GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vlasnici Hifa Oila osnovali avio kompaniju

Vlasnici Hifa Oila osnovali avio kompaniju
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.02.2020 / 20:15
Autor: SEEbiz
SARAJEVO - Vlasnici naftnog giganta Hifa oil d.o.o. Tešanj iz BiH osnovali su novi poslovni subjekat pod nazivom Euro Fly d.o.o, javlja Klix.

Sjedište nove avio-kompanije je u Sarajevu. Kako se može vidjeti na Registru poslovnih subjekata u BiH, kao osnivač vodi se Izudin Ahmetlić, a kao početni kapital upisano je 10.000 KM.

U registraciji novog poslovnog subjekta navedeno je i ime direktora Harisa Čolomana, koji je istu funkciju imao i u kompaniji Fly Bosnia. Čoloman je ranije radio za domaće avio-kompanije.

Izudin Ahmetlić poznat je kao vlasnik HIFA-Oil grupe, a ima kompanije u desetak država. Njegova kompanija u Austriji pokriva 10 odsto naftnog tržišta.

Nedavno su otvorili i drugu pumpu u Podgorici.

Hifa oil jedan je od lidera na tržištu nafte i naftinih derivata, a posljednjih godina specijalizovala se i za snabdijevanje tzv. džet gorivom.

Iz Direkcije za civilno vazduhoplovstvo BiH za Akta.ba je potvrđeno da još nijesu primili nikakav zahtjev od kompanije Euro Fly.

Tagovi: Hifa Oil, Euro Fly, Izudin Ahmetlić, Haris Čoloman
PROČITAJ I OVO
Zagrebačka banka omogućila digitalno ugovaranje kreditnih kartica u m-zabi
USLUGE
Zagrebačka banka omogućila digitalno ugovaranje kreditnih kartica u m-zabi
ZAGREB – Zagrebačka banka, vodeća banka u Hrvatskoj, omogućila je svojim klijentima ugovaranje kreditnih kartica putem aplikacije mobilnog bankarstva m-zaba. Unutar mobilne aplikacije Zagrebačke banke sada je moguće ugovoriti Standardnu Mastercard kreditnu karticu, Platinum Mastercard kreditnu karticu i go!card Mastercard kreditnu karticu*.
Ukrajina uklonila OTP banku s popisa sponzora rata
POTEZI
Ukrajina uklonila OTP banku s popisa sponzora rata
KIJEV - Ukrajina je uklonila mađarsku OTP banku sa svog popisa "međunarodnih sponzora rata", odnosno tvrtki optuženih za financijsku potporu ruskoj invaziji, objavila je ukrajinska Nacionalna agencija za sprječavanje korupcije u ponedjeljak.
Nova EU pravila za potrošačke kredite
KREDITIRANJE
Nova EU pravila za potrošačke kredite
ZAGREB - Nova europska pravila o potrošačkim kreditima obuhvaćaju brojne odredbe koje dodatno štite građane, poput zabrane jednostranog povećanja limita dopuštenog i prešutnog prekoračenja, istaknuto je u raspravi održanoj u ponedjeljak na kojoj su sudjelovali eurozastupnik Tomislav Sokol (HDZ/EPP) te viceguverner Hrvatske narodne banke Bojan Fras.
Turistička sezona zaslužna za skok depozita u kolovozu
DEPOZITI
Turistička sezona zaslužna za skok depozita u kolovozu
ZAGREB - Ukupni domaći depoziti porasli su u kolovozu na mjesečnoj razini za 1,3 milijarde eura, kao odraz dobrih financijskih rezultata tijekom turističke sezone, a nastavljen je i snažan rast ukupnoga kreditiranja, ponajprije u segmentu stambenoga kreditiranja, izvijestili su u ponedjeljak iz HNB-a.
Ruski predsjednik odobrio prodaju Intesinog poslovanja
ZELENO SVJETLO
Ruski predsjednik odobrio prodaju Intesinog poslovanja
MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin potpisao je uredbu kojom se talijanskoj banci Intesi Sanpaolo odobrava prodaja imovine u Rusiji, pokazuje dokument objavljen u petak na web stranici ruske vlade.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE