GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bivši direktor u Hrvatskoj lutriji pušten iz Remetinca, navodno je sve priznao

Bivši direktor u Hrvatskoj lutriji pušten iz Remetinca, navodno je sve priznao
PUŠTEN
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.11.2021 / 07:23
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Bivši direktor za logistiku u Hrvatskoj lutriji Željko Fadljević, nedavno uhićen u sklopu akcije u kojoj su između ostaloga uhićeni bivša članice Uprave Agrokora Piruška Canjuga i poduzetnik Goran Puklin, u Remetincu je, premda mu je istražni zatvor bio određen na mjesec dana, proveo samo dva dana.

U petak je njegovo puštanje na slobodu od suca istrage zatražio sam USKOK, a nakon što je Fadljević na vlastiti zahtjev iznio dopunu svoje obrane.

Premda o samom sadržaju obrane ni njegova odvjetnica niti USKOK nisu željeli ništa reći, po svemu sudeći radilo se o priznavanju djela koja mu se stavljaju na teret, a vjerojatno i o terećenju ostalih optuženika, piše Jutarnji list.

Uhićen bivši direktor u Hrvatskoj lutriji zbog sumnje da je namještao milijunske poslove
U protivnom, prema dosadašnjoj praksi, USKOK ne bi tražio Fadljevićevo puštanje na slobodu. Kako neslužbeno doznaje Jutarnji, Fadljević nije ispitan u USKOK-u, već je zbog epidemioloških mjera uvedenih zbog pandemije covida, iz Remetinca svoju obranu dao videolinkom.

USKOK tereti Fadljevića da je tvrtki Fleksbit, čiji je tajni suvlasnik bio i Goran Puklin, 2018. i 2019. namještao poslove s Hrvatskom lutrijom u kojoj je tada bio zaposlen kao direktor za logistiku.

Štoviše, USKOK tereti Fadljevića i da je on zajedno s Puklinom bio drugi tajni suvlasnik Fleksbita. Za namještanje posla navedene nabave softvera za Hrvatsku lutriju, osim Fadljevića i Pukllina osumnjičen je i direktor Fleksbita Tomislav Gligora.

Tagovi: Mirela Alerić Puklin, Goran Puklin, Željko Fadljević, Hrvatska lutrija, Agrokor, Piruška Canjuga
PROČITAJ I OVO
Snažan potres u Italiji, osjetio se i u Hrvatskoj
PODRHTAVANJE TLA
Snažan potres u Italiji, osjetio se i u Hrvatskoj
ZAGREB - Prema prvim podacima, potres se dogodio 13 kilometara od grada Tolmezza, a osjetio se i u susjednim zemljama, uključujući Sloveniju i dio Hrvatske.
Putin: Optužbe da će Rusija napasti Europu su potpuna besmislica
REAKCIJE
Putin: Optužbe da će Rusija napasti Europu su potpuna besmislica
MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin osudio je optužbe Zapada da se Rusija planira boriti protiv Europe. Nazvao ih je "potpunom besmislicom".
Mamić: Cijenim Milanovića, ali i Turudića
PORUKE
Mamić: Cijenim Milanovića, ali i Turudića
MEĐUGORJE - Nekadašnji “gazda” GNK Dinamo i bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić prekinuo je nakon godinu dana medijsku šutnju i dao veliki dvosatni intervju za Avaz TV.
Anušić: Hrvatska u potpunosti stoji uz Kosovo
SUSRETI
Anušić: Hrvatska u potpunosti stoji uz Kosovo
PRIŠTINA - Ministar obrane Ivan Anušić razgovarao je u srijedu u Prištini s kosovskim kolegom Ejupom Maqedoncijem o bilateralnoj obrambenoj suradnji i prenio mu poruku da Hrvatska "u potpunosti stoji uz Kosovo i pravo te zemlje na neovisnost", priopćilo je ministarstvo obrane (MORH).
Plenković: Nemam pojma tko je AP
PREMIJER
Plenković: Nemam pojma tko je AP
ZAGREB - S nama idu HSLS, HDS, HNS, Hrvatska stranka umirovljenika i Marijana Petir, rekao je Plenković.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE