GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sberbank predstavio niz novih brendova

Sberbank predstavio niz novih brendova
BRENDOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.09.2020 / 11:35
Autor: SEEbiz
MOSKVA - Sberbank je predstavio nove brendove za niz svojih usluga dostupnih individualnim i korporativnim kupcima u tvrtki Sber Conf, koja je također predstavila nove proizvode i usluge ekosustava Sber.

Proizvodi koji se ujedinjuju pod novim robnim markama neće pokrenuti preimenovanje službenih naslova PJSC Sberbank ili njegovih podružnica i ne zahtijevaju potpisivanje novih ugovora s kupcima ili promjene navedenih sporazuma.

Sberove financijske usluge za fizičke osobe sada su ujedinjene pod markom SberBank. Mobilna aplikacija i web lokacija Sberbank Online, koja omogućava korisnicima da upravljaju svojim financijama 24 sata dnevno sedam dana u tjednu u bilo kojem trenutku na svijetu, odsad nose ime SberBank Online. Program vjernosti Thank you by Sberbank, koji vam omogućuje prikupljanje nagradnih bodova za kupnje karticom SberBank i njihovo iskorištavanje za proizvode i usluge u poslovnicama partnera, sada se zove SberSpasibo.

Sberbank ID, jedinstveni račun za prijavu na usluge banke i njezinih partnera, sada nosi ime Sber ID.

Sber će surađivati s malim poduzećima i samozaposlenima pod robnom markom SberBusiness, s istim nazivom koji će se primijeniti na web mjestu i mobilnoj aplikaciji Sberbank Business Online. SberBusiness će i dalje činiti tehnologije dostupnima i otvarati nove mogućnosti za pokretanje i razvoj poslovanja svojih kupaca.

Profesionalna rješenja za korporacije i javni sektor objedinjena su pod robnom markom SberPro koja je dizajnirana da tvrtkama pruži resurse za transformaciju i skaliranje, rizike zaštite, pruža kvalificirane usluge outsourcinga i jedinstvenu analitiku. Desktop aplikacija za korporacije također će se zvati SberPro.

Marka SberCIB objedinila je Sberova rješenja za tvrtke i financijske institucije koje koriste investicijske instrumente i provode transakcije na globalnim tržištima. Sber pomaže kupcima u svim fazama provedbe strategije ulaganja i postavlja financijske instrumente uzimajući u obzir prirodu i strukturu transakcija. Rebrandingom je dovršena transformacija tradicionalne slike investicijske banke u moderan financijski brand, digitalnu investicijsku platformu SberCIB.

Robna marka SberInvestments uključuje sve maloprodajne investicijske proizvode Sberbanke, uključujući brokerske usluge za pojedince i Sberbank Asset Management proizvode, programe zaduživanja i investicijskog životnog osiguranja od strane Sberbank životnog osiguranja. Ovi vam instrumenti omogućuju ulaganje i pomažu u stvaranju uštede bez obzira na situaciju na tržištu dionica.

Tagovi: Sber Conf, Sberbank, SberCIB, Thank you by Sberbank, SberBusiness
PROČITAJ I OVO
Raiffeisen očekuje zahtjev ECB-a za ubrzanjem odlaska iz Rusije
OČEKIVANJA
Raiffeisen očekuje zahtjev ECB-a za ubrzanjem odlaska iz Rusije
BEČ - Austrijska Raiffeisen Bank International (RBI) priopćila je kako očekuje zahtjev europskih regulatora za ubrzanje zatvaranja poslovanja u Rusiji.
Gotovinski krediti rasli najjače od ožujka 2019.
KREDITIRANJE
Gotovinski krediti rasli najjače od ožujka 2019.
ZAGREB - Snažan rast kredita kućanstvima započet prošle godine nastavljen je i u prvim mjesecima ove godine, "pri čemu je zamjetan pojačan rast gotovinskih nenamjenskih kredita", priopćio je HNB.
HPB kredit - Nove kamate za ostvarenje životnih planova
KREDITI
HPB kredit - Nove kamate za ostvarenje životnih planova
Gotovinski nenamjenski kredit HPB-a uz fiksne kamate od 4,95 % godišnje (EKS 5,96 %) osmišljen je za financiranje svih važnih životnih potreba i želja.
Radnici njemačke Postbank glasaju o štrajku usred spora oko plaća
ŠTRAJK
Radnici njemačke Postbank glasaju o štrajku usred spora oko plaća
BERLIN - Sindikalni čelnici zatražili su od radnika njemačke Postbanke da odobre štrajkove na neodređeno vrijeme protiv banke nakon što posljednji krug pregovora o kolektivnom pregovaranju nije postigao dogovor o zahtjevima za sigurnost plaća i posla.
U Njemačkoj sve manje bankomata; evo gdje građani podižu novac
TRENDOVI
U Njemačkoj sve manje bankomata; evo gdje građani podižu novac
BERLIN - Podizanje gotovine za kupnju postaje sve popularnije među potrošačima u Njemačkoj. Ukupni obujam gotovinskih plaćanja lani je porastao za dobrih 20 posto na 12,31 milijardu eura.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE