GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Milanović: Plenković je ružan, Pupovac prljav, a Jandroković zao

Milanović: Plenković je ružan, Pupovac prljav, a Jandroković zao
PREDSJEDNIK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.03.2021 / 19:33
Autor: SEEbiz
RIJEKA - Predsjednik Republike Zoran Milanović danas je u posjetu Rijeci gdje sudjeluje na svečanosti otvorenja riječke Dječje kuće u bivšem industrijskom kompleksu Rikard Benčić.

Kaže kako mu se svidjelo što prostor nije pretvoren u trgovački centar.

“Takve stvari fale Zagrebu. Ima više novaca, ali nije dobro gospodarenje”, rekao je Milanović.

O Plenkovićevoj izjavi o Zlati Đurđević je rekao: “Da, čuo sam. Moj Ured je predložio. Nije protuustavno, štogod govorio Šeks i njegovi kumovi”.

“Moj Ured je sastavio dopis DSV-u pa su oni odlučili raspisati javni poziv i to su i napravili. Te sekunde je krenula divljačka difamacija Đurđević. Od tog trenutka kreće pljuvanje i provlačenje po blatu Zlate Đurđević”, istaknuo je Milanović.

“Svatko od tih likova ima jednu karakteristiku, prvi, Plenković je ružan. Ne mislim fizički. Ovo je takva seljačka i divljačka uvrede jedne žene koja nije napravila ništa”, rekao je Milanović.

“Gdje su Sanje Sarnavke i žene SDP-a u ovom trenutku?”, pitao se Milanović i navodi da je drugi lik – onaj prljavi – Pupovac.

“Zadnji je koji smije govoriti da je ona padobranka. Što je učinila protivno zakonu?”, pita se Milanović.

“Gospođa Đurđević, ako ne odustane, a neće, a sve rade da odustane i zato je vrijeđaju. Sarnavka, gdje smo? Nitko se na to nije osvrnuo. To nije narikača, to je seljačka uvreda, to je srozavanje dostojanstva jedne ustanove”, naveo je Milanović.

“Mi ne tumačimo Bibliju, govorimo o aktima koje su pisali živi, zdravi i aktivni ljudi”,kazao je Milanović.

“Gospođa Đurđević je rekla da će se javiti na javni poziv, ukoliko ga bude. Čak i tu Plenković laže. Ona se usudila prihvatiti kad sam je kandidirao, nije pitala HDZ”, rekao je Milanović.

“Treći, zao, je gospodin kojega Hrvatska zove Njonjo. On je danas rekao da je protiv Đurđević. Taj trenutak smo čekali, da netko od njih kaže kako je protiv nje. Predsjednik Sabora, gospodin Jandroković je lažov. Koja je sljedeća gadarija koju ćete napravite, gospodine predsjedniče Hrvatskog sabora?”, pitao je Milanović.

“Osoba je pristala biti kandidat jedinog Ustavom ovlaštenog predlagatelja. Rekao sam joj – kako hoćete. Ako ne izaberemo predsjednika ili predsjednicu Vrhovnog suda, nemamo niti predsjednika Državnog izbornog povjerenstva. Oni su to prepoznali i skinuli teret sa sebe. Oni su passe, izvrijeđali su je i počeli su je difamirati. Što ćemo sad? Ona je moj kandidat. Ta osoba, bude li živa i zdrava i odupre li se ovoj divljačkoj hajci – ona će doći u Sabor i tamo će joj ti tipovi morati objašnjavati zašto nije dobra. To ćemo gledati”, kazao je Milanović.

“Oni su passe, izvrijeđali su je i počeli su je difamirati. Što ćemo sad? Ona je moj kandidat. Ta osoba, bude li živa i zdrava i odupre li se ovoj divljačkoj hajci – ona će doći u Sabor i tamo će joj ti tipovi morati objašnjavati zašto nije dobra. To ćemo gledati. Premijer pokazuje jednu sociopatsku crtu zlostavljanja mase diplomata koji mjesecima ne znaju kad će i u kojem trenutku ići na službu. Njihova djeca ne znaju kad će ići u školi, njihovi roditelji ne znaju, zato što hoće da HDZ odlučuje o kandidatima. A to neće ići”, poručio je Plenkoviću Milanović.

Tagovi: Zoran Milanović, Andrej Plenkovič, Gordan Jandroković, Zlata Đurđević, Sanja Sarnavka, Državno sudbeno vijeće, Vrhovni sud RH
PROČITAJ I OVO
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
PRIJETNJE
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
BANJA LUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik predložio je tokom današnjeg obraćanja u Narodnoj Skupštini RS-a način kako da se "relaksira" situacija u Bosni i Hercegovini. Pozvao je Parlamentarnu skupštinu BiH da ugasi međunarodne institucije u zemlji ili slijede kontramjere.
Dva vukovarska heroja među nositeljima lista Domovinskog pokreta
LISTE
Dva vukovarska heroja među nositeljima lista Domovinskog pokreta
ZAGREB - Domovinski pokret zajedno s političkim partnerima danas je predao kandidacijske liste za Hrvatski sabor. Nositelje lista predstavio je predsjednik Domovinskog pokreta i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.
Milanović još jednom žestoko napao Plenkovića
ŽESTOKO
Milanović još jednom žestoko napao Plenkovića
ZAGREB - Predsjednik Zoran Milanović oglasio se na Facebook profilu i komentirao posljednji istup premijera Andreja Plenkovića.
Plenković predstavio HDZ-ov program i izborne liste, ima iznenađenja
HDZ
Plenković predstavio HDZ-ov program i izborne liste, ima iznenađenja
ZAGREB - Predsjednik Vlade Andrej Plenković, predstavio je izborni program i liste s imenima kandidata.
Jandroković: Milanovićeve izjave o Turudiću su opasne
REAKCIJE
Jandroković: Milanovićeve izjave o Turudiću su opasne
ZAGREB - "S takvim stvarima se ne igramo, imali smo iskustva da su se dogodila već ubojstva gdje su žrtve bile javne osobe."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE