GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Inter neće ponuditi novi ugovor Perišiću

Inter neće ponuditi novi ugovor Perišiću
UGOVOR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.09.2021 / 10:38
Autor: SEEbiz / H
MILANO - Talijanski mediji bliski Interu tvrde kako su čelnici 'nerazzurra' definitivno odlučili da neće ponuditi novi ugovor hrvatskom reprezentativcu Ivanu Perišiću (32).

Tako će naš 'vatreni' na kraju sezone kao slobodan igrač otići sa San Sira bez odštete, a već sada ima dvije sjajne ponude iz Serie A.

Ivan Perišić (32) mora donijeti tešku odluku na kraju sezone. Inter mu neće ponuditi novi ugovor i on će krajem lipnja biti slobodan igrač, a ponude već sada stižu.

Talijanski mediji otkrivaju kako se za hrvatskog reprezentativca u ovom trenutku bore dva velikana i sigurno je da Perišiću neće biti lako odlučiti u kojem pravcu krenuti. Za sada je sigurno da će sjever Italije gotovo sigurno zamijeniti jugom, ali pitanje je hoće li krenuti put Rima ili još malo južnije, prema Napulju!

Još je ovog ljeta Napoli pokušavao dovesti 'vatrenog', trener Luciano Spalletti jako dobro zna što mu Perišić donosi u momčad, sjajno su surađivali u Interu i to bi na kraju moglo prevagnuti. No, Napoli će čekati ljetni prijelazni rok kako bi krenuo po Perišića jer ne želi plaćati odštetu za igrača koji će ionako biti slobodan za nekoliko mjeseci.

To bi mogao biti problem jer za Perišića zainteresirana i Roma! Da, Jose Mourinho ga vidi u svojim planovima i ne želi riskirati te će već u zimskom prijelaznom roku pokušati otkupiti Perišića od Intera! Portugalac se nada kako će Inter pristati jer će tako barem nešto zaraditi na igraču koji ionako odlazi. Za sada se spominje odšteta od oko pet milijuna eura, no Mourinho je sjajan pregovarač, a Interu treba novac...

Kako god bilo, Ivan Perišić nema razloga za zabrinutost. U Interu na njega više ne računaju i to je sada potpuno jasno, ali ima dovoljno sjajnih ponuda pa treba samo odabrati najbolju.

Tagovi: Ivan Perišić, Inter, Napoli, Luciano Spalletti
PROČITAJ I OVO
Grmoja: Nećemo podržati Milanovića za premijera
JASNA PORUKA
Grmoja: Nećemo podržati Milanovića za premijera
ZAGREB - HDZ je osvojio previše mandata i sada sve ovisi o Domovinskom pokretu, a iz HDZ-a Most sigurno neće zvati i mi ne bismo podržali ni Zorana Milanovića za kandidata za premijera, kazao je, između ostalog, Mostov Nikola Grmoja gostujući večeras u Dnevniku Nove TV.
Radić: Predsjedništvo će donijeti programsku shemu i pregovarački tim. Tko pristane...
DP
Radić: Predsjedništvo će donijeti programsku shemu i pregovarački tim. Tko pristane...
ZAGREB - Domovinski pokret (DP) na parlamentarnim izborima osvojio je 14 mandata. Iako je riječ o dva mandata manje nego 2020. godine kada su predvođeni Miroslavom Škorom osvojili 16, DP je i ovim rezultatom postao najpoželjnija politička udavača. No, pitanje je mogu li se dogovoriti s ostalim zainteresiranim stranama kako bi kreirali novu Vladu.
Plenković neće prema DP-u, evo gdje će pokušati pronaći potporu
KOMBINACIJE
Plenković neće prema DP-u, evo gdje će pokušati pronaći potporu
ZAGREB - Tijekom četvrtka telefoni su poprilično užarili, a posljednje informacije govore da će Andrej Plenković, prvo pokušati izbjeći Domovinski pokret.
Brnabić pristala na zahtjev oporbe u vezi spajanja beogradskih i lokalnih izbora
ODLUKE
Brnabić pristala na zahtjev oporbe u vezi spajanja beogradskih i lokalnih izbora
BEOGRAD - Vlasti u Srbiji prihvatile su u četvrtak zahtjeve oporbe da se uz beogradske izbore, zakazane za 2. lipnja, istodobno organiziraju i preostali lokalni izbori, a uz tu odluku predsjednica državnog parlamenta Ana Brnabić najavila je i izmjene Zakona o lokalnim izborima, dok su oporbene stranke odgovor najavile za petak.
Milanoviću se već obećalo 57 zastupnika?
NESLUŽBENO
Milanoviću se već obećalo 57 zastupnika?
ZAGREB - Koalicija Rijeke pravde već je okupila 57 zastupnika koji bi za mandatara podržali Zorana Milanovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE