GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Analiza DNK potvrdila da je u Dunavu pronađeno tijelo Mateja Periša

Analiza DNK potvrdila da je u Dunavu pronađeno tijelo Mateja Periša
TUŽAN EPILOG
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.05.2022 / 12:45
Autor: SEEbiz / H
BEOGRAD - Analiza DNK potvrdila je da tijelo, pronađeno u srijedu u Dunavu kod Beograda, pripada Mateju Perišu koji je nestao u novogodišnjoj noći u srbijanskoj prijestolnici, objavili su lokalni mediji pozivajući se na neslužbene izvore.

Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći 30. na 31. prosinca prošle godine kada je istrčao iz beogradskog noćnog kluba "Gotik" i otad mu se gubi svaki trag.

Nakon 139 dana potrage, tijelo je u srijedu primjećeno pored Ade Huje, nizvodno od Beograda i po odjeći je odgovaralo onome kako je mladić bio odjeven u noći kad je nestao.

Po nalogu tužiteljstva obavljena je obdukcija i DNK analiza, a rezultati toksikoloških analiza bi mogi biti poznati za nekoliko tjedana, perenose mediji.

Tužiteljstvo i policija zasad nisu potvrdili da se radi o Perišu.

Nakon vijesti o pronalasku tijela, Matejev otac Nedan Periš u srijedu je izjavio da po odjeći pronađeni mladić odgovara Metejevu opisu.

"Jako mi je teško i očekivali smo neku sretniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja obitelj", rekao je Periš za portal Telegraf.rs.

Foto: Nova.rs

Tagovi: Matej Periš, Nenad Periš, Ada Huja, Dunav
PROČITAJ I OVO
Bilek: Manjine daju potporu Jandrokoviću za šefa Sabora
POTPORA
Bilek: Manjine daju potporu Jandrokoviću za šefa Sabora
ZAGREB - Predstavnik češke i slovačke nacionalne manjine Vladimir Bilek, u ime kluba nacionalnih manjina, poručio je za RTL da će dati potporu HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Hrvatskog sabora. To bi značilo da će HDZ ako se dogovori s Domovinskim pokretom oformiti većinu.
Izvori: DP bi se mogao podijeliti
NESLUŽBENO
Izvori: DP bi se mogao podijeliti
ZAGREB - Domovinski pokret održao je prvu rundu službenih pregovora s HDZ-om. Iz DP-a su tvrdili da nema raskola i da kod njih vlada zajedništvo, no neslužbene informacije ipak govore nešto drugačije.
Plenković: Korumpirana ljevica želi porobiti institucije
JASNA PORUKA
Plenković: Korumpirana ljevica želi porobiti institucije
ZAGREB - Poručio je da će HDZ imati "dovoljno ruku" i sastaviti parlamentarnu većinu, naglasivši da razgovore vodi s ozbiljnima i odgovornima, no neće s Mostom, Možemo! i SDP-om koje je nazvao korumpiranima jer "žele porobiti neovisne institucije".
U Hrvatsku stiglo prvih šest Rafalea: Hrvatsko nebo je sada sigurnije
AVIONI
U Hrvatsku stiglo prvih šest Rafalea: Hrvatsko nebo je sada sigurnije
ZAGREB - Prvih šest od ukupno dvanaest višenamjenskih borbenih aviona Rafale u četvrtak je stiglo u Hrvatsku, dvije godine i pet mjeseci nakon potpisivanja ugovora s Francuskom vrijednog više od milijardu eura, a dolazak zadnjih od ugovorenih aviona očekuje se početkom sljedeće godine.
Hrebak: Samo su dvije opcije
PORUKE
Hrebak: Samo su dvije opcije
ZAGREB - Prije osam dana održani su parlamentarni izbori. Vladu još nemamo, a šanse da je sastave imaju i HDZ-ova i SDP-ova koalicija.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE