GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zdenko Adrović u Nadzornom odboru Kentbanka

Zdenko Adrović u Nadzornom odboru Kentbanka
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.05.2022 / 22:17
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Na glavnoj skupštini izabrana su tri nova člana Nadzornog odbora KentBanke. Tako se predsjedniku Mehmetu Ganiju Sönmezu i Danieli Roguljić Novak u Nadzornom odboru kao novi članovi pridružuju Zdenko Adrović, Nurgün Eyüboğlu i dr. Gürol Baloğlu.

Zdenko Adrović je od 2015. direktor Hrvatske udruge banaka, a prethodno je 17 godina bio predsjednik Uprave Raiffeisenbank Austria d.d. Prije toga, u Privrednoj banci Zagreb bio je izvršni potpredsjednik za riznicu i likvidnost, kao i direktor sektora investicijskog bankarstva te zamjenik predsjednika Uprave. Predsjednik je Nadzornog odbora Atlantic Grupe.

Nurgün Eyüboğlu u Yapı Kredi banci, jednoj od najvećih privatnih banaka u Turskoj, donedavno članici UniCredita, na vodećim je pozicijama već 16 godina gdje je trenutno članica Izvršnog odbora. Cijelu karijeru provela je u bankarstvu, a prije dolaska u Yapı Kredi banku, karijeru je gradila u Koçbank A.Ş. i İktisat Bankası A.Ş.

Dr. Gürol Baloğlu posljednje dvije godine u Upravi je Kent Factoringa, a prije toga vodio je odjel revizije Süzer Grupe u čijem je sastavu i KentBank. Prije nego što se pridružio Süzer Grupi osam je godina proveo u Allianzu Turska gdje je je bio zadužen za područje revizije, a svoju karijeru krenuo je graditi u Alternatifbank. Autor je dvije knjige iz područja revizije, a uskoro mu izlazi i treća „Rizici za početnike“.

Tagovi: Zdenko Adrović, Kentbank, Mehmet Gani Sönmez, Nurgün Eyüboğlu, Daniela Roguljić Novak, Hrvatska udruga banaka
PROČITAJ I OVO
Erste Card Club predstavio ECC SoftPOS – za prihvat kartica na Android uređajima
USLUGE
Erste Card Club predstavio ECC SoftPOS – za prihvat kartica na Android uređajima
ZAGREB - Erste Card Club predstavio je besplatnu aplikaciju ECC SoftPOS za prihvat beskontaktnog kartičnog plaćanja, za čije je korištenje trgovcima i malim poduzetnicima potreban samo Android telefon ili tablet.
Savjet HNB-a: Postupni rast domaćih kamatnih stopa
KAMATNE STOPE
Savjet HNB-a: Postupni rast domaćih kamatnih stopa
ZAGREB - Zaokret u monetarnim politikama vodećih gospodarstava počeo se postupno odražavati na rast domaćih kamatnih stopa, pa se tako nastavio rast prinosa na dužničke vrijednosne papire države, počeli su rasti i troškovi financiranja poduzeća, dok se kod kreditiranja stanovništva još uvijek ne primjećuje znatnija promjena financijskih uvjeta, konstatirao je u srijedu Savjet Hrvatske narodne banke.
Banca Intesa smanjuje potrošnju energije
SMANJENJE
Banca Intesa smanjuje potrošnju energije
BEOGRAD - U nameri da odgovornim upravljanjem resursima pruži doprinos merama štednje u aktuelnim uslovima globalne energetske neizvesnosti, Banca Intesa, deo međunarodne bankarske grupe Intesa Sanpaolo, usvojila je akcioni plan za optimizaciju potrošnje električne energije i gasa u svojim poslovnim prostorijama.
Banke već počele gasiti bankomate
BANKOMATI
Banke već počele gasiti bankomate
ZAGREB - S obzirom na veliku potražnju građana za početnim paketićima eurokovanica – više ih nema za kupiti u dijelu poštanskih ureda, potvrdili su iz Hrvatske pošte.
Goldman Sachs planira akvizicije kripto kompanija
KRIPTO SCENA
Goldman Sachs planira akvizicije kripto kompanija
NEW YORK - Izvršni direktor Goldman Sachsa Mathew McDermott rekao je da njihova tvrtka već provodi dubinsku analizu nekih kripto tvrtki.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE