GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Elon Musk dobio blizance s izvršnom direktoricom Neuralinka

Elon Musk dobio blizance s izvršnom direktoricom Neuralinka
PRINOVA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.07.2022 / 09:02
Autor: SEEbiz / H
SAN FRANCISCO - Izvršni direktor Tesla Inc Elon Musk i Shivon Zilis, izvršna direktorica Muskova startupa za umjetnu inteligenciju Neuralink, dobili su blizance u studenome 2021., objavio je Business Insider u srijedu.

U travnju su Musk i Zilis podnijeli zahtjev za promjenom imena blizanaca tako da "imaju očevo prezime" i sadrže majčino prezime kao dio srednjeg imena, piše u izvješću u kojemu se citiraju sudski spisi.

Teksaški sud u svibnju je odobrio njihov zahtjev, dodaje se u izvješću.

Zilis, 36, identificirana je na svom LinkedIn profilu kao direktorica operacija i posebnih projekata u Neuralinku, čiji je suosnivač i predsjednik 51-godišnji Musk. Počela je raditi u tvrtki u svibnju 2017., isti mjesec kada je imenovana direktoricom projekta umjetne inteligencije u Tesli, gdje je radila do 2019. godine.

Također je članica uprave u istraživačkoj tvrtki za umjetnu inteligenciju OpenAI, kojoj je suosnivač Musk, prema njezinu profilu na LinkedInu.

Vijest o dolasku blizanaca povećava Muskov ukupni broj djece na devetero. Musk ima dvoje djece s kanadskom pjevačicom Grimes, a ostalih petero djece s bivšom suprugom, kanadskom spisateljicom Justine Wilson.

Musk i Grimes dobili su svoje drugo dijete putem surogat majke u prosincu. Milijarder je rekao da su on i Grimes "polurazdvojeni", prema izvješću Page Six u rujnu prošle godine.

Tagovi: Elon Musk, Shivon Zillis, Neuralink, Tesla
PROČITAJ I OVO
Puhovski: Milanović je pomogao HDZ-u
ANALITIČARI
Puhovski: Milanović je pomogao HDZ-u
ZAGREB - Profesor Žarko Puhovski govorio je u Newsroomu N1 televizije o sastavljanju buduće Vlade.
Politico: Plenković ima velike šanse da postane nasljednik von der Leyen
MEDIJI
Politico: Plenković ima velike šanse da postane nasljednik von der Leyen
BRUXELLES - Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen dugo je bila jasna favoritkinja za drugi mandat na vrhu izvršne vlasti Europske unije, ali to sada više nije toliko sigurno, piše Politico. Stoga se pokrenula rasprava tko bi mogao biti potencijalna zamjena.
Pentagon priznao: Isporučili smo moćne rakete Ukrajincima
RAKETE
Pentagon priznao: Isporučili smo moćne rakete Ukrajincima
WASHINGTON - Sjedinjene Države poslale su Ukrajini novi raketni sustav dugog dometa, potvrdio je Pentagon. To oružje velike preciznosti dio je hitnog vojnog paketa za Ukrajinu koji je SAD najavio u ožujku, ali "na zahtjev Ukrajine" nije bilo izričito navedeno na popisima isporuka.
Vučić se izvinjava Slovencima zbog izjave da su odvratni
REAKCIJE
Vučić se izvinjava Slovencima zbog izjave da su odvratni
NEW YORK - „Ako sam bilo koga u Sloveniji povredio, izvinjavam se, ali neću da se izvinjavam slovenačkim političarima“, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić iz Njujorka.
Sanchez se povlači nakon otvaranja istrage protiv supruge
POVLAČENJE
Sanchez se povlači nakon otvaranja istrage protiv supruge
MADRID - Španjolski premijer Pedro Sanchez objavio je u srijedu da se povlači s javnih dužnosti jer mora "stati i promisliti" hoće li i dalje biti na čelu vlade nakon što je sud u Madridu otvorio preliminarnu istragu protiv njegove supruge zbog korupcije i i trgovine utjecajem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE