GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Milanović: Puhovski je kontaminirana osoba

Milanović: Puhovski je kontaminirana osoba
OPTUŽBE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.10.2020 / 19:20
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Predsjednik Zoran Milanović gostuje u RTL-u Danas gdje će govoriti o aktualnim temama, ali i o svojim zadnjim istupima i polemici s akterima na hrvatskoj političkoj i javnoj sceni.

"Jednu stvar niste primijetili da u voim danima visokih tonova nismo govorili ni o 45'. Meni nije u interesu da se s bilo kim svađam, Nisam u kampanji. Ja sam već pročitana knjiga u pozitivnom i negativnom smislu", kazao je Milanović.

"Taj gospodin Puhovski je vaš kućni komentator. Kad nekom dajete mistični status da govori o etici i logici, a radi se o nedostojnoj osobi je problem. Emisije uređujete vi. Nemate pretplatu. Na meni je da kažem o kome se radi. Ja sam se obratio vlasnicima i urednicima. Ovi što pišu u Indexu nisu novinari. Sad je svatko tko ima platformu za galamiti novinar", kazao je.

"Ja nisam došao kao crnogorski car, to nije lustracija", kazao je. "Ovo o čemu ja govorim nije lustracija, to je bilo javno", dodao je.

"Ja nisam rekao sve. Ima njegovo svjedočenje na Haškom tribunalu. U Haag je otišao sam i tamo je svjedočio tako da je to za Hrvatsku moglo biti fatalno", kazao je Milanović o Puhovskom.

"Riječ je o osobi koja je kontaminirana. On je načasan. Jedini način da se obranim je moja riječ", kazao je predsjednik.

"Imamo situaciju da je istraga koja je trajala dovela do toga da je to potpuni kaos da se to tako ne radi. Plenković je sve to znao. Ne, mora znati u protivnom neka ode s toga mjesta. Za važne postupke mora znati", kazao je Milanović.

"Tko treba znati te stvari. Što ako premijer treba nekog državnog odvjetnika treba predložiti za glavnog državnog odvjetnika a ta je osoba pod istragom", dodao je. Opet je ponovio da SOA s tim nema veze. To je neslažanaje, isto kao u aferi Borg", dodao je.

"Afera dnevnice je došla sasvim slučajno. Novinari su čitali izvješće državne revizije. Saucha je za par dana završio u zatvoru. Plenković je štitio svoje suradnike, svoju tajnicu dok je nisu pokupili", kazao je Milanović.

"U tom slučaju se radilo o nekom nesporazumu, nema šanse da bi Lozančić manipulirao s Grabar-Kitarović. Neki ljudi su napunili glavu predsjednici da joj se radi iza leđa", dodao je.

Tagovi: Zoran Milanović, Žarko Puhovski, Dragan Lozančić, Haški tribunal, Andrej Plenković, afera dnevnice
PROČITAJ I OVO
Petrov: Ne mislim da je pukla stranka
SUKOB U MOST-u
Petrov: Ne mislim da je pukla stranka
ZAGREB - Ja sam želio da budu svi , a oni nisu to mogli prihvatiti, kazao je Petrov.
Vučemilović: Nama i SDP-u je došao Penava, a HDZ-u ide Radić. To je jasna poruka
SIMBOLIKA
Vučemilović: Nama i SDP-u je došao Penava, a HDZ-u ide Radić. To je jasna poruka
ZAGREB - Vesna Vučemilović iz Hrvatskih suverenista kaže da su i oni jučer bili na pregovorima koji su prošli u konstruktivnom tonu.
Selak Raspudić: Zbopg Miletića sam odbila nositi listu za Europski parlament
OBJAŠNJENJE
Selak Raspudić: Zbopg Miletića sam odbila nositi listu za Europski parlament
ZAGREB - Marija Selak Raspudić rekla je da zbog poštovanja kolega iz Mosta pričekala sa svojim obraćanjem za medije kako bi Most u miru predao svoju listu za europske izbore.
SAD odobrio 95 milijardi dolara vojne pomoći Ukrajini, Izraelu i Tajvanu
POMOĆ
SAD odobrio 95 milijardi dolara vojne pomoći Ukrajini, Izraelu i Tajvanu
WASHINGTON - Opsežni paket inozemne pomoći lako je prošao Kongres SAD-a kasno u utorak nakon višemjesečne odgode, otvarajući put za milijarde dolara novog financiranja Ukrajine u trenutku napretka ruskih invazijskih snaga i nedostatka vojnih zaliha Kijeva.
DIP zaprimio 25 lista za europske izbore
LISTE
DIP zaprimio 25 lista za europske izbore
ZAGREB - Državno izborno povjerenstvo (DIP) zaprimilo je 25 kandidacijskih lista za europske izbore koji će se održati u nedjelju, 9. lipnja, a na kojima će birači izabrati 12 europskih zastupnika na pet godina.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE