GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ivošević: Ne postoje eksplicitne slike i snimke seksa s djevojkama iz Srbije

Ivošević: Ne postoje eksplicitne slike i snimke seksa s djevojkama iz Srbije
SKANDAL
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.06.2022 / 08:20
Autor: SEEbiz / Večernji list
SPLIT - Kandidat Centra za zamjenika gradonačelnika Splita, Bojan Ivošević u nedjelju je opovrgnuo medijske navode da je u komunikaciji na društvenoj mreži mlađoj ženi slao eksplicitne slike i snimke seksualnog sadržaja, a Ivica Puljak najavio je prijavu policiji zbog prevare na internetu.

Večernji list u nedjelju je na portalu objavio da "posjeduje mučne prepiske s eksplicitnim seksualnim audio i video zapisima između Bojana Ivoševića, bivšeg splitskog dogradonačelnika i bivšeg gradskog vijećnika Luke Baričića - s dvije djevojke iz Srbije od kojih se jedna predstavila kao maloljetna". Tvrdi da se razgovor odvijao sredinom prošlog mjeseca putem društvene mreže. Dodaje kako se Ivošević i Baričić nalaze na listi Ivice Puljka za nadolazeće izbore u Splitu, 26. lipnja.

Takve medijske navode kao netočne večeras su odbacili Bojan Ivošević i predsjednik stranke Centar, Ivica Puljak, kandidat za splitskog gradonačelnika, koji je za ponedjeljak najavio konferenciju za novinare te podnošenje prijave policiji zbog prevare na internetu.

"Važno je napomenuti da suprotno tvrdnjama jednog medija, ne postoje nikakve eksplicitne slike niti snimke koje sam ja poslao ili na kojima sam ja, te je također pogrešno navedeno kako je dotična osoba prekinula komunikaciju, već suprotno ja sam prestao odgovarati", ustvrdio je Ivošević na Fecebooku.

Napominje kako je izašao tekst o njegovom kolegi koji je, kaže, "u privatnom razgovoru s jednom, kako je mislio, curom, slao neke privatne slike i razmjenjivao određene poruke, pa čak i da bi je uvjerio da dođe, izmišljao razgovor sa mnom. Ispalo je da se radilo o prevari, gdje su njega koristili za doći do mene, odnosno emocionalno ucjenjujući njega, pokušali doći do mog eksplicitnog sadržaja preko priče o sestri, koja se zanima za mene, a onda nakon dva dana postane maloljetna", naveo je večeras Ivošević na Facebooku.

Puljak: Prijavit ću policiji prijevaru na internetu

Predsjednik Centra i kandidat za splitskog gradonačelnika, Ivica Puljak, u nedjelju navečer je na Facebooku objavio da je bivši gradski vijećnik njegove stranke, Luka Baričić, žrtva prevare na internetu pošto je na lažni profil odgovorio slanjem eksplicitnih sadržaja.

"Saznao sam informaciju da je Luka Baričić, bivši gradski vijećnik stranke Centar i osoba s invaliditetom, žrtva odvratne prevare na internetu koju će sutra prijaviti policiji", napisao je Puljak na svojoj stranici.

Po njegovom tumačenju, nepoznata osoba ili više njih otvorili su lažni profil na aplikaciji za upoznavanje, te su se lažno predstavili njihovom vijećniku Baričiću, koji je na te poruke odgovarao eksplicitnim sadržajem, uvjeren da je u kontaktu s osobom u koju može imati povjerenja te koja je razvila emotivan odnos prema njemu

"Ovo je najgnjusnija stvar koju sam ikada doživio u politici i jasno mi je odakle dolazi. Luka Baričić je osoba s invaliditetom, a ljudi koji su ovo izveli, iskoristili su najranjiviju temu kako bi politički profitirali, a to je seksualnost invalida", poručio je Puljak.

Ovakve sofisticirane i organizirane akcije, dodao je Puljak, "neće nas spriječiti da u Splitu provedemo ono što smo naumili - uvođenje reda na svim razinama."

Najavio je da će sutra na konferenciji za novinare izvijestiti o svim detaljima ovog slučaja.

Tagovi: Bojan Ivošević, seks skandal, Split, Ivica Puljak, Luka Baričić
PROČITAJ I OVO
Njemački mediji: Plenković će imati velike muke kako bi sastavio većinu
ODJECI
Njemački mediji: Plenković će imati velike muke kako bi sastavio većinu
BERLIN - Mediji s njemačkoga govornog područja u analizama izbora u Hrvatskoj ukazuju na predstojeće mukotrpno sastavljanje vlade i ne isključuju mogućnost novih izbora.
Milinović: Ustavni sud vraća nas u kaljužu
PORUKE
Milinović: Ustavni sud vraća nas u kaljužu
ZAGREB - Ne stišavaju se reakcije na odluku Ustavnog suda da Zoran Milanović ne može biti mandatar i predsjednik Vlade.
Preminula Bojana Janković
IN MEMORIAM
Preminula Bojana Janković
BEOGRAD - Beživotno telo B.J. (1977) pronađeno je sinoć oko 19 u stanu u Ulici Đure Daničića, u Starom gradu.
Direktor CIA-e: Realan rizik da bi Ukrajina mogla izgubiti rat do kraja 2024.
RIZICI
Direktor CIA-e: Realan rizik da bi Ukrajina mogla izgubiti rat do kraja 2024.
WASHINGTON - Direktor američke Središnje obavještajne agencije (CIA) William Burns upozorio je da postoji "realni rizik" da bi Ukrajinci mogli izgubiti rat od Rusije na bojnom polju do kraja 2024. godine.
Preminuo Brano Mićunović
IN MEMORIAM
Preminuo Brano Mićunović
BUDVA - Taj Nikšićanin imao je razvijen biznis u Crnoj Gori, ali je najčešće pominjan kao osoba koja je rukovodila organizovanim kriminalom.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE