GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zaba najbolja na tržištu u transakcijskom poslovanju

Zaba najbolja na tržištu u transakcijskom poslovanju
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.11.2022 / 17:52
Autor: SEEbiz
ZAGREB - UniCredit, čija je Zagrebačka banka članica, prepoznat je kao vodeći pružatelj transakcijskih usluga u jedanaest različitih zemalja, među kojima je i Hrvatska, pokazala je Anketa časopisa Euromoney za 2022. godinu.

Uz to, UniCredit je prema izboru klijenata proglašen i Najboljim pružateljem usluga transakcijskog poslovanja u osam zemalja, zadržavši vodeće mjesto u Hrvatskoj kao i u Italiji i Njemačkoj dok je u Srbiji i Slovačkoj zamijenila drugo mjesto iz ankete iz 2021. godine, prvim mjestom u ovogodišnjoj anketi.

Anketom o transakcijskom poslovanju koju časopis Euromoney provodi svake godine obuhvaćeni su odgovori vodećih direktora transakcijskog poslovanja, rizničara i direktora financija iz cijelog svijeta te se ona smatra referentnom anketom za globalnu industriju transakcijskog poslovanja. Ove je godine prikupljeno više od 21 tisuća odgovora od nefinancijskih institucija.

"Čast nam je što su upravo klijenti ponovno prepoznali Zagrebačku banku kao najbolju na tržištu. Rezultati ankete potvrđuju naš predan rad koji ulažemo u digitalizaciju i kvalitetu transakcijskih proizvoda kako bismo ispunili očekivanja klijenata i osigurali njihovo zadovoljstvo. Zahvaljujem svim našim timovima koji su marljivim radom, suradnjom i stručnošću zaslužni za zadovoljstvo naših klijenata i izvrsne rezultate poslovanja“, kazao je Spas Vidarkinsky, član Uprave Zagrebačke banke.

Komentirajući rezultate ankete, Luca Corsini, UniCreditov direktor Globalnog transakcijskog bankarstva, istaknuo je: „Naš paneuropski uspjeh ostvaren u ovogodišnjoj anketi temelji se na stalnim nastojanjima da pojednostavnimo iskustvo naših klijenata, što pokazuje i razvoj našeg novog digitalnog e-bankarstva i naprednih međunarodnih platnih usluga. Naši klijenti su u središtu svega što radimo. Želio bih zahvaliti našim timovima na njihovom duhu suradnje, njihovoj stručnosti i njihovoj predanosti tom cilju.”

Tagovi: Zagrebačka banka, Euromoney, Spas Vidarkinsky, Luca Corsini, Helena Ćorić, transakcijsko poslovanje
PROČITAJ I OVO
Građani se kreditno zadužili za 7,2 milijarde kuna više nego lani
KREDITIRANJE
Građani se kreditno zadužili za 7,2 milijarde kuna više nego lani
ZAGREB - Krajem rujna stambeni krediti iznosili su 73,3 milijarde kuna. U odnosu na kraj 2021., stambeni krediti ostvarili su rast od 8,1% ili 5,5 milijardi kuna, a u promatranom mjesecu činili su 49,4% ukupnih plasmana stanovništvu.
OTP dovršio međunarodno izdanje obveznica vrijedno 650 milijuna eura
OBVEZNICE
OTP dovršio međunarodno izdanje obveznica vrijedno 650 milijuna eura
BUDIMPEŠTA - OTP banka, najveći mađarski komercijalni zajmodavac, u petak je najavila izdavanje 650 milijuna eura na međunarodnom tržištu obveznica, navodi se u izvješću državnog medija MTI.
Kunski krediti stanovništvu pali treći mjesec zaredom na godišnjoj razini
PAD
Kunski krediti stanovništvu pali treći mjesec zaredom na godišnjoj razini
ANALIZA - Prema podacima Hrvatske narodne banke, ukupni krediti stanovništvu krajem rujna porasli su na osnovi stanja za 7,2 mlrd. kuna ili 5,1% u odnosu na isto razdoblje prošle godine i 0,3 mlrd. kuna ili 0,2% u odnosu na prethodni mjesec, dosegnuvši 148,3 mlrd. kuna.
EBRD pozvao vlasti BiH da zbog inflacije pomognu poduzetnicima i građanima
POZIV
EBRD pozvao vlasti BiH da zbog inflacije pomognu poduzetnicima i građanima
SARAJEVO - Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD) pozvala je vlasti Bosne i Hercegovine da u 2023. godini snažnije pomognu privatnim poduzetnicima i ugroženim kategorijama stanovništva kako bi umanjili utjecaj daljnjeg rasta cijena i negativnih ekonomskih kretanja, kao posljedica rata u Ukrajini.
Rizici rastu: Bundesbank poziva banke da stvore veće rezerve
APEL
Rizici rastu: Bundesbank poziva banke da stvore veće rezerve
FRANKFURT - Rizici s kojima se suočava realna ekonomija porasli su, priopćila je u četvrtak njemačka središnja banka pozivajući bankarski sektor da ima odgovarajuće rezerve kako bi se nosio s gubicima po svojim kreditima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE