GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zaba pomaže malim poduzetnicima u turizmu

Zaba pomaže malim poduzetnicima u turizmu
POMOĆ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.09.2020 / 17:18
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Zagrebačka banka pokreće projekt #prviput posvećen hrvatskom turizmu u kojem mali i mikro poduzetnici s jedinstvenim idejama mogu osvojiti besplatnu marketinšku kampanju za promociju neotkrivenih ljepota i unikatnih doživljaja Hrvatske.

Na natječaj se mogu prijaviti vlasnici smještaja, hotela, eko sela, OPG-ovi, turistički vodiči, instruktori ronjenja i brojni drugi poslovni subjekti s originalnom turističkom ponudom, a kampanja bi im trebala predstavljanje poduzetničke priče i vidljivost kod široke javnosti.

- Vrijeme pandemije, kada je otežano putovanje van granica zemlje, idealno je za zajedničko otkrivanje čari Hrvatske, čime se pomaže održivosti domaćeg turizma te malim poduzetnicima koji su najviše pogođeni koronakrizom - poručuju iz Zagrebačke banke. Objašnjavaju kako projekt #prviput malim poduzetnicima s originalnim turističkim proizvodom osigurava snažnu stručnu i financijsku pomoć za promociju, a s druge strane, svima koji žele otkrivati ljepote domaćih destinacija, pruža jedinstveno mjesto sa svim informacijama o neotkrivenoj turističkoj ponudi Hrvatske.

Na natječaj se mogu javiti svi koji misle da njihova ideja, lokacija, projekt ili proizvod obogaćuje turističku ponudu Hrvatske, a besplatnu kampanja dobit će 15 natjecatelja koji mogu računati na devet različitih vidova promocije. Prvoplasirani i drugoplasirani dobit će TV spot, dok će svim sudionicima biti omogućena promocija web spota, billboard, web banner, PR i native članak, zatim profil objekta na prviput.hr objave na društvenim mrežama, a oni dobitnici koje odabere Zaba dobit će oglasna sredstva same banke, primjerice plakat, digital, signature u poslovnicama, Zabine bankomate, društvene mreže, Internet i slično.

U skladu s njegovim glavnim ciljem, 'otkriti manje poznate, originalne i uzbudljive destinacije po cijeloj Hrvatskoj', projekt je predstavljen na jednoj takvoj neotkrivenoj lokaciji, imanju Zaluka Heritage Estate. Taj autohtoni smještajni objekt, namijenjen ekskluzivnim događanjima za oko 50-ak ljudi, nalazi se nadomak centra Zagreba, u ugođaju mira i zelenila.

Tagovi: Zagrebačka banka, hrvatski turizam, Hrvatska turistička zajednica
PROČITAJ I OVO
ECB će narediti UniCreditu da smanji poslovanje u Rusiji
NESLUŽBENO
ECB će narediti UniCreditu da smanji poslovanje u Rusiji
WASHINGTON/RIM - Europska središnja banka spremna je narediti talijanskom UniCreditu da prekine svoje poslovanje s Rusijom, rekle su dvije osobe upućene u rasprave, dok regulator vrši pritisak da prekine europske financijske veze s Moskvom.
Dionice Zabe dobro se drže i nakon isteka prava na dividendu
TRŽIŠTE
Dionice Zabe dobro se drže i nakon isteka prava na dividendu
ZAGREB - U utorak je isteklo pravo na dividendu Zagrebačke banke. U usporedbi s cijenom na zatvaranju, dionica je pala za 5,4%, što je manje od dividendnog prinosa od 7,5%.
Sjedište udruženih banaka Nove KBM i SKB u vlasništvu OTP-a bit će u Ljubljani
PROMJENE
Sjedište udruženih banaka Nove KBM i SKB u vlasništvu OTP-a bit će u Ljubljani
LJUBLJANA - Mađarska banka OTP, koja je od veljače prošle godine vlasnik SKB banke i Nove KBM, planira spajanje banaka u drugoj polovici ove godine.
Raiffeisen očekuje zahtjev ECB-a za ubrzanjem odlaska iz Rusije
OČEKIVANJA
Raiffeisen očekuje zahtjev ECB-a za ubrzanjem odlaska iz Rusije
BEČ - Austrijska Raiffeisen Bank International (RBI) priopćila je kako očekuje zahtjev europskih regulatora za ubrzanje zatvaranja poslovanja u Rusiji.
Gotovinski krediti rasli najjače od ožujka 2019.
KREDITIRANJE
Gotovinski krediti rasli najjače od ožujka 2019.
ZAGREB - Snažan rast kredita kućanstvima započet prošle godine nastavljen je i u prvim mjesecima ove godine, "pri čemu je zamjetan pojačan rast gotovinskih nenamjenskih kredita", priopćio je HNB.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE