GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kolindin savjetnik napao Milanovića poslije debate

Kolindin savjetnik napao Milanovića poslije debate
NAPAD
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.01.2020 / 08:28
Autor: SEEbiz / Jutarnji list
ZAGREB - Sučeljavanje dvoje kandidata na HRT-u obilježio je sinoć incident nakon debate. Jedan od savjetnika Kolinde Grabar-Kitarović Tomislav Madžar izgubio je živce te je počeo dobacivati Milanoviću koji je nakon debate novinarima komentirao njezin tijek.

Dok je govorio o Kontinental prijevozu, Madžar je Milanoviću dobacio "ma sram vas može biti", a Milanović se odmah zaputio prema njemu.

- Je li to netko od osiguranja? - pitao je Milanović, na što je dobio odgovor da je to savjetnik predsjednice.

- Sram vas može biti i zbog takvog odgovora i zbog takvog ponašanja - nastavio je Madžar.

- Evo, ima i dalje nestabilnih - dobacio je Milanović.

- Zašto ste bili na minimalcu? Zašto niste prijavili plaću i punicu?

- Ajde, ajde - govorio je Milanović te se krenuo udaljavati. na Madžarovu konstataciju "to je vaše gospodarstvo", Milanović se vratio.

- Evo, to vam je HDZ. Tukli bi se u saboru, a ne znaju se tuć. Psuju, ovako se razgovaraju s bivšim premijerom. Znači, ja čovjeka uopće ne znam, ne znam tko je - rekao je Milanović i napustio HRT uz Madžarove povike da objasni odakle njegovoj obitelji posao proteklih dvadeset godina.

Pogledajte snimku incidenta:

Pojavila se i Grabar-Kitarović komentirajući Milanovićevo ponašanje u emisiji kako "svatko ima svoj stil te da je njoj stil koji koristi i riječi koje koristi neprimjereno".

- Gledala sam ga u raznim situacijama sa stranim državnicima i mislim da je puno toga što kaže neprimjereno, nevezano uz temu, a da se same teme dotiče vrlo površno. Što se tiče ovog sučeljavanja, navikla sam na sve vrste vrijeđanja, nije me to osobno pogodilo. Moja imovina, moj život je svima otvoren. Puno ovih konstrukcija koje je izveo uopće ne stoje. Sučeljavanje je bilo u redu, ali voljela bih da smo se koncentrirali na program i što ćemo napraviti za Hrvatsku, a ne da raspravljamo o pitanjima prošlosti. Bila sam u Kontinentalprijevozu nekoliko mjeseci, nisam primila novce, nisam znala da je Sulić vezan s time, to me iznenadilo. To je bilo negdje 1994., to sam sasvim zaboravila, otišla sam na diplomatski mandat.

Novinare je dalje zanimalo kako komentira Madžarov incident, ali i navodne misteriozne pozive građanima, no obraćanje je prekinuo glasnogovornik njenog stožera Zoltan Kabok i izveo je iz prostorije. On je, kako doznajemo, i smirivao vidno iznerviranog Madžara.

Foto: CROPIX

Tagovi: Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović, Tomislav Madžar
PROČITAJ I OVO
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
UZLET
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
PEKING - Kineska telekomunikacijska tvrtka Huawei objavila je u petak da se njena neto dobit za 2023. više nego udvostručila zahvaljujući boljoj ponudi proizvoda.
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
RAT U UKRAJINI
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
VARŠAVA - Ruske snage rano u petak gađale su infrastrukturu u okrugu Kamjanske blizu ukrajinskog grada Dnjipra, pri čemu je najmanje jedna osoba ozlijeđena, rekao je regionalni guverner, dok je medijska kuća Suspilne izvijestila o eksplozijama i u Ivano-Frankovskoj i Hmeljničkoj oblasti.
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
OCJENE
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
MOSKVA - Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov izjavio je da je mirovni plan koji je predložila Ukrajina besmislen jer se temelji na neprihvatljivim idejama poput povlačenja Moskve iz područja koja je zauzela.
Milanović: Imam posla s nasilnicima, moram biti glasan
PREDSJEDNIK
Milanović: Imam posla s nasilnicima, moram biti glasan
ZAGREB - "HDZ je nasilni rimski imperij u galskom selu, možete se boriti samo glasno kao Asterix."
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
PRIJETNJE
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
BANJA LUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik predložio je tokom današnjeg obraćanja u Narodnoj Skupštini RS-a način kako da se "relaksira" situacija u Bosni i Hercegovini. Pozvao je Parlamentarnu skupštinu BiH da ugasi međunarodne institucije u zemlji ili slijede kontramjere.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE