GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Impozantna imovina ministra Paladine

Impozantna imovina ministra Paladine
IMOVINSKA KARTICA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.04.2022 / 12:04
Autor: SEEbiz / index.hr
ZAGREB - Objavljena je imovinska kartica Ivana Paladine, novog ministra u Plenkovićevoj vladi. On je naslijedio Darka Horvata na mjestu ministra graditeljstva i državne imovine.

U imovinskoj mu stoji da nije član ni jedne stranke te da je po struci specijalist organizacije i menadžmenta. Oženjen je i ima djece.

Ministarska plaća će mu iznositi 26.971 kunu bruto, odnosno 18.432 neto.

Prije nego što je postao ministar, bio je predsjednik Upravnog vijeća Centra za restrukturiranje i prodaju, predsjednik Upravnog vijeća Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama, član Nadzornog odbora Hrvatske banke za obnovu i razvitak, predsjednik Upravnog vijeća Fonda za obnovu. Sve te funkcije obavljao je od 17. ožujka do 4. travnja 2022., navodi se u imovinskoj kartici, piše Index.

Paladina je bio i direktor Delta savjetovanja od 1.1.2018. do 8.3.2022., savjetnik uprave Hrvatske poštanske banke od 2.12.2019. do 21.11.2021.

Kao ostale prihode navodi dva najma, jedan od 19.276, a drugi od 76.500 kuna mjesečno. Ima dva kredita, za jedan mu je mjesečna rata 41.973 kune mjesečno, za drugi 1320 eura.

U imovinskoj je naveo i da ima potraživanje od 194.000 kuna.

Paladina ima dva stana u Zagrebu.

Jedan stan u Zagrebu kupljen je na kredit, u naselju Vrapče Novo, veličine 119 metara kvadratnih vrijedan 2 milijuna 720 tisuća kuna. U istom naselju navodi se i nekoliko "drugih nekretnina" veličine 13 m2 te jedna od 2 m2.

Drugi stan ima u centru grada veličine 74 kvadrata, za koji kaže da je vrijedan milijun kuna.

Ima još dvije nekretnine za koje se ne navodi što su, već piše da je vrsta "druge nekretnine", veličine od 400 metara kvadratnih. Jedna je vrijedna 1.25 milijuna kuna, a druga 6 milijuna kuna.

Naveo je da ima oranice i građevinsko zemljište u Beravcima, vrijedno više milijuna kuna! Ima 50-ak parcela građevinskog zemljišta od više desetaka tisuća kvadrata.

U imovinskoj navodi da ima gliser iz 2007. godine vrijedan 255 tisuća kuna te auto Mercedes B klasa iz 2014. godine vrijedan 90 tisuća kuna.

Navodi poslovne udjele u Delta savjetovanju i u Kuparu Luxury Hotels.

Ima i štednju od 1.25 milijuna kuna.

Tagovi: Ivan Paladina, Delta savjetovanje, Hrvatska banka za obnovu i razvitak
PROČITAJ I OVO
Jandroković: Milanovićeve izjave o Turudiću su opasne
REAKCIJE
Jandroković: Milanovićeve izjave o Turudiću su opasne
ZAGREB - "S takvim stvarima se ne igramo, imali smo iskustva da su se dogodila već ubojstva gdje su žrtve bile javne osobe."
Plenković osvanuo na TikToku
DRUŠTVENE MREŽE
Plenković osvanuo na TikToku
ZAGREB - Andrej Plenković je u jeku kampanje otvorio profil na još jednoj društvenoj mreži, a riječ je o TikToku.
Rijeke pravde predale izborne liste, Grbin najavio pobjedu
LISTE
Rijeke pravde predale izborne liste, Grbin najavio pobjedu
ZAGREB - Izborne liste Državnom izbornom povjerenstvu tijekom dana predao je i SDP odnosno njihova koalicija Rijeke pravde.
Nova akcija EU tužitelja, troje uhićenih
UHIĆENJA
Nova akcija EU tužitelja, troje uhićenih
ZAGREB - Ured europskog javnog tužitelja (EPPO) u Zagrebu pokrenuo je istragu protiv četiri osobe i jedne tvrtke zbog tri subvencijske prijevare i krivotvorenja isprava.
Umirovljenici razočarani: Dobili manji dodatak od očekivanog
RAZOČARANI
Umirovljenici razočarani: Dobili manji dodatak od očekivanog
ZAGREB - Umirovljenici su u srijedu dobili još jedan Vladin dodatak, ali umjesto veselja, neugodno ih je iznenadio manji iznos od onoga koji su očekivali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE