GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ivošević o pozivu djevojci na sladoled: Tada nisam znao koliko ima godina

Ivošević o pozivu djevojci na sladoled: Tada nisam znao koliko ima godina
OBJAŠNJENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.06.2022 / 20:17
Autor: SEEbiz / Dnevnik
SPLIT - Kandidat za dogradonačelnika Splita Bojan Ivošević je za Dnevnik Nove TV komentirao seks-skandal.

Bojan Ivošević je oko 17 sati izašao iz policijske postaje u Splitu, a istražitelji i dalje istražuju seks-skandal. Ivošević je bio svjedok nakon prijave koju je podnio Luka Baričić.

“Znam da se s nekom curom dopisivao od početka petog mjeseca, da su ga uvjetovale oko mene. Meta nije bio direktno on, nego da ja napravim nešto pogrešno što bi zahtjevalo moju momentalnu ostavku”, pojasnio je Bojan Ivošević za Dnevnik Nove TV.

Ističe da on nije htio razgovarati s njima dok ga “sedmi put nije zamolio jer ga je cura molila”. Nakon što ga je reporter pitao zašto je zvao maloljetnu djevojku na sladoled, Ivošević je zastao pa rekao da “tada nije znao koliko ima godina”.

“Imam 31 godinu. Družim se s ljudima od ranih 20-ih do 40-ih godina. Vi stvarno mislite da ja ne mogu pričati s ljudima od 17 godina”, pitao je Ivošević. Je li istina da drži Ivicu Puljka u šaci, Ivošević se brani rečenicom da je to – Kerumova floskula.

“To je najveći kompliment, unatoč tome što netko plasira neistine”, kazao je Ivošević na komentar da ga se Puljak ne odriče. Dodao je da će odstupiti tek kada nešto nažao učini građanima ili ošteti javni interes.

Kaže da je politički čist.

“Nisam prekršio zakon. Da se radilo o eksplicitnim snimkama. I ja imam pravo s nekim razgovarati. Suludo mi je da se imputira da je tu išta bilo, poruke su javne”, napominje Ivošević.

Osvrnuo se na izjavu Željka Keruma da je Puljkova stranka retardirana. “Njegov rječnik najbolje govori o njemu”, smatra Ivošević.

Na upit misli li da će nova afera naštetiti u kampanji, Ivošević je rekao da građani vide tko radi za interes grada, a tko za privatni džep. Po Ivoševiću Tonći Omrčen stoji iza svega.

“Dan prije izbora je ugovor za parking potpisan mimo znanja gradske vlasti i višemilijunski oštetio grad”, zaključio je Ivošević.

Tagovi: Bojan Ivošević, seks skandal, Split, Tonči Omrčen, Ivica Puljak, Luka Baričić
PROČITAJ I OVO
Direktor CIA-e: Realan rizik da bi Ukrajina mogla izgubiti rat do kraja 2024.
RIZICI
Direktor CIA-e: Realan rizik da bi Ukrajina mogla izgubiti rat do kraja 2024.
WASHINGTON - Direktor američke Središnje obavještajne agencije (CIA) William Burns upozorio je da postoji "realni rizik" da bi Ukrajinci mogli izgubiti rat od Rusije na bojnom polju do kraja 2024. godine.
Preminuo Brano Mićunović
IN MEMORIAM
Preminuo Brano Mićunović
BUDVA - Taj Nikšićanin imao je razvijen biznis u Crnoj Gori, ali je najčešće pominjan kao osoba koja je rukovodila organizovanim kriminalom.
Radić: Jamčim da će DP ostati jedinstven
PORUKE
Radić: Jamčim da će DP ostati jedinstven
ZAGREB - U poslijeizbornim kombinacijama najviše se, kao onaj koji bi mogao donijeti prevagu u sastavljanju nove Vlade, spominje Domovinski pokret, čija je koalicija na parlamentarnim izborima održanima u srijedu osvojila 14 mandata.
Milanović: Ovo je priprema za državni udar, ali to neće proći
PREDSJEDNIK
Milanović: Ovo je priprema za državni udar, ali to neće proći
ZAGREB - "Ja ne moram biti mandatar. Očekivao sam i nešto više glasova. Većina je glasala za promjene, to bi se moralo poštivati. Tko će biti mandatar odlučuje samo saborska većina."
Troje ustavnih sudaca: Šeparović prijeti Saboru, to je protuustavno
PRIJETNJE
Troje ustavnih sudaca: Šeparović prijeti Saboru, to je protuustavno
ZAGREB - Troje ustavnih sudaca (Andrej Abramović, Lovorka Kušan i Goran Selanec) bilo je protiv odluke Ustavnog suda o Milanoviću.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE