GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Milanović o Škorinim optužbama na račun Možemo!: Nisu oni zbrisali iz Hrvatske 1991.

Milanović o Škorinim optužbama na račun Možemo!: Nisu oni zbrisali iz Hrvatske 1991.
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.05.2021 / 14:47
Autor: SEEbiz
VARAŽDIN - Predsjednik Republike Zoran Milanović nalazi se u Varaždinskoj županiji gdje je sudjelovao na promociji autohtonih i tradicionalnih proizvoda Varaždinske županije, nakon čega se obratio novinarima i odgovarao na pitanja.

Predsjednik je pohvalio proizvode koje je kušao i rekao kako mu se najviše svidio težački kolač od heljde, javlja Dnevnik.hr. Na pitanje novinara je li u kampanji aktivniji on ili premijer Plenković, kaže da je to premijer.

"Ja idem kamo me pozovu", rekao je i dodao kako će ići u Martijanec iako ne zna hoće li tamo biti drugog kruga izbora. O izborima u Zagrebu Milanović je rekao da je “gotovo to”.

“Neka se ne izvlače olako optužbe o inozemnom financiranju. To su nepristojne neistine, proglašavaju ih izdajnicima. Nisu oni zbrisali iz Hrvatske ’91. godine. Sve je to izbor hrvatskih ljudi”, rekao je predsjednik.

U Varaždinsku županiju došao je na poziv Radimira Čačića, rekao je i dodao kako bi čak išao i da ga zove netko iz HDZ-a.

Kasnije, u 15 sati, u Martijancu će sudjelovati na obilježavanju 125. obljetnice osnutka Dobrovoljnog vatrogasnog društva Martijanec. Predsjednik ovih dana intenzivno obilazi Hrvatsku, a jučer je bio u Istri i na Kvarneru gdje je komentirao nabavku borbenih aviona i COVID putovnice.

Tagovi: Zoran Milanović, Miroslav Škoro, Možemo!
PROČITAJ I OVO
Plenković o ograđenom Markovom trgu: Što ne otvorimo Pantovčak?
PREMIJER
Plenković o ograđenom Markovom trgu: Što ne otvorimo Pantovčak?
ZAGREB - Glavna vladajuća stranka HDZ predala je u rano popodne izborne liste Državnom izbornom povjerenstvu, a medijima se nakon predaje obratio predsjednik te stranke Andrej Plenković.
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
NERVOZA
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
ZAGREB - Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) održala je konferenciju za novinare na kojoj su Milorad Pupovac, Dragana Jeckov i Anja Šimpraga predstavili izborni program za predstojeće parlamentarne izbore.
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
UZLET
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
PEKING - Kineska telekomunikacijska tvrtka Huawei objavila je u petak da se njena neto dobit za 2023. više nego udvostručila zahvaljujući boljoj ponudi proizvoda.
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
RAT U UKRAJINI
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
VARŠAVA - Ruske snage rano u petak gađale su infrastrukturu u okrugu Kamjanske blizu ukrajinskog grada Dnjipra, pri čemu je najmanje jedna osoba ozlijeđena, rekao je regionalni guverner, dok je medijska kuća Suspilne izvijestila o eksplozijama i u Ivano-Frankovskoj i Hmeljničkoj oblasti.
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
OCJENE
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
MOSKVA - Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov izjavio je da je mirovni plan koji je predložila Ukrajina besmislen jer se temelji na neprihvatljivim idejama poput povlačenja Moskve iz područja koja je zauzela.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE