAD - Vlasti u Srbiji prihvatile su u četvrtak zahtjeve oporbe da se uz beogradske izbore, zakazane za 2. lipnja, istodobno organiziraju i preostali lokalni izbori, a uz tu odluku predsjednica državnog parlamenta Ana Brnabić najavila je i izmjene Zakona o lokalnim izborima, dok su oporbene stranke odgovor najavile za petak.
Milanoviću se već obećalo 57 zastupnika?
NESLUŽBENO
Milanoviću se već obećalo 57 zastupnika?
ZAGREB - Koalicija Rijeke pravde već je okupila 57 zastupnika koji bi za mandatara podržali Zorana Milanovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE