GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sberbanka pripremila specijalnu ponudu keš i kredita za refinansiranje

Sberbanka pripremila specijalnu ponudu keš i kredita za refinansiranje
PONUDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.06.2020 / 14:12
Autor: SEEbiz / Beta
MOSKVA - Sberbanka u Srbiji pripremila je specijalne uslove za keš kredite i kredite za refinansiranje sa efektivnom kamatnom stopom od 8,85 odsto, odnosno nominalnom od 7,9 odsto, saopšteno je danas iz te banke.

"Mi kontinuirano i pažljivo osluškujemo potrebe naših klijenata i zato smo i odlučili da za naredni period pripremimo specijalne uslove za keš i kredite za refinansiranje, gde će svi oni moći će da obezbede dodatnu gotovinu ili refinansiraju postojeće obaveze", navela je direktorka sektora za razvoj proizvoda Sberbanke Mirjana Đorđević.

Ona je istakla i da je maksimalni rok otplate ovih kredita 83 meseca, a iznos 2.350.000 dinara.

Djordjević je dodala i da je svim klijentima omogućeno da podnesu zahtev za dodatnu gotovinu ili kredit za refinansiranje bez troškova obrade, a to mogu učiniti preko vebsajta Sberbanke ili posetom jednoj od ekspozitura.

"Proces odobrenja je kao i do sada veoma jednostavan, a novac na računu mogu očekivati u najkraćem mogućem roku", objasnila je Đorđević.

Akcijski uslovi za Sberbank keš kredit i kredit za refinansiranje traju do 15. avgusta ove godine.

"Pozivam sve zainteresovane da nas pozovu ili posete kako bismo pažljivo saslušali sva njihova pitanja i otklonili sve nedoumice i omogućili im da ostvare svoje želje", kazala je Đorđević.

Tagovi: Sberbanka, Sberbank, Mirjana Đorđević
PROČITAJ I OVO
Deloitte: Vodeće banke u Hrvatskoj zaostaju u funkcionalnosti digitalnog bankarstva
ISTRAŽIVANJA
Deloitte: Vodeće banke u Hrvatskoj zaostaju u funkcionalnosti digitalnog bankarstva
ZAGREB – Covid-19 promijenio je bankarstvo i ubrzao razvoj digitalnih kanala. Šezdeset posto banaka zatvaralo je svoje podružnice ili skratilo njihovo radno vrijeme. Međutim, brojne su banke isto tako uvele nova digitalna svojstva, kao što su potpuno digitalni procesi, na primjer otvaranje računa (34 %), metode za identifikaciju i provjeru na daljinu (23 %) i metode za beskontaktno plaćanje (18 %).
Brojne aktivnosti PBZ-a uoči obilježavanja Svjetskog dana štednje
ŠTEDNJA
Brojne aktivnosti PBZ-a uoči obilježavanja Svjetskog dana štednje
ZAGREB - U sklopu međunarodne inicijative Intese Sanpaolo i Muzeja štednje u Torinu - Umjetnost štednje, Privredna banka Zagreb (PBZ), članica Intesa Sanpaolo Grupe i ove će godine povodom obilježavanja Svjetskog dana štednje (koji se obilježava 31. listopada) nastaviti s brojnim aktivnostima.
Kamatne marže hrvatskih banaka niže od onih u zemljama Nove Europe
MARŽE
Kamatne marže hrvatskih banaka niže od onih u zemljama Nove Europe
ANALIZA - Analiza kretanja neto kamatne marže banaka u 27 europskih zemalja od kraja 2007. godine naovamo pokazuje da je neto kamatna marža hrvatskih banaka u najvećem dijelu promatranog razdoblja bila niža od prosječne neto kamatne marže u zemljama Nove Europe, kaže se u HUB analizama.
Hrvati mjesečno uštede 479 kuna
UŠTEĐEVINA
Hrvati mjesečno uštede 479 kuna
ZAGREB - Svijest hrvatskih građana o važnosti štednje nije se promijenila zadnjih godinu dana unatoč krizi uzrokovanoj pandemijom koronavirusa, te ih kao i lani 83 posto smatra da je štedjeti važno, a prosječno na mjesec uštede 479 kuna, pokazala je anketa Erste banke.
TI: Brojne europske banke izbjegavaju porezne obaveze
POREZI
TI: Brojne europske banke izbjegavaju porezne obaveze
LONDON - Upotreba poreznih oaza i agresivno izbjegavanje poreza raširena su pojava među europskim bankama, uključujući talijanske UniCredit i Intesu Sanpaolo i francuski Societe Generale, pokazalo je izvješće Transparency Internationala (TI).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE