GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

I danas raste broj zaraženih, u Vukovarsko-srijemskoj županiji čak 36 novih slučajeva

I danas raste broj zaraženih, u Vukovarsko-srijemskoj županiji čak 36 novih slučajeva
ZARAZA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.07.2020 / 11:50
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Prema današnjim izvješćima lokalnih stožera možemo očekivati rast broja zaraženih od koronavirusa.

U Primorsko-goranskoj županiji dva su nova slučaja zaraze.

U Gradu Zagrebu danas je zabilježeno 20 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

U Vukovarsko-srijemskoj županiji u posljednja 24 sata je 36 novih pozitivnih osoba na covid-19 ( 9 osoba iz Vinkovaca, 9 iz Ivankova, 4 iz Vukovara, 3 iz Starih Mikanovaca, 2 iz Gradišta, 3 iz Otoka, 1 iz Đeletovaca, 1 iz Rokovaca, 1 iz Tordinaca, 1 iz Vođinaca, 1 iz Tovarnika i 1 iz Slakovaca).

Tijekom posljednja 24 sata Hrvatski zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije i Klinički bolnički centar Osijek testirali su ukupno 278 uzoraka od kojih je 12 bilo pozitivno na koronavirus.

Stožer civilne zaštite Međimurske županije izvještava da su svi jučerašnji nalazi negativni. Do sada je ukupno uzeto 1767 uzoraka.

Jučer se oporavila posljednja osoba koja se statistički zbog mjesta prebivališta vodila pod Međimursku županiju tako da je Međimurska županija u ovom trenutku i nadalje jedina bez oboljelih osoba.

Na području Virovitičko-podravske županije, nema novozaraženih od koronavirusa, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije. U posljednja 24 sata, testirano je 24 osoba (nalazi su im bili negativni) čime je broj testiranih, na području Virovitičko-podravske županije, od početka epidemije narastao na 1.783. Od početka epidemije covid-19, na području Virovitičko-podravske županije, 24 osobe su zaražene koronavirusom. Od toga, trinaest ih je trenutno zaraženo, desetero ih se oporavilo, a jedan muškarac je preminuo, priopćili su iz županije.

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nema novih slučajeva zaraze koronavirusom.


Tijekom protekla 24 sata u Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije, ispitano je 142 uzoraka briseva na covid-19, od kojih je 8 pozitivnih.

Kod 5 osoba radi se o bliskom kontaktu s već potvrđeno pozitivnom osobom. Jedan slučaj je uvezen, dolazak iz Republike Srbije.

Kod dvije osobe u tijeku je epidemiološka obrada. U mjerama samoizolacije nalazi se 266 osoba.

Tagovi: koronavirus u Hrvatskoj, Vili Beroš
PROČITAJ I OVO
Direktor CIA-e: Realan rizik da bi Ukrajina mogla izgubiti rat do kraja 2024.
RIZICI
Direktor CIA-e: Realan rizik da bi Ukrajina mogla izgubiti rat do kraja 2024.
WASHINGTON - Direktor američke Središnje obavještajne agencije (CIA) William Burns upozorio je da postoji "realni rizik" da bi Ukrajinci mogli izgubiti rat od Rusije na bojnom polju do kraja 2024. godine.
Preminuo Brano Mićunović
IN MEMORIAM
Preminuo Brano Mićunović
BUDVA - Taj Nikšićanin imao je razvijen biznis u Crnoj Gori, ali je najčešće pominjan kao osoba koja je rukovodila organizovanim kriminalom.
Radić: Jamčim da će DP ostati jedinstven
PORUKE
Radić: Jamčim da će DP ostati jedinstven
ZAGREB - U poslijeizbornim kombinacijama najviše se, kao onaj koji bi mogao donijeti prevagu u sastavljanju nove Vlade, spominje Domovinski pokret, čija je koalicija na parlamentarnim izborima održanima u srijedu osvojila 14 mandata.
Milanović: Ovo je priprema za državni udar, ali to neće proći
PREDSJEDNIK
Milanović: Ovo je priprema za državni udar, ali to neće proći
ZAGREB - "Ja ne moram biti mandatar. Očekivao sam i nešto više glasova. Većina je glasala za promjene, to bi se moralo poštivati. Tko će biti mandatar odlučuje samo saborska većina."
Troje ustavnih sudaca: Šeparović prijeti Saboru, to je protuustavno
PRIJETNJE
Troje ustavnih sudaca: Šeparović prijeti Saboru, to je protuustavno
ZAGREB - Troje ustavnih sudaca (Andrej Abramović, Lovorka Kušan i Goran Selanec) bilo je protiv odluke Ustavnog suda o Milanoviću.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE