GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zagrebačka banka najbolja hrvatska banka u Cash managementu

Zagrebačka banka najbolja hrvatska banka u Cash managementu
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.09.2017 / 11:18
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Zagrebačka banka, članica Grupe UniCredit, proglašena je najboljom hrvatskom bankom u Cash managementu prema anketi koju je proveo Euromoney, vodeći svjetski financijski časopis. UniCredit je proglašen najboljom bankom u cash managementu u 11 zemalja.

Osim u Hrvatskoj, banka je pokazala tržišno vodstvo s najboljim rezultatima u Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Češkoj, Mađarskoj, Italiji, Rumunjskoj, Srbiji, Slovačkoj i Turskoj.

„Počašćeni smo da je Zagrebačka banka ponovo proglašena najboljom bankom u cash managementu, što je u najvećoj mjeri odraz sustavne brige za sve naše klijente – od lokalnih poduzetnika do velikih, međunarodnih korporacija. Kontinuirano ulažemo u kvalitetu naših transakcijskih proizvoda i platnog prometa te ih unaprjeđujemo tako da zadovoljavaju sve specifične potrebe naših klijenata. Euromoneyevo priznanje pokazatelj je da su klijenti to i prepoznali", ističe Marko Remenar, član Uprave Zagrebačke banke.

„Oduševljeni smo rezultatima ovogodišnje ankete", poručuje Gianfranco Bisagni, UniCreditov suvoditelj Odjela korporativnog i investicijskog bankarstva.

„Cash management je temeljna usluga za naše klijente i ova nagrada pokazuje izvrsnost našeg opširnog paketa proizvoda, osmišljenog za tvrtke svih veličina, od malih do velikih, multinacionalnih. Priznanje putem ove ankete – koja se temelji upravo na njihovoj povratnoj informaciji – fantastičan je znak za nas i potvrda onoga čemu težimo".

Anketa Euromoney Cash Management za 2017. godinu šesnaesta je godišnja anketa vodećih pružatelja proizvoda i usluga upravljanja novcem diljem svijeta. Uz odgovore iz 25.000 tvrtki i 2.500 financijskih ustanova, ova je anketa najmjerodavnija i najopsežnija ljestvica u industriji cash managementa.

Ovogodišnja postignuća za UniCredit predstavljaju značajan skok u odnosu na prošlu godinu – povećanje s pet na 11 vodećih mjesta.

Tagovi: Zagrebačka banka, UniCredit, Gianfranco Bisagni
PROČITAJ I OVO
Sberbank vidi prilike u investicijskom bankarstvu
PRILIKE
Sberbank vidi prilike u investicijskom bankarstvu
MOSKVA - Ruska Sberbank uskrsnula je svoj interes za investicijsko bankarstvo jačanjem svojih trgovačkih sposobnosti i ponovnim ulaskom u poslovanje na tržištima kapitala nakon odsustva od nekoliko godina, otkriva bne IntelliNews.
Njemačkim bankama prijete zombi kompanije
VAL STEČAJEVA
Njemačkim bankama prijete zombi kompanije
BERLIN - Nakon Bundsebanke i Institut za ekonomske znanosti Halle upozorava da Njemačka iz koronakrize upada u financijsku krizu.
Brodnjak: NLB će zadržati brend Кomercijalne banke
NAJAVE
Brodnjak: NLB će zadržati brend Кomercijalne banke
BEOGRAD - Blaž Brodnjak, predsjednik Upravnog odbora Nove Ljubljanske banke (NLB), koja je kupila 83,23 odsto vlasništva u Кomercijalnoj banci, izjavio je da će NLB zadržati brend Кomercijalne banke.
Mađarski OTP pokrenuo postupak protiv Hrvatske zbog konverzije kredita
ARBITRAŽA
Mađarski OTP pokrenuo postupak protiv Hrvatske zbog konverzije kredita
BUDIMPEŠTA - Mađarska OTP banka objavila je da je pokrenula međunarodni arbitražni postupak protiv Hrvatske, pridruživši se time skupini banaka koje traže nadoknadu troškova proizišlih iz propisane konverzije kredita u švicarskim francima.
Intesa Sanpaolo povećava udjel u SIA-i
POTEZI
Intesa Sanpaolo povećava udjel u SIA-i
MILANO - Intesa Sanpaolo spremna je preuzeti dodatni 2,85% udjela u kompaniji SIA od Banca Mediolanuma, zaokružujući svoj udio u grupaciji za plaćanja koju će SIA stvoriti spajanjem s suparničkim Nexijem, rekao je u ponedjeljak Reutersu izvor blizak ovom poslu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE