GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bartulica objavio novu imovinsku karticu

Bartulica objavio novu imovinsku karticu
IMOVINA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.06.2024 / 23:33
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Eurozastupnik Stephen Nikola Bartulica ažurirao je svoju imovinsku karticu. U imovinskoj kartici dostupnoj na stranicama Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa navedeno je nekoliko novih podataka.

Tako je, između ostalog, Bartulica naveo da mu primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica iznose 2459,66 eura (neto prihod).

Što se tiče ostalih prihoda, za poslove međunarodnog tajnika stranke Bartulica mjesečno prima 398 eura. Također, mjesečno prima još 199,10 eura, no nisu navedeni detalji o djelatnosti nego se navodi da je riječ o primicima koji se ne smatraju dohotkom i primicima na koje se ne plaća porez na dohodak.

Supruga mu je zaposlena u Hrvatskom katoličkom sveučilištu, ali je na dopustu zbog njege djeteta s teškoćama u razvoju. Ona mjesečno prima 551 euro, i to su također primici koji se ne smatraju dohotkom i na koje se ne plaća porez.

Bartulica u imovinskoj kartici navodi da u Zagrebačkoj banci ima kredit za koji otplaćuje mjesečnu ratu u iznosu od 1211 eura, a iznos duga je 270.000.

U istoj banci Bartulica ima još jedan kredit u istom iznosu, a za njega otplaćuje mjesečnu ratu u iznosu od 2351,43 eura. Kredit je odobren uz sudužnika.

Nadalje, u imovinskoj je Bartulica naveo i pozajmica od Vjekoslava Gucića od 30.000 eura.

Bartulica sa suprugom ima jedan stan (117 kvadrata) u Zagrebu, a u Dugom Selu ima oranicu, pokazuju podaci iz imovinske kartice.

Naveo je i da je vlasnik kuće od 142 kvadrata u mjestu Prvić Šepurine. Tu ima i šupu od 20 kvadrata i dva vrta od 250 kvadrata, kako je naveo u imovinskoj kartici.

Njegova supruga vozi Opel iz 2010. u vrijendosti od 1200 eura, a Bartulica vozi Opel iz 2020. vrijedan 8000 eura.

Tagovi: bartulica, imovina, zaba, dugo selo
PROČITAJ I OVO
Donatori demokrata podržali Harris, evo što slijedi
SCENARIJI
Donatori demokrata podržali Harris, evo što slijedi
WASHINGTON - Jedan izvor uključen u odjel za prikupljanje sredstava za kampanju odahnuo je nakon što je u nedjelju objavljeno da se predsjednik Joe Biden više neće ponovno kandidirati.
Trump se brzinski oglasio o Bidenovom povlačenju
REAKCIJE
Trump se brzinski oglasio o Bidenovom povlačenju
WASHINGTON - U telefonskom razgovoru sa CNN-om nekoliko minuta nakon što je predsjednik Joe Biden objavio svoj izlazak iz utrke za 2024. godinu, bivši predsjednik i kandidat za predsjednika Donald Trump opisao je Bidena kao "daleko najgoreg predsjednika u povijesti naše zemlje."
Biden se povlači iz utrke za novi mandat
POVLAČENJE
Biden se povlači iz utrke za novi mandat
WASHINGTON - Američki predsjednik Joe Biden povlači se iz utrke za reizbor.
Ulazi li Kamala Harris u majku svih bitaka?
GLASNA ŠAPUTANJA
Ulazi li Kamala Harris u majku svih bitaka?
WASHINGTON - Potpredsjednica Kamala Harris dobila je veću javnu podršku demokratskih zastupnika kao potencijalna zamjena za predsjednika Joea Bidena, ako on odluči odustati od utrke protiv bivšeg predsjednika Donalda Trumpa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE