GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zaba pojednostavila kreditiranje malih poduzetnika

Zaba pojednostavila kreditiranje malih poduzetnika
KREDITI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.02.2023 / 08:25
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Zagrebačka banka uvela je za male poduzetnike predodobrene kredite uz brzu i jednostavnu realizaciju. Personalizirana ponuda, manje dokumentacije i brže odobrenje neke su od prednosti za mala poduzeća.

Proizvod je namijenjen postojećim i novim klijentima Banke iz segmenta malih poduzetnika za koje je obavljena provjera kreditne sposobnosti.

Korisnici unaprijed odobreni iznos mogu iskoristiti za financiranje svojih obrtnih sredstava putem jednog ili više vrsta kreditnih proizvoda, poput kredita za poslovno financiranje s rokom otplate do tri godine, dopuštenog prekoračenja po poslovnom računu, poslovnih kreditnih kartica te činidbenih ili platežnih garancija.

Navedeni proizvodi mogu se ugovoriti u poslovnicima za poduzetničko bankarstvo Zagrebačke banke.

„Osluškujući interese i potrebe malih poduzetnika kao i izazove s kojima se suočavaju, uveli smo brzu realizaciju kredita kojim će dobiti sigurnu potporu i biti dodatno osnaženi u razvoju svojeg poslovanja. Našim postojećim i novim klijentima nudimo brže i jednostavnije rješenje za financiranje namijenjeno ispunjavanju uobičajenih potreba malih poduzeća, a koje će im u konačnici omogućiti da posvete više vremena svojem poslovanju te tako oslobode svoj puni potencijal, rastu i napreduju“, izjavio je Slaven Rukavina, član Uprave Zagrebačke banke.

UniCredit Grupa, čija je Zagrebačka banka članica, uvodi predodobrene kredite za potporu malim poduzećima u sedam zemalja Srednje i Istočne Europe: Hrvatskoj, Bugarskoj, Srbiji, Češkoj, Slovačkoj, Rumunjskoj i Mađarskoj. Uvođenjem takva rješenja za kreditiranje poduzećima se otvara pristup kreditima namijenjenim za održavanje ili proširenje njihova poslovanja uz više limite i manje dokumentacije te bez potrebe za dodatnim jamstvima. Iznosi predodobrenih kredita kao i rokovi otplate prilagođeni su lokalnim potrebama u svakoj zemlji.

„Ova nova inicijativa okrenuta klijentima pokazuje snagu UniCredita kao međunarodne grupacije“, istaknuli su Gianfranco Bisagni i Teodora Petkova, UniCreditovi glavni izvršni direktori za Srednju i Istočnu Europu. „Zahvaljujući objedinjavanju naših resursa i stručnih znanja iz više zemalja možemo ponuditi sveobuhvatno rješenje kojim se ispunjavaju konkretne potrebe malih poduzeća u Srednjoj i Istočnoj Europi. Ovaj program predodobrenih kredita izvrstan je primjer stvaranja vrijednosti za naše klijente koristeći snagu naše međunarodne mreže i jasnog okvira rizika.“

UniCredit Grupa posvećena je pružanju potpore lokalnim zajednicama i pomoći malim poduzećima kako bi ona mogla osloboditi svoj potencijal i razvijati poslovanje.

Tagovi: Zagrebačka banka, mali poduzetnici, Slaven Rukavina
PROČITAJ I OVO
Talijanske banke drže se dobro
U DOBROJ FORMI
Talijanske banke drže se dobro
MILANO - Talijanski ministar gospodarstva Giancarlo Giorgetti upozorio je ECB da više kamatne stope predstavljaju sve veću prijetnju financijskom sustavu te da se protiv inflacije trebaju koristiti drugi alati osim monetarne politike.
Dionice NLB-a sve dalje od rekorda
LOŠE RAZDOBLJE
Dionice NLB-a sve dalje od rekorda
LJUBLJANA - Cijena dionice NLB-a od 24. veljače, kada je bila rekordna (74,60 eura), do danas (69,80) pala je 6,5 posto, dok je indeks SBITOP u istom razdoblju ostao nepromijenjen.
HUB: Korisnici kredita u francima potpuno su obeštećeni
REAKCIJE
HUB: Korisnici kredita u francima potpuno su obeštećeni
ZAGREB - Hrvatska udruga banaka (HUB) priopćila je u subotu kako je u Hrvatskoj, na osnovi zahtjeva samih potrošača, u skladu sa zakonom, provedena konverzija kojom su bivši korisnici CHF kredita u potpunosti obeštećeni, reagirajući na današnji prosvjed udruge Franak.
Ifo: Njemačke banke nešto lakše kreditiraju tvrtke
KREDITIRANJE
Ifo: Njemačke banke nešto lakše kreditiraju tvrtke
BERLIN - Njemačke tvrtke u ožujku su izvijestile da su im banke lakše odobravale kredite nego prethodnih mjeseci, ali je pristup gospodarstva financiranju i dalje kompliciraniji nego inače, objavio je u petak ekonomski institut Ifo.
Fed kaznio Wells Fargo zbog manjkave kontrole rizika
KAZNA
Fed kaznio Wells Fargo zbog manjkave kontrole rizika
WASHINTON - Federalne rezerve (Fed) izrekla je kaznu od 67,8 milijuna dolara Wells Fargu i njegovoj matičnoj tvrtki Wells Fargo & Co jer nisu adekvatno osigurale rizične prakse svoje podružnice Wells Fargo Bank.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE