GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

HDZ i dalje napada Tomaševića

HDZ i dalje napada Tomaševića
NAPADI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.02.2021 / 20:00
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - HDZ je u četvrtak poručio da je kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Tomislav Tomašević, uspio nemoguće i da je svojim 'proroštvima' i širenju crnila sustigao bivšeg predsjednika SDP-a Davora Bernardića.

“Tomislav Tomašević svojim biserima i pokušajima zastrašivanja hrvatskih građana i širenja crnila sve više naliči na Davora Bernardića. Ili Gordana Marasa i Sinišu Hajdaša Dončića, ako vam je draže”, naveo je HDZ na svom facebook profilu.

Referirajući se na njegove izjave, iz HDZ-a kažu da Tomašević ovih dana izražava “jaku zabrinutost da nam novac za obnovu iz Fonda solidarnosti EU ne ostane neiskorišten”.

Ne samo da Hrvatska pred sobom ima 18 mjeseci kako bi iskoristila ta sredstva, navode iz HDZ-a, “nego šef platforme Nemožemo! zaboravlja da je ZG ljevica svakodnevno optuživala Vladu RH da kasni sa zahtjevom Europskoj komisiji za dodjelu sredstava iz toga europskog fonda i zloguko proricala da ga neće stići, neće uspjeti poslati “.

“Pritom ili nisu znali ili su svjesno prešućivali da se zahtjev ne može službeno uputiti prije verificirane procjene šteta prema metodologiji Svjetske banke i EU-a – koja ima svoju točno određenu proceduru”, ističu iz HDZ-a.

“A kako je završila ta ‘drama’, taj ili neznalački ili podmetački igrokaz? Zahvaljujući upravo kvalitetno pripremljenom zahtjevu naše Vlade, a ne aktivističkim parolama i neodmjerenim riječima, Hrvatska je iz Fonda solidarnosti EU dobila bespovratnih 683 milijuna eura – najveći iznos pomoći po glavi stanovnika nekoj državi u povijesti tog fonda”, dodaju iz HDZ.

Poručuju i da je Tomašević svojom zajapurenom malicioznošću uspio sustići dvojicu najpoznatijih zlih proroka SDP-a – “Nostradamusa” Bernardića, koji je ‘najavljivao’ da će 400.000 hrvatskih radnika dobiti otkaz uslijed epidemije, i “babu Vangu” Hajdaša Dončića, koji je zazivao da će Hrvatska ‘uskoro imati’ 10.000 novozaraženih dnevno.

“SDP i Nemožemo! neće u koaliciju, ali im je modus operandi isti: što gore za Hrvatsku – to bolje za njih”, objavio je HDZ na svom Facebooku.

Tagovi: Tomislav Tomašević, HDZ, Možemo!, Davor Bernardić
PROČITAJ I OVO
Milanović: Imam posla s nasilnicima, moram biti glasan
PREDSJEDNIK
Milanović: Imam posla s nasilnicima, moram biti glasan
ZAGREB - "HDZ je nasilni rimski imperij u galskom selu, možete se boriti samo glasno kao Asterix."
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
PRIJETNJE
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
BANJA LUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik predložio je tokom današnjeg obraćanja u Narodnoj Skupštini RS-a način kako da se "relaksira" situacija u Bosni i Hercegovini. Pozvao je Parlamentarnu skupštinu BiH da ugasi međunarodne institucije u zemlji ili slijede kontramjere.
Dva vukovarska heroja među nositeljima lista Domovinskog pokreta
LISTE
Dva vukovarska heroja među nositeljima lista Domovinskog pokreta
ZAGREB - Domovinski pokret zajedno s političkim partnerima danas je predao kandidacijske liste za Hrvatski sabor. Nositelje lista predstavio je predsjednik Domovinskog pokreta i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.
Milanović još jednom žestoko napao Plenkovića
ŽESTOKO
Milanović još jednom žestoko napao Plenkovića
ZAGREB - Predsjednik Zoran Milanović oglasio se na Facebook profilu i komentirao posljednji istup premijera Andreja Plenkovića.
Plenković predstavio HDZ-ov program i izborne liste, ima iznenađenja
HDZ
Plenković predstavio HDZ-ov program i izborne liste, ima iznenađenja
ZAGREB - Predsjednik Vlade Andrej Plenković, predstavio je izborni program i liste s imenima kandidata.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE