GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

UniCredit Bank Srbija omogućila je plaćanje putem Apple Paya svojim klijentima

UniCredit Bank Srbija omogućila je plaćanje putem Apple Paya svojim klijentima
USLUGE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.11.2022 / 07:24
Autor: SEEbiz
BEOGRAD – UniCredit Banka Srbija, članica UniCredit Grupe, obogatila je svoju ponudu Apple Pay, savremenim rešenjem za mobilna plaćanja, koje je dostupno korisnicima Mastercard platnih kartica.

Apple Pay mogu da koriste svi klijenti Banke koji imaju uređaje na iOS operativnom sistemu, a uz Apple Pay, ti uređaju postaju sredstvo za sigurna i jednostavna beskontaktna plaćanja svuda gde su korisnici već navikli da plaćaju svojim beskontaktnim karticama.

Apple Pay se lako podešava. Na iPhone-u, jednostavno otvorite aplikaciju Novčanik (Wallet), kliknete na opciju “+” i pratite korake za dodavanje kreditnih ili debitnih Mastercard kartica UniCredit Banke. Kada korisnik doda karticu na iPhone, Apple Watch, iPad i Mac-u, može odmah da počne da koristi Apple Pay na tom uređaju. Korisnici će nastaviti da koriste sve benefite i pogodnosti koje dolaze uz Mastercard kartice UniCredit Banke.

Plaćanja putem Apple Pay su beskontaktna, što znači da se obavljaju prislanjanjem mobilnog uređaja na POS terminal, uz prethodnu potvrdu izabranom metodom otključavanja uređaja. Plaćanja putem Apple Pay su sigurna jer se potvrda vrši ili biometrijski, prepoznavanjem lica (Face ID) ili skeniranjem otiska prsta (Touch ID), ili ukucavanjem lozinke uređaja. Apple Pay je prihvaćen u prodavnicama prehrambenih proizvoda, apotekama, taksijima, restoranima, kafićima, maloprodajnim objektima i na ostalim maloprodajnim mestima na kojima se može koristiti kartica za beskontaktno plaćanje.

Sigurnost i privatnost su srž Apple Pay-a. Kada klijenti koriste digitalizovanu kreditnu ili debitnu karticu u Apple Pay-u, pravi brojevi kartica se ne čuvaju na uređaju, niti na Apple serverima. Umesto toga, jedinstveni broj naloga uređaja se dodeljuje, šifruje i bezbedno čuva u Secure Elementu, industrijski standardizovanom, sertifikovanom čipu dizajniranom da bezbedno čuva informacije o plaćanju na uređaju.

Tagovi: UniCredit Bank Srbija, Mastercard, UniCredit, Apple Pay
PROČITAJ I OVO
Dobit banaka u devet mjeseci pet milijardi kuna
SOLIDAN RAST
Dobit banaka u devet mjeseci pet milijardi kuna
ZAGREB - Banke u Hrvatskoj u prvih su devet mjeseci ove godine poslovale s ukupnom dobiti od pet milijardi kuna, što je oko milijardu kuna ili 25 posto više nego u istom razdoblju prošle godine, pokazuju u utorak objavljeni podaci Hrvatske narodne banke (HNB).
Građani se kreditno zadužili za 7,2 milijarde kuna više nego lani
KREDITIRANJE
Građani se kreditno zadužili za 7,2 milijarde kuna više nego lani
ZAGREB - Krajem rujna stambeni krediti iznosili su 73,3 milijarde kuna. U odnosu na kraj 2021., stambeni krediti ostvarili su rast od 8,1% ili 5,5 milijardi kuna, a u promatranom mjesecu činili su 49,4% ukupnih plasmana stanovništvu.
OTP dovršio međunarodno izdanje obveznica vrijedno 650 milijuna eura
OBVEZNICE
OTP dovršio međunarodno izdanje obveznica vrijedno 650 milijuna eura
BUDIMPEŠTA - OTP banka, najveći mađarski komercijalni zajmodavac, u petak je najavila izdavanje 650 milijuna eura na međunarodnom tržištu obveznica, navodi se u izvješću državnog medija MTI.
Kunski krediti stanovništvu pali treći mjesec zaredom na godišnjoj razini
PAD
Kunski krediti stanovništvu pali treći mjesec zaredom na godišnjoj razini
ANALIZA - Prema podacima Hrvatske narodne banke, ukupni krediti stanovništvu krajem rujna porasli su na osnovi stanja za 7,2 mlrd. kuna ili 5,1% u odnosu na isto razdoblje prošle godine i 0,3 mlrd. kuna ili 0,2% u odnosu na prethodni mjesec, dosegnuvši 148,3 mlrd. kuna.
EBRD pozvao vlasti BiH da zbog inflacije pomognu poduzetnicima i građanima
POZIV
EBRD pozvao vlasti BiH da zbog inflacije pomognu poduzetnicima i građanima
SARAJEVO - Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD) pozvala je vlasti Bosne i Hercegovine da u 2023. godini snažnije pomognu privatnim poduzetnicima i ugroženim kategorijama stanovništva kako bi umanjili utjecaj daljnjeg rasta cijena i negativnih ekonomskih kretanja, kao posljedica rata u Ukrajini.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE