GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sberbanka pripremila specijalnu ponudu keš i kredita za refinansiranje

Sberbanka pripremila specijalnu ponudu keš i kredita za refinansiranje
PONUDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.06.2020 / 14:12
Autor: SEEbiz / Beta
MOSKVA - Sberbanka u Srbiji pripremila je specijalne uslove za keš kredite i kredite za refinansiranje sa efektivnom kamatnom stopom od 8,85 odsto, odnosno nominalnom od 7,9 odsto, saopšteno je danas iz te banke.

"Mi kontinuirano i pažljivo osluškujemo potrebe naših klijenata i zato smo i odlučili da za naredni period pripremimo specijalne uslove za keš i kredite za refinansiranje, gde će svi oni moći će da obezbede dodatnu gotovinu ili refinansiraju postojeće obaveze", navela je direktorka sektora za razvoj proizvoda Sberbanke Mirjana Đorđević.

Ona je istakla i da je maksimalni rok otplate ovih kredita 83 meseca, a iznos 2.350.000 dinara.

Djordjević je dodala i da je svim klijentima omogućeno da podnesu zahtev za dodatnu gotovinu ili kredit za refinansiranje bez troškova obrade, a to mogu učiniti preko vebsajta Sberbanke ili posetom jednoj od ekspozitura.

"Proces odobrenja je kao i do sada veoma jednostavan, a novac na računu mogu očekivati u najkraćem mogućem roku", objasnila je Đorđević.

Akcijski uslovi za Sberbank keš kredit i kredit za refinansiranje traju do 15. avgusta ove godine.

"Pozivam sve zainteresovane da nas pozovu ili posete kako bismo pažljivo saslušali sva njihova pitanja i otklonili sve nedoumice i omogućili im da ostvare svoje želje", kazala je Đorđević.

Tagovi: Sberbanka, Sberbank, Mirjana Đorđević
PROČITAJ I OVO
EBRD želi postati većinski zelena banka
AMBICIJE
EBRD želi postati većinski zelena banka
LONDON - Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD) planira u idućih pet godina usmjeriti više od polovine ulaganja u zelenu ekonomiju kako bi poduprla borbu protiv klimatskih promjena, trasiranu Pariškim klimatskim sporazumom.
Deutsche Bank i Google dogovorili strateško partnerstvo
DOGOVOR
Deutsche Bank i Google dogovorili strateško partnerstvo
FRANKFURT - Deutsche Banka je dogovorio strateško višegodišnje partnerstvo s Googleom kako bi se njemačkoj banci omogućio pristup cloud uslugama i pokrenule inovacije u tehnološkim financijskim proizvodima za klijente.
HBOR produžio rok otplate Covid-19 zajmova na pet godina
ROKOVI
HBOR produžio rok otplate Covid-19 zajmova na pet godina
ZAGREB - Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) produljila je rok otplate "Covid-19" zajmova za obrtna sredstva s tri na pet godina radi lakšeg poslovanja hrvatskih gospodarstvenika, navodi se u bančinu priopćenju od četvrtka.
Croatia banka mogla bi se pripojiti HPB-u
OPCIJE
Croatia banka mogla bi se pripojiti HPB-u
ZAGREB - Vlada je odlučila riješiti još jedan dugogodišnji problem u državnom vlasništvu, pa je tako Državna agencija za osiguranje štednih uloga i sanaciju banaka, kao jedini imatelj dionica Croatia banke d.d., objavila jučer poziv za iskaz interesa za kupoprodaju 100 posto dionica te banke, odnosno 4,746.000 dionica nominalne vrijednosti 100 kuna.
Commerzbank ukida više od polovine od gotovo 1.000 podružnica širom Njemačke
REZOVI
Commerzbank ukida više od polovine od gotovo 1.000 podružnica širom Njemačke
FRANKFURT - Izvršni odbor Commerzbanka planira zatvoriti više od polovine od gotovo 1.000 podružnica širom zemlje do kraja 2023. godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE