GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

HDZ: Bernardić bježi od sučeljavanja

HDZ: Bernardić bježi od sučeljavanja
KRITIKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.06.2020 / 10:52
Autor: SEEbiz
ZAGREB - HDZ je na facebooku profilu napisao da čelnik Restart koalicije Davor Bernardić od sučeljavanja s predsjednikom HDZ-a Andrejem Plenkovićem bježi "glavom bez obzira", jer se sljedećeg tjedna odbio s njim sučeliti na dvije televizijske kuće.

"Već na prvom koraku, uplašeni Bernardić pobjegao glavom bez obzira! Čelnik Restart koalicije Davor Bernardić podvio je rep i pobjegao u mišju rupu čim je prvi put trebalo izaći na sučeljavanje s predsjednikom Hrvatske demokratske zajednice Plenkovićem, napisao je HDZ na facebooku i ustvrdio da je "uplašeni Bero" odbio sučeljavanje na HRT-u 16. lipnja i na Novoj TV 17. lipnja. "Udari, slaži i bježi, na to se svodi njihova kampanja već mjesecima", ocjenjuje HDZ .

"Ali kad se treba suočiti s Plenkovićem pred hrvatskim građanima, već na prvom koraku bježi glavom bez obzira kao zadnja kukavica. I on bi vodio državu", stoji na kraju objave HDZ-a na facebooku.

Sinoć je Nikša Vukas iz SDP-a na facebooku, nakon što je premijer u Puli rekao da je pristao doći na sučeljavanje na HTV 16. lipnja i da se nada kako će i Bernardić prihvatiti poziv, napisao "tko je Plenković da u ime HRT-a poziva Bernardića na sučeljavanje prije početka službene kampanje." Predsjednik SDP je potvrdio sučeljavanje 29. lipnja na RTL-u i 3. srpnja na Novoj dok se s HRT-om pregovara da to bude za vrijeme trajanje kampanje, napisao je Vukas.

Tagovi: Davor Bernardić, Andrej Plenkovi, sučeljavanje. Nova TV, RTL Televizija, Hrvatska demokratska zajednica
PROČITAJ I OVO
Bilek: Manjine daju potporu Jandrokoviću za šefa Sabora
POTPORA
Bilek: Manjine daju potporu Jandrokoviću za šefa Sabora
ZAGREB - Predstavnik češke i slovačke nacionalne manjine Vladimir Bilek, u ime kluba nacionalnih manjina, poručio je za RTL da će dati potporu HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Hrvatskog sabora. To bi značilo da će HDZ ako se dogovori s Domovinskim pokretom oformiti većinu.
Izvori: DP bi se mogao podijeliti
NESLUŽBENO
Izvori: DP bi se mogao podijeliti
ZAGREB - Domovinski pokret održao je prvu rundu službenih pregovora s HDZ-om. Iz DP-a su tvrdili da nema raskola i da kod njih vlada zajedništvo, no neslužbene informacije ipak govore nešto drugačije.
Plenković: Korumpirana ljevica želi porobiti institucije
JASNA PORUKA
Plenković: Korumpirana ljevica želi porobiti institucije
ZAGREB - Poručio je da će HDZ imati "dovoljno ruku" i sastaviti parlamentarnu većinu, naglasivši da razgovore vodi s ozbiljnima i odgovornima, no neće s Mostom, Možemo! i SDP-om koje je nazvao korumpiranima jer "žele porobiti neovisne institucije".
U Hrvatsku stiglo prvih šest Rafalea: Hrvatsko nebo je sada sigurnije
AVIONI
U Hrvatsku stiglo prvih šest Rafalea: Hrvatsko nebo je sada sigurnije
ZAGREB - Prvih šest od ukupno dvanaest višenamjenskih borbenih aviona Rafale u četvrtak je stiglo u Hrvatsku, dvije godine i pet mjeseci nakon potpisivanja ugovora s Francuskom vrijednog više od milijardu eura, a dolazak zadnjih od ugovorenih aviona očekuje se početkom sljedeće godine.
Hrebak: Samo su dvije opcije
PORUKE
Hrebak: Samo su dvije opcije
ZAGREB - Prije osam dana održani su parlamentarni izbori. Vladu još nemamo, a šanse da je sastave imaju i HDZ-ova i SDP-ova koalicija.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE