GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Petr Brunclik u u Upravi NLB-a

Petr Brunclik u u Upravi NLB-a
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.02.2020 / 12:06
Autor: SEEbiz
LJUBLJANA - Nakon odlaska Laszla Pellea, Upravi NLB-a pridružit će se Petr Brunclik, koji će biti odgovoran za operativno područje.

Dok ne dobije suglasnost Banke Slovenije, bit će imenovan pomoćnikom Uprave, priopćeno je danas iz NLB-a.

"Radujem se prilikama i zadacima koji su pred nama. Neki od njih, kao što su provjera i pojednostavljenje IT arhitekture u skladu s najnovijim dobrim praksama, te optimizacija, automatizacija i digitalizacija procesa, su zadaci informacijske tehnologije. Drugi su više poslovni. fokusiran, uključujući fokus na mobilno bankarstvo i pružanje najboljeg iskustva korisnicima mrežnih usluga ", rekao je Brunclik, kojeg je Nadzorni odbor NLB-a imenovao krajem studenog prošle godine.

Petr Brunclik ima gotovo dvadeset godina bogatog poslovnog iskustva u bankarstvu, službi za korisnike, poboljšanju procesa, e-trgovini i tehnologiji. Magistrirao je na Ekonomskom fakultetu u Pragu, smjer informatička tehnologija i primijenjena informatika, prenosi NLB.

Godine 2001. postao je šef promocije u Mironet grupi, češkom distributeru hardvera i računalnih sustava. Potom je prešao na rukovodeće pozicije u GE Money Bank. Moneta Money Bank. Prije nego što se pridružio NLB-u, bio je član uprave u Home Credit Philippines u kući Credit Group. 

Tagovi: Petr Brunclik, Nova ljubljanska banka
PROČITAJ I OVO
Neto dobit Zagrebačke banke porasla 5,5%
RAST
Neto dobit Zagrebačke banke porasla 5,5%
ZAGREB - Zagrebačka banka ostvarila je u prvom polugodištu dobit nakon oporezivanja od 818 milijuna kuna, što je 43 milijuna kuna ili 5,5 posto više nego u istom lanjskom razdoblju, pokazuje konsolidirani nerevidirani financijski izvještaj te banke objavljen u ponedjeljak.
Savjet HNB-a: Suglasnost za uprave Zagrebačke banke i Sberbanka
SUGLASNOST
Savjet HNB-a: Suglasnost za uprave Zagrebačke banke i Sberbanka
ZAGREB - Savjet Hrvatske narodne bane (HNB) u petak je dao suglasnost za članove uprava Zagrebačke banke i Sberbanka, a usvojio je i informaciju o statusu i aktivnostima vezanima uz izradu optjecajnih eurokovanica s nacionalnom stranom, priopćeno je iz središnje banke.
Yellen razvojnim bankama: Mobilizirajte kapital za borbu protiv klimatskih promjena
PORUKE
Yellen razvojnim bankama: Mobilizirajte kapital za borbu protiv klimatskih promjena
WASHINGTON - Američka ministrica financija Janet Yellen poručila je u četvrtak čelnicima Svjetske banke i drugih razvojnih banaka da smisle konkretne planove za mobilizaciju znatno više kapitala za borbu protiv klimatskih promjena i smanjenje emisije štetnih plinova.
Kina želi više stranih banaka i osiguravatelja
REGULATIVA
Kina želi više stranih banaka i osiguravatelja
PEKING - Kina će nastaviti otvarati svoj financijski sektor i poboljšavati postupke za ulazak stranih banaka i osiguravajućih društava na domaće tržište, objavila je vlada u Pekingu, prenose državni mediji.
JPMorgan bogato nagradio Dimona kako bi ga zadržao na poziciji CEO-a
POTEZI
JPMorgan bogato nagradio Dimona kako bi ga zadržao na poziciji CEO-a
NEW YORK - JPMorgan bogato je nagradio glavnog izvršnog direktora Jamieja Dimona kako bi ga zadržao na poziciji CEO-a.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE