GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jandroković: Osim što je vrhovni zapovjednik, Milanović je i vrhovni lažljivac

Jandroković: Osim što je vrhovni zapovjednik, Milanović je i vrhovni lažljivac
OKRŠAJ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.11.2021 / 12:14
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Predsjednik Sabora održao je konferenciju za novinare u Saboru kako bi odgovorio na najnovije optužbe predsjednika RH Zorana Milanovića.

“Na sjednici Vijeća za obranu nisam imao mobitel, već sam ga imao nakon sastanke i nakon upozorenja, na početku sastanka sam ga odlložio na mjesto koje je za to predviđeno”, rekao je Jandroković.

“Osim što je stalno upadao u riječ admiralu Robertu Hranju i patronizirao dogodila se i situacija u kojoj je Milanović dao ocjenu stanja HV-a na način koji me je zaprepastio. Kada sam dobio riječ, pitao sam admirala Hranja što on misli o toj ocjeni, no Milanović mu nije dao doći do riječi i došlo je do neugodne verbalne razmjene između nas, rekao je Jandroković. Hranj je nakon toga došao u mogućnost da kratko odgovori i to je divljaštvo o kojemu Milanović govori”, dodao je.

“Potpuno je suludo i netočno da ja stojim iza ministra Marija Banožića. Radi se o vrsti patološke opsjednutosti, ne znam zašto me kontinuirano pokušava uvući u blato koristeći najvulgarnije uvrede na moj račun. Danas neću tako uzvraćati jer osim što je vrhovni zapovjednik on je i vrhovni lažljivac, vrhovni čovjek koji vrijeđa sve ostale koji mu stoje na putu. U toj se disciplini s njime se ne isplati natjecati, rekao je Jandroković. U vrijeđanju i lažima Milanovića nitko ne može pobijediti”, dodao je.

Smatra da ako se koncentrirano prati rad Milanovića “nije ga briga niti za HV, niti za COVID, niti za Hrvate u BiH”.

“Njegova jedina briga je on sam, ima naglašenu potrebu da ističe samog sebe, a sve su ovo instrumenti kako bi on naglasio vlastiti ego. Svi koji su impresionirani onim što on radi, neka budu svjesni da on to radi samo za sebe”, kazao je Jandroković novinarima, prenosi HRT.

Tagovi: Gordan Jandroković, Zoran Milanović, Robert Hranj
PROČITAJ I OVO
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
UZLET
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
PEKING - Kineska telekomunikacijska tvrtka Huawei objavila je u petak da se njena neto dobit za 2023. više nego udvostručila zahvaljujući boljoj ponudi proizvoda.
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
RAT U UKRAJINI
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
VARŠAVA - Ruske snage rano u petak gađale su infrastrukturu u okrugu Kamjanske blizu ukrajinskog grada Dnjipra, pri čemu je najmanje jedna osoba ozlijeđena, rekao je regionalni guverner, dok je medijska kuća Suspilne izvijestila o eksplozijama i u Ivano-Frankovskoj i Hmeljničkoj oblasti.
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
OCJENE
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
MOSKVA - Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov izjavio je da je mirovni plan koji je predložila Ukrajina besmislen jer se temelji na neprihvatljivim idejama poput povlačenja Moskve iz područja koja je zauzela.
Milanović: Imam posla s nasilnicima, moram biti glasan
PREDSJEDNIK
Milanović: Imam posla s nasilnicima, moram biti glasan
ZAGREB - "HDZ je nasilni rimski imperij u galskom selu, možete se boriti samo glasno kao Asterix."
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
PRIJETNJE
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
BANJA LUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik predložio je tokom današnjeg obraćanja u Narodnoj Skupštini RS-a način kako da se "relaksira" situacija u Bosni i Hercegovini. Pozvao je Parlamentarnu skupštinu BiH da ugasi međunarodne institucije u zemlji ili slijede kontramjere.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE