GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zagrebačka banka ponovno proglašena najboljom bankom za financiranje trgovine i izvoza u Hrvatskoj

Zagrebačka banka ponovno proglašena najboljom bankom za financiranje trgovine i izvoza u Hrvatskoj
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.03.2021 / 13:57
Autor: SEEbiz
ZAGREB - I ove godine, prema Euromoneyjevoj Anketi o financiranju trgovine i izvoza za 2021., UniCredit je prepoznat kao najbolja globalna banka. UniCredit je time potvrdio svoj vodeći položaj na tržištu osvojivši 31 nagradu u nizu različitih kategorija i regija.

Anketa, koja se provodi već deset godina, prikuplja povratne informacije od više od sedam tisuća korporativnih klijenata, koje uvjerljivo ukazuju na UniCreditovu stručnost u razvoju i plasiranju proizvoda, vrhunsku uslugu klijentima i razumijevanje ključnih europskih tržišta.

U okviru područja "Najbolja usluga", UniCredit ne samo da je zadržao vodeću globalnu poziciju u kategoriji "Sve usluge" već i u kategorijama "Savjetovanje" i "Proizvodi", a uz to je osvojio i globalno prvo mjesto u kategorijama "Podrška i savjetovanje" te "Digitalna ponuda" – što potvrđuje UniCreditov kontinuirani trud da razvije inovativna rješenja koja zadovoljavaju potrebe klijenata koje se neprestano razvijaju.
UniCredit je osvojio velik broj prvih mjesta na rang listama pojedinih država, a među njima se izdvojila i Hrvatska, odnosno Zagrebačka banka koja je proglašena najboljom u kategorijama "Tržišni lider" te "Sve usluge".

„Euromoneyevo priznanje još je jedna potvrda vodeće tržišne pozicije Zagrebačke banke na području financiranja trgovine i izvoza. Ona je rezultat dugogodišnje tradicije i iskustva, ali i kontinuiranog praćenja tržišnih zahtjeva i kreiranja novih poslovnih rješenja za klijente u ovom području. I u ovim izazovnim vremenima nastojimo pružititi najbolju podršku našim klijentima kroz unapređenje naših usluga i iznalaženje rješenja prilagođenih specifičnoj situaciji na tržištu.", poručio je Spas Vidarkinsky, član Uprave za Korporativno i investicijsko bankarstvo Zagrebačke banke.

Komentirajući osvojena priznanja, Luca Corsini, UniCreditov direktor Globalnog transakcijskog bankarstva, rekao je:

"Naš je cilj svojim klijentima pružati proizvode najviše kvalitete – pri čemu je prelazak na rad na daljinu potaknuo pojačani interes za našu rastuću ponudu digitalnih rješenja. Ovogodišnja Anketa o financiranju trgovine prepoznaje naše kontinuirane napore u ovim područjima dok nastavljamo podržavati i financirati realnu ekonomiju."

Giovanni Solaroli, drugi direktor Globalnog transakcijskog bankarstva, dodao je: "Ovaj niz uistinu paneuropskih rezultata svjedoči o suradničkom duhu naših zaposlenika, njihovoj stručnosti i predanosti pružanju vrhunskih usluga u izazovnom okruženju."
Ovo je još jedna u nizu nagrada koje je Euromoney dodijelio Zagrebačkoj banci. Početkom veljače Euromoney je proglasio Zagrebačku banku i najboljom bankom u privatnom bankarstvu u Hrvatskoj čime je banka još jednom potvrdila vodeću poziciju i u tom dijelu poslovanja.

Tagovi: Zagrebačka banka, Euromoney, Spas Vidarkinsky, Luca Corsini, UniCredit
PROČITAJ I OVO
Vlaho preuzima poziciju predsjednika Uprave Bank Austria, Ćubela novi predsjednik Uprave Zabe
KARIJERE
Vlaho preuzima poziciju predsjednika Uprave Bank Austria, Ćubela novi predsjednik Uprave Zabe
ZAGREB – Dalibor Ćubela novi je predsjednik Uprave Zagrebačke banke te će zamijeniti Ivana Vlahu koji preuzima poziciju predsjednika Uprave UniCredit Bank Austria. Nova imenovanja podliježu odobrenju nadzornih tijela.
HUB: Vjerojatno počinje ciklus pada kamatnih stopa
KAMATNE STOPE
HUB: Vjerojatno počinje ciklus pada kamatnih stopa
ZAGREB - Hrvatska udruga banaka objavila je "HUB Analize 78: Inflacija i kamatne stope: nova stvarnost 2024." gdje se istražuju dva ekonomska scenarija u europodručju za ovu godinu i početak 2025., odnosno predviđa se daljnje kretanje inflatornih pritisaka i kamatnih stopa za koje se ističe da počinju padati.
UBS: Pet valova otpuštanja počinje u lipnju
OTPUŠTANJA
UBS: Pet valova otpuštanja počinje u lipnju
BEČ - Otkazi u sklopu programa rezanja troškova švicarskog bankarskog diva UBS-a, najavljenog nakon preuzimanja Credit Suisse, odvijat će se u pet valova ove godine počevši od lipnja, izvijestile su u nedjelju novine SonntagsZeitung.
Radović: Geopolitičke tenzije ne ugrožavaju crnogorski bankarski sektor
SMIRIVANJE
Radović: Geopolitičke tenzije ne ugrožavaju crnogorski bankarski sektor
PODGORICA - Pozitivni trendovi crnogorskog bankarskog sektora svjedoče o njegovoj stabilnosti, koja nije ugrožena geopolitičkim tenzijama i brojnim vanjskim šokovima, izjavila je guvernerka Centralne banke (CBCG) Irena Radović.
ECB će narediti UniCreditu da smanji poslovanje u Rusiji
NESLUŽBENO
ECB će narediti UniCreditu da smanji poslovanje u Rusiji
WASHINGTON/RIM - Europska središnja banka spremna je narediti talijanskom UniCreditu da prekine svoje poslovanje s Rusijom, rekle su dvije osobe upućene u rasprave, dok regulator vrši pritisak da prekine europske financijske veze s Moskvom.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE