GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Farčić: Kovačević nije lik koji bi trebao biti u zatvoru, tamo se ne osjeća dobro

Farčić: Kovačević nije lik koji bi trebao biti u zatvoru, tamo se ne osjeća dobro
STAVOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.09.2020 / 22:36
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Odvjetnik Dragana Kovačevića, Ivo Farčić, komentirao je istragu o aferi Janaf.

Svojeg je klijenta posjetio u zatvoru, a kaže da se on tamo ne osjeća dobro i tamo ne pripada.

- Dragan Kovačević je doktor znanosti koji se našao u jednoj izvanrednoj situaciji u kojoj se ljudi obično ne nalaze. On je vodio Janaf godinama. Janaf ima trostruko veću dobit nego što je imao kada ga je on preuzeo. On nije lik koji bi trebao biti u zatvoru i on se tamo ne osjeća dobro. Ja se trudim da on to sve izdrži i on to sve prihvaća. To je čovjek velikih intelektualnih mogućnosti i mi možemo jako dobro surađivati, rekao je Farčić za Dnevnik.hr.

Farčić nije potvrdio pronalazak novca u automobilu na samoborskoj adresi.

- Na Državnom odvjetništvu je da procjeni što može, ja ni u kojoj situaciji ne bih htio iznijeti neke činjenice koje su sadržaj postupka koji trenutno traje, rekao je odvjetnik Dragana Kovačevića i dodao da je postupak u fazi istrage.

- Otežava nam situaciju to što je određen istražni zatvor i na to sam se žalio, dok protiv rješenja o provođenju istrage nismo podnijeli žalbu jer je nama u interesu da se utvrde činjenice. Osporavamo postojanje razloga za određivanje istražnog zatvora. Kažemo da ne postoje osobite okolnosti koje bi trebale postojati i da se sve to moglo postići i drugim mjerama opreza, rekao je Farčić za Dnevnik.hr.

Tagovi: Ivo Farčić, Dragan Kovačević, afera Janaf
PROČITAJ I OVO
Bilek: Manjine daju potporu Jandrokoviću za šefa Sabora
POTPORA
Bilek: Manjine daju potporu Jandrokoviću za šefa Sabora
ZAGREB - Predstavnik češke i slovačke nacionalne manjine Vladimir Bilek, u ime kluba nacionalnih manjina, poručio je za RTL da će dati potporu HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Hrvatskog sabora. To bi značilo da će HDZ ako se dogovori s Domovinskim pokretom oformiti većinu.
Izvori: DP bi se mogao podijeliti
NESLUŽBENO
Izvori: DP bi se mogao podijeliti
ZAGREB - Domovinski pokret održao je prvu rundu službenih pregovora s HDZ-om. Iz DP-a su tvrdili da nema raskola i da kod njih vlada zajedništvo, no neslužbene informacije ipak govore nešto drugačije.
Plenković: Korumpirana ljevica želi porobiti institucije
JASNA PORUKA
Plenković: Korumpirana ljevica želi porobiti institucije
ZAGREB - Poručio je da će HDZ imati "dovoljno ruku" i sastaviti parlamentarnu većinu, naglasivši da razgovore vodi s ozbiljnima i odgovornima, no neće s Mostom, Možemo! i SDP-om koje je nazvao korumpiranima jer "žele porobiti neovisne institucije".
U Hrvatsku stiglo prvih šest Rafalea: Hrvatsko nebo je sada sigurnije
AVIONI
U Hrvatsku stiglo prvih šest Rafalea: Hrvatsko nebo je sada sigurnije
ZAGREB - Prvih šest od ukupno dvanaest višenamjenskih borbenih aviona Rafale u četvrtak je stiglo u Hrvatsku, dvije godine i pet mjeseci nakon potpisivanja ugovora s Francuskom vrijednog više od milijardu eura, a dolazak zadnjih od ugovorenih aviona očekuje se početkom sljedeće godine.
Hrebak: Samo su dvije opcije
PORUKE
Hrebak: Samo su dvije opcije
ZAGREB - Prije osam dana održani su parlamentarni izbori. Vladu još nemamo, a šanse da je sastave imaju i HDZ-ova i SDP-ova koalicija.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE