GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Federer ljetuje na Lošinju u društvu svog trenera Ljubičića

Federer ljetuje na Lošinju u društvu svog trenera Ljubičića
OPUŠTANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.07.2021 / 08:59
Autor: SEEbiz/Jutarnji list
MALI LOŠINJ - Desetak dana nakon što je ispao u četvrtfinalu Wimbledona, turnira koji je osvajao osam puta, jedan od najvećih tenisača svih vremena Roger Federer (39) stigao je na Lošinj. Švicarac se u Malom Lošinju nalazi u društvu svojeg trenera Ivana Ljubičića, ali i legendarnog francuskog reprezentativca Thierryja Henryja.

Informacija koja je u ponedjeljak poslijepodne stigla s kvarnerskog otoka već navečer se poput požara širila društvenim mrežama. Premda službenu potvrdu nije bilo moguće dobiti, jer je Federer svoj boravak u Hrvatskoj odlučio provesti u strogoj tajnosti, lokalnim mještanima i turistima očito nije trebalo dugo da ga prepoznaju.

Znakovito je, međutim, da se dolazak švicarskog velikana poklopio s najavama o Ljubičićevom pokretanju Teniske akademije na Lošinju (Ljubicic Tennis Academy), o čemu već postoje iscrpne informacije na službenoj web stranici. Tamo stoji da će akademija "spojiti najbolje igrače i trenere na jednom mjestu" te da će imati devet zemljanih i tri betonska terena, zajedno sa svim popratnim sadržajima, uključujući i hotel s četiri zvjezdice.

"Naš je cilj postati najbolji teniski centar na svijetu. Stvorili smo mjesto za igrače koji žele odvesti svoju igru na višu razinu, naučiti kako napredovati i steći pobjednički mentalitet", Ljubine su riječi kojima predstavlja ambiciozan projekt.

U ekipu Akademije bit će uključeni naši dokazani teniski stručnjaci, ali i bivši Davis Cup reprezentativci, od Luke Kutanjca, Luke Cvjetkovića i Vilima Viška (trener Marina Čilića) do Mate Delića i kondicijskog trenera Dalibora Širole. Nije, dakle, isključeno da će Federer na neki način otvoriti projekt svojeg trenera.

Na Lošinju je protekli tjedan boravila i Donna Vekić, koja se tamo pripremala za Olimpijske igre. Federer je, podsjetimo, otkazao nastup u Tokiju, uz objašnjenje da mu se tijekom nastupa na travi vratila bol u koljenu. S drugim ekskluzivnim lošinjskim gostom, 43-godišnjom legendom Arsenala Thierryjem Henryjem, veže ga prijateljstvo koje traje još od dana kad su zajedno bili manekeni Gillettea, a zajedno su se družili i na nekim utakmicama Lige prvaka.

Tagovi: Roger Federer, Ivan Ljubičić, Thierry Henry, Mali Lošinj
PROČITAJ I OVO
Milanović: Imam posla s nasilnicima, moram biti glasan
PREDSJEDNIK
Milanović: Imam posla s nasilnicima, moram biti glasan
ZAGREB - "HDZ je nasilni rimski imperij u galskom selu, možete se boriti samo glasno kao Asterix."
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
PRIJETNJE
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
BANJA LUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik predložio je tokom današnjeg obraćanja u Narodnoj Skupštini RS-a način kako da se "relaksira" situacija u Bosni i Hercegovini. Pozvao je Parlamentarnu skupštinu BiH da ugasi međunarodne institucije u zemlji ili slijede kontramjere.
Dva vukovarska heroja među nositeljima lista Domovinskog pokreta
LISTE
Dva vukovarska heroja među nositeljima lista Domovinskog pokreta
ZAGREB - Domovinski pokret zajedno s političkim partnerima danas je predao kandidacijske liste za Hrvatski sabor. Nositelje lista predstavio je predsjednik Domovinskog pokreta i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.
Milanović još jednom žestoko napao Plenkovića
ŽESTOKO
Milanović još jednom žestoko napao Plenkovića
ZAGREB - Predsjednik Zoran Milanović oglasio se na Facebook profilu i komentirao posljednji istup premijera Andreja Plenkovića.
Plenković predstavio HDZ-ov program i izborne liste, ima iznenađenja
HDZ
Plenković predstavio HDZ-ov program i izborne liste, ima iznenađenja
ZAGREB - Predsjednik Vlade Andrej Plenković, predstavio je izborni program i liste s imenima kandidata.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE