GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bartulica: Plenković je bahat, mogao bi se neugodno iznenaditi 5. srpnja

Bartulica: Plenković je bahat, mogao bi se neugodno iznenaditi 5. srpnja
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.06.2020 / 13:27
Autor: SEEbiz / N1 info
ZAGREB - U N1 studiju uživo gostovao je Stjepo Bartulica iz Domovinskog pokreta i poručio da dok se druge stranke osipaju i imaju stegovne postupke, oni rastu i dobivaju nove članove.

„Duopol HDZ i SDP nisu nikad oslobodili potencijal ove zemlje, vrijeme za promjene, a Škoro je cijeli život stvarao i dolazi iz realnog sektora, on najbolje zna kako napredovati“, rekao je Bartulica na N1 i na pitanje kako Škoro odjednom nije dio establišmenta kada je 15 godina bio u HDZ-u, odgovara da su sada okolnosti drugačije, a on je zreliji.

Poručio je da bi se teško s SDP-om moglo nešto postići dok o HDZ-u ima nešto bolje mišljenje, ne nužno i o Andreju Plenkoviću.

„Njegovo društvo nismo mi oko Škore, ali je Josipa Rimac, evo ministar Ćorić, ne znaju što s njim, ne daju mu da govori. Ne sviđa mi se Plenkovićev bahati pristup da on će odlučiti što može, a što ne može. Možda 5. srpnja bude sve drugačije nego što je on mislio“, zaključuje Bartulica.

Jasno je zašto Plenković sad žuri s izborima, dodaje, jer s vidi da stanje s proračunom nije dobro. O položaju pokreta kaže da idu široko, da nije tajna da ih simpatiziraju brojni HDZ-ovci.

„Ti birači nisu vlasništvo HDZ-a, HDZ je iz moje perspektive, koji sam se vratio iz SAD-a prije 25 godina, neprepoznatljiv. Birači ovaj put ne moraju glasat protiv, imaju za koga“, poručuje.

Kaže da mu je žao što s MOST-om nije postignut dogovor, ali da je to bila stvar procjene, te da se on ne slaže da treba vječno ostati u oporbi.

„Treba dati biračima izbor, volio bih da Petir objasni kako ide s Plenkovićem obzirom da je Istanbulska konvencija bila njegov prioritet, ljudi su mu to zamjerili, postoje razlike, nismo klonovi“, zaključio je Bartulica.

Tagovi: Stijepo Bartulica, Andrej Plenković, Josipa Rimac, miroslav Škoro, Domovinski pokret
PROČITAJ I OVO
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
UZLET
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
PEKING - Kineska telekomunikacijska tvrtka Huawei objavila je u petak da se njena neto dobit za 2023. više nego udvostručila zahvaljujući boljoj ponudi proizvoda.
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
RAT U UKRAJINI
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
VARŠAVA - Ruske snage rano u petak gađale su infrastrukturu u okrugu Kamjanske blizu ukrajinskog grada Dnjipra, pri čemu je najmanje jedna osoba ozlijeđena, rekao je regionalni guverner, dok je medijska kuća Suspilne izvijestila o eksplozijama i u Ivano-Frankovskoj i Hmeljničkoj oblasti.
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
OCJENE
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
MOSKVA - Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov izjavio je da je mirovni plan koji je predložila Ukrajina besmislen jer se temelji na neprihvatljivim idejama poput povlačenja Moskve iz područja koja je zauzela.
Milanović: Imam posla s nasilnicima, moram biti glasan
PREDSJEDNIK
Milanović: Imam posla s nasilnicima, moram biti glasan
ZAGREB - "HDZ je nasilni rimski imperij u galskom selu, možete se boriti samo glasno kao Asterix."
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
PRIJETNJE
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
BANJA LUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik predložio je tokom današnjeg obraćanja u Narodnoj Skupštini RS-a način kako da se "relaksira" situacija u Bosni i Hercegovini. Pozvao je Parlamentarnu skupštinu BiH da ugasi međunarodne institucije u zemlji ili slijede kontramjere.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE