GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Milanovićevu internetsku stranicu radili dizajneri koji su krenuli iz garaže

Milanovićevu internetsku stranicu radili dizajneri koji su krenuli iz garaže
NOVI WEB
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.02.2020 / 07:39
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Od srijede ujutro aktivna je web stranica 5. hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića www.predsjednik.hr, trenutačno u "testnoj, prvoj fazi" s obzirom na to da još uvijek nije ekipiran cijeli Ured predsjednika te će stranica biti dodatno nadograđivana.

Uz biografiju novog hrvatskog predsjednika, kojem je danas prvi radni dan, na stranici se mogu vidjeti i biografije bivših predsjednika Republike, dio za komunikaciju s građanima, vijesti i najave te tehničke informacije o Milanovićevom Uredu koje će nadopunjavati kako se Ured bude ekipirao, a očekuje se da će u punom opsegu web stranica "raditi" za tri mjeseca.

Posjetitelji web stranice tako mogu doznati da je Milanović u Zagrebu, u kojem je rođen 30. listopada 1966. godine, završio osnovnu i srednju školu te diplomirao i to na Pravnom fakultetu. Magistrirao je pravo Europske unije na Flamanskom sveučilištu u Bruxellesu (V.U.B.) 1998. godine.

I prvi je posao imao u Zagrebu, kao stažist na zagrebačkom Trgovačkom sudu u Zagrebu, a 1993. godine počinje raditi u Ministarstvu vanjskih poslova. Bio je sudionik mirovne misije OESS-a u Azerbajdžanu 1994., a od 1996. do 1999. djeluje kao savjetnik u hrvatskoj misiji pri Europskoj uniji i NATO-u u Bruxellesu. 2003. godine postao je pomoćnik ministra vanjskih poslova Republike Hrvatske zadužen za političku multilateralu.

Za predsjednika SDP-a izabran je 2007. godine, a početkom 2008. godine postao je zastupnik u Hrvatskom saboru. Predvodeći Kukuriku koaliciju, odnio je pobjedu na parlamentarnim izborima 2011. godine i postao predsjednik desete Vlade RH. Nakon parlamentarnih izbora 2015. godine otišao je s mjesta premijera, a nakon parlamentarnih izbora 2016. godine otišao je i s mjesta predsjednika SDP-a te se posvetio privatnom konzultantskom poslu.

Nakon povratka u politiku 2019. godine kandidirao se i pobijedio na predsjedničkim izborima te 2020. godine postaje peti predsjednik Republike Hrvatske.

U braku je sa Sanjom Musić Milanović te je otac dvojice sinova - Ante Jakova i Marka.

Na stranici se mogu vidjeti fotografije te Milanovićevi citati iz predsjedničke kampanje, kao i sa svečanosti inauguracije i primopredaje dužnosti jučer na Pantovčaku te cijeli Milanovićev inauguracijski govor.

Web stranica više je bazirana na foto i video sadržajima, a manje na tekstu, ističu iz Ureda predsjednika, a naglasak je na okrenutosti građanima, odnosno komunikaciji s njima.

Službenom web stranicom predsjednika Milanovića, kažu u Uredu, žele pokazati suvremeni pristup webu i web dizajnu.

Stranicu je napravila ekipa mladih domaćih dizajnera koji su, kako ističu iz Ureda, krenuli "iz garaže", a danas svojim znanjem zarađuju diljem svijeta.

Tagovi: Zoran Milanović, Sanja Musić Milanović
PROČITAJ I OVO
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
PRIJETNJE
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
BANJA LUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik predložio je tokom današnjeg obraćanja u Narodnoj Skupštini RS-a način kako da se "relaksira" situacija u Bosni i Hercegovini. Pozvao je Parlamentarnu skupštinu BiH da ugasi međunarodne institucije u zemlji ili slijede kontramjere.
Dva vukovarska heroja među nositeljima lista Domovinskog pokreta
LISTE
Dva vukovarska heroja među nositeljima lista Domovinskog pokreta
ZAGREB - Domovinski pokret zajedno s političkim partnerima danas je predao kandidacijske liste za Hrvatski sabor. Nositelje lista predstavio je predsjednik Domovinskog pokreta i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.
Milanović još jednom žestoko napao Plenkovića
ŽESTOKO
Milanović još jednom žestoko napao Plenkovića
ZAGREB - Predsjednik Zoran Milanović oglasio se na Facebook profilu i komentirao posljednji istup premijera Andreja Plenkovića.
Plenković predstavio HDZ-ov program i izborne liste, ima iznenađenja
HDZ
Plenković predstavio HDZ-ov program i izborne liste, ima iznenađenja
ZAGREB - Predsjednik Vlade Andrej Plenković, predstavio je izborni program i liste s imenima kandidata.
Jandroković: Milanovićeve izjave o Turudiću su opasne
REAKCIJE
Jandroković: Milanovićeve izjave o Turudiću su opasne
ZAGREB - "S takvim stvarima se ne igramo, imali smo iskustva da su se dogodila već ubojstva gdje su žrtve bile javne osobe."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE