GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jedna osoba teže, 14 lakše ozlijeđeno u potresu u Zagrebu

Jedna osoba teže, 14 lakše ozlijeđeno u potresu u Zagrebu
ŽRTVE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.03.2020 / 16:02
Autor: SEEbiz

ZAGREB - Pored teško ozlijeđene 15-godišnje djevojčice, tijekom potresa je lakše ozlijeđeno 14 osoba, a brojni objekti su oštećeni, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Tijekom potresa, u stanu u Đorđićevoj ulici, teško je ozlijeđeno dijete kojem je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj, objavio je PUZ.

"Zbog snažnog potresa koji je zatresao Grad Zagreb u jutarnjim satima, do 11 sati na području Policijske uprave zagrebačke zasad policija ima informaciju o ukupno 66 oštećenih objekata i 23 osobna automobila ", objavio je PU na svojim internetskim stranicama.

Najveći broj objekata i osobnih automobila oštećen je u samom centru Grada. Oštećene su Zagrebačka katedrala i crkva u Palmotićevoj ulici, a na području Dubrave uz dojave o oštećenjima više objekata, oštećena je i crkva u Čučerju.

Policija je poručila građanima da zbog potresa i naknadnih podrhtavanja, tijekom boravka vani poštuju preproruke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, drže potreban razmak i koriste zaštitne maske.

"Poštujući trenutnu situaciju koja zabrinjava građane, prvenstveno ne smijemo svi zajedno zaboraviti na stanje u kojem se nalazimo, s obzirom na pandemiju COVID-19 virusa", podsjetila je zagrebačka policija.

Iističu da se sigurnost, u oba slučaja, postiže praćenjem uputa Stožera civilne zaštite RH, uputa policajaca među građanima na terenu i ulicama, a što zajedno sa savjesnim ponašanjem pridonosi smanjenju širenja zaraze.

Tagovi: potres u Zagrebu
PROČITAJ I OVO
Iran prijeti: Možemo odgovoriti u par sekundi
PRIJETNJE
Iran prijeti: Možemo odgovoriti u par sekundi
TEHERAN - Sve više visokih dužnosnika Irana upozorava, kako Izrael tako i Zapad, na posljedice moguće izraelske odmazde zbog povijesnog napada.
Vučić osudio napad na Hrvate u Pančevu
OSUDA
Vučić osudio napad na Hrvate u Pančevu
MOSTAR - Srpski predsjednik Aleksandar Vučić osudio je napad na hrvatske državljane u Pančevu ocijenivši taj izgred nedopustivim i nečim što se ne smije događati u budućnosti.
DIP: Otvorena sva biračka mjesta u inozemstvu, pa i ona u Dohi i Dubaiju
IZBORI
DIP: Otvorena sva biračka mjesta u inozemstvu, pa i ona u Dohi i Dubaiju
ZAGREB - U inozemstvu, gdje se izbori za Hrvatski sabor održavaju dva dana, u utorak i srijedu, u utorak su otvorena sva biračka mjesta određena za izbore, pa i ona u Dohi i Dubaiju, u kojima je vrijeme izrazito loše.
Poslijepodne stiže dramatična promjena vremena
PROMJENE
Poslijepodne stiže dramatična promjena vremena
ZAGREB - Danas će vrijeme biti umjereno do pretežno oblačno i razmjerno vjetrovito, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda.
Avdagić: Svijet se nalazi u vrlo dramatičnom trenutku
ANALITIČARI
Avdagić: Svijet se nalazi u vrlo dramatičnom trenutku
ZAGREB - U noći sa subote na nedjelju Iran je napao Izrael lansiravši više od 200 eksplozivom nakrcanih dronova te krstarećih i balističkih projektila izazvavši time novu eskalaciju napetosti na Bliskom istoku.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE