GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Privatno bankarstvo Zagrebačke banke proglašeno najboljim u Hrvatskoj u 2022.

Privatno bankarstvo Zagrebačke banke proglašeno najboljim u Hrvatskoj u 2022.
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.11.2022 / 10:38
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Magazini Professional Wealth Management (PWM) i The Banker proglasili su Privatno bankarstvo Zagrebačke banke, članice Grupe UniCredit, najboljim u Hrvatskoj u sklopu dodjele Global Private Banking Awards 2022.

Grupa UniCredit dobila je priznanje za poslovanje u Središnjoj i Istočnoj Europi (CEE), a uz Hrvatsku, nagradu za najbolje privatno bankarstvo dobila je i Bugarska.

"Zagrebačka banka je snažan brend koji svojim klijentima osigurava visokokvalitetnu uslugu, sigurnost i podršku. U ime svojih zaposlenika koji svakodnevno ulažu veliki trud u poslovanju s našim klijentima, zahvaljujem na nagradi za najbolje privatno bankarstvo u Hrvatskoj ", poručila je Helena Ćorić, direktorica Privatnog bankarstva u Zagrebačkoj banci.

Kao najveća banka u Hrvatskoj, Zagrebačka banka svojim klijetima pruža visoku razinu usluge privatnog bankarstva, oslanjajući se na više od dva desetljeća iskustva. Tim privatnog bankarstva ispunjava investicijske potrebe klijenata, a kroz dugogodišnji poslovni odnos temeljen na povjerenju i stručnosti, pronalaze najbolja rješenja za njih.

Nagradu dodjeljuje žiri sastavljen od međunarodnih sudaca, a ključan faktor u ocjenjivanju bio je način na koji banke isporučuju svoje usluge privatnog bankarstva klijentima. Ostali kriteriji uključivali su ključne pokazatelje uspješnosti koji se tiču: upravljanja portfeljem, raspodjele imovine, dubinskog snimanja, upravljanja rizicima, strategije rasta, službe za korisnike, etičkih faktora, poslovnih modela, razine zadržavanja osoblja i inovacija. Analiza je uključivala ocjenjivanje kako kvalitativnih tako i kvantitativnih informacija. Pobjedničke i visoko pohvaljene banke prepoznate su kao banke čije se usluge izdvajaju od usluga drugih banaka na njihovim tržištima ili regijama.

Tagovi: Zagrebačka banka, Euromoney, Helena Ćorić, privatno bankarstvo
PROČITAJ I OVO
Odobren Strateški plan Grupe EIB
ZELENO SVJETLO
Odobren Strateški plan Grupe EIB
BRUXELLES - Ministri Europske unije (EU) u petak su tijekom sastanka Upravnog odbora Europske investicijske banke (EIB) službeno podržali Strateški plan Grupacije EIB-a kojim je utvrđeno osam prioriteta.
Američki fond smanjio udjel u Addiku
PROMJENE
Američki fond smanjio udjel u Addiku
BEČ - Američki upravitelj imovinom Wellington Management Group neznatno je smanjio svoje postotno učešće u Addiko AG i sada drži 7,28 posto glasačke moći, u odnosu na dosadašnjih 8,85 posto, prenosi Indikator.ba.
PBZ i Intesa Sanpaolo Grupa uspješno pokrenuli inicijativu mini obveznica s društvom Yellow Submarine
OBVEZNICE
PBZ i Intesa Sanpaolo Grupa uspješno pokrenuli inicijativu mini obveznica s društvom Yellow Submarine
ZAGREB - Privredna banka Zagreb (PBZ), dio Sektora inozemnih banaka supsidijara (ISBD) Intesa Sanpaolo Grupe, uspješno je nastupila kao jedini agent izdanja i investitor u izdanju korporativnih obveznica društva Yellow Submarine d.o.o.
Regulator: Spajanje UBS-a i Credit Suisse neće eliminirati konkurenciju
OCJENE
Regulator: Spajanje UBS-a i Credit Suisse neće eliminirati konkurenciju
BERN - Prošlogodišnjim preuzimanjem domaćeg konkurenta Credit Suisse, švicarska banka UBS ojačat će svoju poziciju najvećeg zajmodavca u Švicarskoj, ali spajanje neće eliminirati konkurenciju, istaknuo je danas švicarski financijski regulator Finma.
Hrvati se pomamili za gotovinskim kreditima
KREDITI
Hrvati se pomamili za gotovinskim kreditima
ANALIZA - Prema posljednjim podacima HNB-a, ukupni krediti drugih monetarnih financijskih institucija plasiranih institucionalnim sektorima iznosili su na kraju travnja 2024., na osnovi stanja, 43,9 mlrd. eura.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE