GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sberbank predstavio niz novih brendova

Sberbank predstavio niz novih brendova
BRENDOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.09.2020 / 11:35
Autor: SEEbiz
MOSKVA - Sberbank je predstavio nove brendove za niz svojih usluga dostupnih individualnim i korporativnim kupcima u tvrtki Sber Conf, koja je također predstavila nove proizvode i usluge ekosustava Sber.

Proizvodi koji se ujedinjuju pod novim robnim markama neće pokrenuti preimenovanje službenih naslova PJSC Sberbank ili njegovih podružnica i ne zahtijevaju potpisivanje novih ugovora s kupcima ili promjene navedenih sporazuma.

Sberove financijske usluge za fizičke osobe sada su ujedinjene pod markom SberBank. Mobilna aplikacija i web lokacija Sberbank Online, koja omogućava korisnicima da upravljaju svojim financijama 24 sata dnevno sedam dana u tjednu u bilo kojem trenutku na svijetu, odsad nose ime SberBank Online. Program vjernosti Thank you by Sberbank, koji vam omogućuje prikupljanje nagradnih bodova za kupnje karticom SberBank i njihovo iskorištavanje za proizvode i usluge u poslovnicama partnera, sada se zove SberSpasibo.

Sberbank ID, jedinstveni račun za prijavu na usluge banke i njezinih partnera, sada nosi ime Sber ID.

Sber će surađivati s malim poduzećima i samozaposlenima pod robnom markom SberBusiness, s istim nazivom koji će se primijeniti na web mjestu i mobilnoj aplikaciji Sberbank Business Online. SberBusiness će i dalje činiti tehnologije dostupnima i otvarati nove mogućnosti za pokretanje i razvoj poslovanja svojih kupaca.

Profesionalna rješenja za korporacije i javni sektor objedinjena su pod robnom markom SberPro koja je dizajnirana da tvrtkama pruži resurse za transformaciju i skaliranje, rizike zaštite, pruža kvalificirane usluge outsourcinga i jedinstvenu analitiku. Desktop aplikacija za korporacije također će se zvati SberPro.

Marka SberCIB objedinila je Sberova rješenja za tvrtke i financijske institucije koje koriste investicijske instrumente i provode transakcije na globalnim tržištima. Sber pomaže kupcima u svim fazama provedbe strategije ulaganja i postavlja financijske instrumente uzimajući u obzir prirodu i strukturu transakcija. Rebrandingom je dovršena transformacija tradicionalne slike investicijske banke u moderan financijski brand, digitalnu investicijsku platformu SberCIB.

Robna marka SberInvestments uključuje sve maloprodajne investicijske proizvode Sberbanke, uključujući brokerske usluge za pojedince i Sberbank Asset Management proizvode, programe zaduživanja i investicijskog životnog osiguranja od strane Sberbank životnog osiguranja. Ovi vam instrumenti omogućuju ulaganje i pomažu u stvaranju uštede bez obzira na situaciju na tržištu dionica.

Tagovi: Sber Conf, Sberbank, SberCIB, Thank you by Sberbank, SberBusiness
PROČITAJ I OVO
Sberbank vidi prilike u investicijskom bankarstvu
PRILIKE
Sberbank vidi prilike u investicijskom bankarstvu
MOSKVA - Ruska Sberbank uskrsnula je svoj interes za investicijsko bankarstvo jačanjem svojih trgovačkih sposobnosti i ponovnim ulaskom u poslovanje na tržištima kapitala nakon odsustva od nekoliko godina, otkriva bne IntelliNews.
Njemačkim bankama prijete zombi kompanije
VAL STEČAJEVA
Njemačkim bankama prijete zombi kompanije
BERLIN - Nakon Bundsebanke i Institut za ekonomske znanosti Halle upozorava da Njemačka iz koronakrize upada u financijsku krizu.
Brodnjak: NLB će zadržati brend Кomercijalne banke
NAJAVE
Brodnjak: NLB će zadržati brend Кomercijalne banke
BEOGRAD - Blaž Brodnjak, predsjednik Upravnog odbora Nove Ljubljanske banke (NLB), koja je kupila 83,23 odsto vlasništva u Кomercijalnoj banci, izjavio je da će NLB zadržati brend Кomercijalne banke.
Mađarski OTP pokrenuo postupak protiv Hrvatske zbog konverzije kredita
ARBITRAŽA
Mađarski OTP pokrenuo postupak protiv Hrvatske zbog konverzije kredita
BUDIMPEŠTA - Mađarska OTP banka objavila je da je pokrenula međunarodni arbitražni postupak protiv Hrvatske, pridruživši se time skupini banaka koje traže nadoknadu troškova proizišlih iz propisane konverzije kredita u švicarskim francima.
Intesa Sanpaolo povećava udjel u SIA-i
POTEZI
Intesa Sanpaolo povećava udjel u SIA-i
MILANO - Intesa Sanpaolo spremna je preuzeti dodatni 2,85% udjela u kompaniji SIA od Banca Mediolanuma, zaokružujući svoj udio u grupaciji za plaćanja koju će SIA stvoriti spajanjem s suparničkim Nexijem, rekao je u ponedjeljak Reutersu izvor blizak ovom poslu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE