GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zaba pomaže malim poduzetnicima u turizmu

Zaba pomaže malim poduzetnicima u turizmu
POMOĆ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.09.2020 / 17:18
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Zagrebačka banka pokreće projekt #prviput posvećen hrvatskom turizmu u kojem mali i mikro poduzetnici s jedinstvenim idejama mogu osvojiti besplatnu marketinšku kampanju za promociju neotkrivenih ljepota i unikatnih doživljaja Hrvatske.

Na natječaj se mogu prijaviti vlasnici smještaja, hotela, eko sela, OPG-ovi, turistički vodiči, instruktori ronjenja i brojni drugi poslovni subjekti s originalnom turističkom ponudom, a kampanja bi im trebala predstavljanje poduzetničke priče i vidljivost kod široke javnosti.

- Vrijeme pandemije, kada je otežano putovanje van granica zemlje, idealno je za zajedničko otkrivanje čari Hrvatske, čime se pomaže održivosti domaćeg turizma te malim poduzetnicima koji su najviše pogođeni koronakrizom - poručuju iz Zagrebačke banke. Objašnjavaju kako projekt #prviput malim poduzetnicima s originalnim turističkim proizvodom osigurava snažnu stručnu i financijsku pomoć za promociju, a s druge strane, svima koji žele otkrivati ljepote domaćih destinacija, pruža jedinstveno mjesto sa svim informacijama o neotkrivenoj turističkoj ponudi Hrvatske.

Na natječaj se mogu javiti svi koji misle da njihova ideja, lokacija, projekt ili proizvod obogaćuje turističku ponudu Hrvatske, a besplatnu kampanja dobit će 15 natjecatelja koji mogu računati na devet različitih vidova promocije. Prvoplasirani i drugoplasirani dobit će TV spot, dok će svim sudionicima biti omogućena promocija web spota, billboard, web banner, PR i native članak, zatim profil objekta na prviput.hr objave na društvenim mrežama, a oni dobitnici koje odabere Zaba dobit će oglasna sredstva same banke, primjerice plakat, digital, signature u poslovnicama, Zabine bankomate, društvene mreže, Internet i slično.

U skladu s njegovim glavnim ciljem, 'otkriti manje poznate, originalne i uzbudljive destinacije po cijeloj Hrvatskoj', projekt je predstavljen na jednoj takvoj neotkrivenoj lokaciji, imanju Zaluka Heritage Estate. Taj autohtoni smještajni objekt, namijenjen ekskluzivnim događanjima za oko 50-ak ljudi, nalazi se nadomak centra Zagreba, u ugođaju mira i zelenila.

Tagovi: Zagrebačka banka, hrvatski turizam, Hrvatska turistička zajednica
PROČITAJ I OVO
NBS: Novi dnevni rekord u broju instant plaćanja
REKORDI
NBS: Novi dnevni rekord u broju instant plaćanja
BEOGRAD - U sistemu instant plaćanja Narodne banke Srbije (IPS NBS) i kliring sistemu NBS zabeležen je u ponedeljak, 21. septembra, novi dnevni rekordan broj transakcija.
ECB će prodavati dugove putem online trgovine
PRODAJA
ECB će prodavati dugove putem online trgovine
FRANKFURT - Europska centralna banka (ECB) priprema internetsko mjesto ili trgovinu u stilu diva Amazona gdje bi prodavala stotine milijardi eura bankarskih kredita, stvorenih kao rezultat koronavirusne krize. ECB ima za cilj ojačati ekonomiju i zasjeniti velike ulagače s Wall Streeta.
Sve više građana zadužuje se u kunama
KREDITI
Sve više građana zadužuje se u kunama

ZAGREB - Unatoč tome što nas guverner Hrvatske narodne banke Boris Vujčić uvjerava da ćemo euro uvesti već 1. siječnja 2023., što je de facto za samo nešto više od dvije godine, podaci pokazuju da se građani i dalje sve više zadužuju u kunama, odnosno preferiraju kredite u domaćoj valuti.

Sberbank predstavio niz novih brendova
BRENDOVI
Sberbank predstavio niz novih brendova
MOSKVA - Sberbank je predstavio nove brendove za niz svojih usluga dostupnih individualnim i korporativnim kupcima u tvrtki Sber Conf, koja je također predstavila nove proizvode i usluge ekosustava Sber.
Ružica Vađić podnijela ostavku u Nadzornom odboru Slatinske banke
OSTAVKA
Ružica Vađić podnijela ostavku u Nadzornom odboru Slatinske banke
SLATINA - Uprava Slatinske banke objavila je kako je danas zaprimila ostavku Ružice Vađić na mjesto člana i funkciju predsjednice Nadzornog odbora Slatinske banke.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE