GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Grmoja: Mjere uvedene da se građane indirektno prisili na cijepljenje

Grmoja: Mjere uvedene da se građane indirektno prisili na cijepljenje
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.12.2021 / 15:09
Autor: SEEbiz / H
ŠIBENIK - Potpredsjednik Mosta saborski zastupnik Nikola Grmoja ponovio je u subotu u Šibeniku vezano za referenduma protiv covid-potvrda i mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, kako su mjere uvedene da se građane indirektno prisili na cijepljenje, a da oni nisu protiv cijepljenja.

Konferenciju za novinare Grmoja je održao na šibenskoj tržnici pored štanda Mosta na kojem su prikupljali potpisa građana za referendum protiv covid-potvrda i Nacionalnog stožera.

Ponovio je njihova stajališta da se građane plaši pandemijom, kako ih se terorizira, da su mjere uvedene da se građane indirektno prisili na cijepljenj. Ponovio je i da covid potvrde ne pomažu u sprečavanju širenja zaraze.

Grmoja je, uz ostalo, naveo da ovo nije referendum Mosta protiv cijepljenja, već protiv covid-potvrda i protiv Nacionalnog stožera civilne zaštite, a cijepiti se, kaže, može svatko tko želi.

Niječno je odgovorio na pitanje novinara - je li danas odabrao Šibenik za svoju tiskovnu konferenciju kao odgovor zastupniku Hrvatskih suverenistva, Hrvoju Zekanoviću, koji je u raspravi u Saboru ovaj tjedan prozvao zastupnike desnih stranaka da su, izbjegavajući jasno pozvati građane na cijepljenje - odgovorni za visoku smrtnost u Hrvatskoj zbog covida-19.

Nije to odgovor Zekanoviću, rekao je Grmoja, dodavši: "Ja ne želim odgovarati gospodinu Zekanoviću, niti njemu slati poruke. Sve što mi radimo je da šaljemo poruke Stožeru i Vladi RH, oni su ti koji upravljaju ovom krizom".

Ustvrdio je kako je 'skandalozno' da je oporba 'potpuno isključena iz upravljanja ovom krizom otpočetka', a da ju se proziva odgovornom za ono što se događa oko broja smrtnih slučajeva.

"Sjetite se da su prije nekih sedam dana na HDZ-ovu Facebooku objavljena lica zastupnika Mosta s brojem umrlih u Hrvatskoj, a ja sam prozvan Nikola Ivermektin Grmoja, iako nikad taj ivermektin nisam ni spomenuo, niti imam pojma o tome. Ali to je očito ta taktika da se nešto prilijepi Mostu, a zašto je gospodin Zekanović odlučio na takav način govoriti, ne znam, ali to je dosta čudan istup", izjavio je novinarima u Šibeniku Mostov potpredsjednik.

O broju dosad prikupljenih potpisa za referendum Grmoja nije htio govoriti, rekavši samo da je "odaziv vrlo dobar".

Upitan da komentira Zekanovićevu ocjenu da su zastupnici desnice aktivakseri, Grmoja je odgovorio:
"To je lijepljenje etiketa. Ne znam što to znači biti antivakser, ja sam cijepio svoje dijete svim cijepivima, ali nema nikakve šanse da svoje dijete cijepim s ovim cjepivom jer ova bolest za moje dijete nije uopće opasna. Ima sam koronu, prebolio sam je, djetetu mi ništa nije bilo i netko da tjera moje dijete na cijepljenje zbog bolesti koja nije opasna za njega, o tome nema govora", dodao je.

Tagovi: Nikola Grmoja, referendum o covid potvrdama
PROČITAJ I OVO
Milanović: Imam posla s nasilnicima, moram biti glasan
PREDSJEDNIK
Milanović: Imam posla s nasilnicima, moram biti glasan
ZAGREB - "HDZ je nasilni rimski imperij u galskom selu, možete se boriti samo glasno kao Asterix."
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
PRIJETNJE
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
BANJA LUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik predložio je tokom današnjeg obraćanja u Narodnoj Skupštini RS-a način kako da se "relaksira" situacija u Bosni i Hercegovini. Pozvao je Parlamentarnu skupštinu BiH da ugasi međunarodne institucije u zemlji ili slijede kontramjere.
Dva vukovarska heroja među nositeljima lista Domovinskog pokreta
LISTE
Dva vukovarska heroja među nositeljima lista Domovinskog pokreta
ZAGREB - Domovinski pokret zajedno s političkim partnerima danas je predao kandidacijske liste za Hrvatski sabor. Nositelje lista predstavio je predsjednik Domovinskog pokreta i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.
Milanović još jednom žestoko napao Plenkovića
ŽESTOKO
Milanović još jednom žestoko napao Plenkovića
ZAGREB - Predsjednik Zoran Milanović oglasio se na Facebook profilu i komentirao posljednji istup premijera Andreja Plenkovića.
Plenković predstavio HDZ-ov program i izborne liste, ima iznenađenja
HDZ
Plenković predstavio HDZ-ov program i izborne liste, ima iznenađenja
ZAGREB - Predsjednik Vlade Andrej Plenković, predstavio je izborni program i liste s imenima kandidata.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE