GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Beroš u subotu cijepi navijače KK Zadar

Beroš u subotu cijepi navijače KK Zadar
CIJEPLJENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.06.2021 / 17:03
Autor: SEEbiz
ZADAR - Ministar zdravstva Vili Beroš priključit će se u subotu akciji vodstva kluba i navijača Košarkaškog kluba Zadar da se zajedno s ostalim građanima toga grada masovno cijepe protiv covida 19 u dvorani Višnjik, priopćilo je Ministarstvo zdravstva.

Vodstvo Košarkaškog kluba Zadar, koji je prošle subote u dvorani Višnjik, pred prepunim gledalištem osvojio titulu prvaka Hrvatske, pozvalo je svoje navijače, kao i sve druge građane Zadra, da se sutra okupe u sportskoj dvorani na masovnom cijepljenju protiv covida-19,

"Čestitam klubu i košarkašima Zadra, te svim njegovim navijačima na odluci da svoje i tuđe zdravlje zaštite cijepljenjem. Bravo!“ poručio je ministar Beroš.

Odgovarajući na inicijativu kluba Zadar, istaknuo je da će se i sam pridružiti tom hvalevrijednom događaju u subotu kada će, zajedno s ostalim zdravstvenim djelatnicima, cijepiti navijače, ali i ostale građane Zadra.

"Ono na čemu vam nisam mogao čestitati prošle subote, prepune su tribine bez epidemiološke zaštite i neophodnog opreza da se spriječi zaraza i njezino širenje. Nadam se da zbog toga neće eskalirati broj novozaraženih", rekao je ministar.

Naglasio je da ga ohrabruje poziv i poticaj navijačima i građanima tog, petog po veličini grada u Hrvatskoj, da se cijepe uoči ljeta i masovnijeg dolaska turista na Jadran. To je sjajan primjer kako sportski prvak i njegovi navijači mogu težiti da budu i prvaci u odgovornom odnosu prema svojem i tuđem zdravlju.

"Želim da Zadrani kao ovogodišnji košarkaški prvaci Hrvatske pozovu svoje sportske rivale i njihove navijače da slijede ovaj primjer i cijepe se kao najučinkovitiji način zaštite od zaraze i njezina prijenosa“, kaže ministar zdravstva te poručuje da je to jedini način da se opet na jesen nađemo i u sportskim dvoranama i u drugim prigodama.

Tagovi: Vili Beroš, cijepljenje protiv koronavirusa, KK Zadar
PROČITAJ I OVO
Njemački mediji: Plenković će imati velike muke kako bi sastavio većinu
ODJECI
Njemački mediji: Plenković će imati velike muke kako bi sastavio većinu
BERLIN - Mediji s njemačkoga govornog područja u analizama izbora u Hrvatskoj ukazuju na predstojeće mukotrpno sastavljanje vlade i ne isključuju mogućnost novih izbora.
Milinović: Ustavni sud vraća nas u kaljužu
PORUKE
Milinović: Ustavni sud vraća nas u kaljužu
ZAGREB - Ne stišavaju se reakcije na odluku Ustavnog suda da Zoran Milanović ne može biti mandatar i predsjednik Vlade.
Preminula Bojana Janković
IN MEMORIAM
Preminula Bojana Janković
BEOGRAD - Beživotno telo B.J. (1977) pronađeno je sinoć oko 19 u stanu u Ulici Đure Daničića, u Starom gradu.
Direktor CIA-e: Realan rizik da bi Ukrajina mogla izgubiti rat do kraja 2024.
RIZICI
Direktor CIA-e: Realan rizik da bi Ukrajina mogla izgubiti rat do kraja 2024.
WASHINGTON - Direktor američke Središnje obavještajne agencije (CIA) William Burns upozorio je da postoji "realni rizik" da bi Ukrajinci mogli izgubiti rat od Rusije na bojnom polju do kraja 2024. godine.
Preminuo Brano Mićunović
IN MEMORIAM
Preminuo Brano Mićunović
BUDVA - Taj Nikšićanin imao je razvijen biznis u Crnoj Gori, ali je najčešće pominjan kao osoba koja je rukovodila organizovanim kriminalom.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE