GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zaba najbolja na tržištu u transakcijskom poslovanju

Zaba najbolja na tržištu u transakcijskom poslovanju
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.11.2022 / 17:52
Autor: SEEbiz
ZAGREB - UniCredit, čija je Zagrebačka banka članica, prepoznat je kao vodeći pružatelj transakcijskih usluga u jedanaest različitih zemalja, među kojima je i Hrvatska, pokazala je Anketa časopisa Euromoney za 2022. godinu.

Uz to, UniCredit je prema izboru klijenata proglašen i Najboljim pružateljem usluga transakcijskog poslovanja u osam zemalja, zadržavši vodeće mjesto u Hrvatskoj kao i u Italiji i Njemačkoj dok je u Srbiji i Slovačkoj zamijenila drugo mjesto iz ankete iz 2021. godine, prvim mjestom u ovogodišnjoj anketi.

Anketom o transakcijskom poslovanju koju časopis Euromoney provodi svake godine obuhvaćeni su odgovori vodećih direktora transakcijskog poslovanja, rizničara i direktora financija iz cijelog svijeta te se ona smatra referentnom anketom za globalnu industriju transakcijskog poslovanja. Ove je godine prikupljeno više od 21 tisuća odgovora od nefinancijskih institucija.

"Čast nam je što su upravo klijenti ponovno prepoznali Zagrebačku banku kao najbolju na tržištu. Rezultati ankete potvrđuju naš predan rad koji ulažemo u digitalizaciju i kvalitetu transakcijskih proizvoda kako bismo ispunili očekivanja klijenata i osigurali njihovo zadovoljstvo. Zahvaljujem svim našim timovima koji su marljivim radom, suradnjom i stručnošću zaslužni za zadovoljstvo naših klijenata i izvrsne rezultate poslovanja“, kazao je Spas Vidarkinsky, član Uprave Zagrebačke banke.

Komentirajući rezultate ankete, Luca Corsini, UniCreditov direktor Globalnog transakcijskog bankarstva, istaknuo je: „Naš paneuropski uspjeh ostvaren u ovogodišnjoj anketi temelji se na stalnim nastojanjima da pojednostavnimo iskustvo naših klijenata, što pokazuje i razvoj našeg novog digitalnog e-bankarstva i naprednih međunarodnih platnih usluga. Naši klijenti su u središtu svega što radimo. Želio bih zahvaliti našim timovima na njihovom duhu suradnje, njihovoj stručnosti i njihovoj predanosti tom cilju.”

Tagovi: Zagrebačka banka, Euromoney, Spas Vidarkinsky, Luca Corsini, Helena Ćorić, transakcijsko poslovanje
PROČITAJ I OVO
Donacijom PBZ grupe preuređena i opremljena igraonica osječkog Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje
DONACIJE
Donacijom PBZ grupe preuređena i opremljena igraonica osječkog Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje
OSIJEK – Centar za pružanje usluga u zajednici Klasje iz Osijeka dobio je donaciju u iznosu od 25.745,99 eura kojom je preuredio i opremio igraonicu.
UBS smanjuje bonuse
POTEZI
UBS smanjuje bonuse
BERN - UBS Group AG smanjio je svoj bonus fond za prošlu godinu za 14% nakon teže godine za sklapače poslova i trgovce, budući da švicarska banka povećava svoje ciljeve uštede troškova usred integracije Credit Suisse.
Italija prodaje 12,5% udjela u banci Monte dei Paschi di Siena
PRODAJA
Italija prodaje 12,5% udjela u banci Monte dei Paschi di Siena
RIM - Italija prodaje oko 12,5% Banca Monte dei Paschi di Siena SpA za najmanje 653 milijuna eura (708 milijuna dolara) u sklopu plana vlade Giorgie Meloni da izađe iz vlasništva ovog zajmodavca.
BRICS-ova banka najavila zajmove od pet milijardi dolara u 2024.
ZAJMOVI
BRICS-ova banka najavila zajmove od pet milijardi dolara u 2024.
PEKING - Razvojna banka skupine gospodarstava u nastajanju BRICS namjerava u ovoj godini dodijeliti zajmove u ukupnom iznosu od približno pet milijardi dolara, rekao je u utorak njezin potpredsjednik Zhou Qiangwu.
EBRD i Privredna banka Zagreb potpisali instrument podjele rizika od 75 milijuna eura
PODJELA RIZIKA
EBRD i Privredna banka Zagreb potpisali instrument podjele rizika od 75 milijuna eura
ZAGREB - Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD) pokreće novi instrument podjele rizika za hrvatske banke, a Privredna banka Zagreb d.d. (PBZ), članica Grupe Intesa Sanpaolo, prva će se uključiti u instrument.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE