GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Otvorena prva OTP partner ekspozitura u Beogradu

Otvorena prva OTP partner ekspozitura u Beogradu
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.05.2022 / 16:47
Autor: SEEbiz
BEOGRAD – OTP banka Srbija otvorila je svoju prvu OTP partner ekspozituru u Beogradu. Specijalizovana poslovnica namenjena je partnerima, investitorima, brokerima i trećim licima koji sa bankom sarađuju u prodaji njenih proizvoda i usluga.

Reč je o inovativnom i na našem tržištu jedinstvenom načinu pružanja bankarskih usluga, koji OTP banku čini pionirom u ovoj oblasti.

Simboličnim presecanjem vrpce, novu specijalizovanu ekspozituru otvorio je Dejan Vučinić, direktor direkcije za upravljanje mrežom filijala.

Vučinić je istakao da je ovo prva ekspozitura ovog tipa u Srbiji koja će svojim klijentima na raspolaganje staviti potrebne resurse i bogatu ponudu proizvoda i usluga.

,,Ponosni smo što danas u Beogradu i Srbiji pokrećemo jedan novi i drugačiji koncept koji nas čini pionirima na domaćem tržištu i koji će povećati vidljivost i dostupnost banke potencijalnim partnerima. Kao lider u kreditiranju privrede i stanovništva na našem tržištu, OTP banka se izdvaja zahvaljujući svojoj ekspertizi i posvećenošću saradnicima i klijentima. Zbog toga nas izuzetno raduje što će OTP partner doprineti još većem zadovoljstvu naših korisnika a ujedno biti i veliki potencijal za dalji rast“, izjavio je Vučinić.

Koncept OTP partner ekspoziture je osmišljen tako da partneri banke preporučuju OTP banku klijentima iz segmenta Stanovništva (kroz marketinške aktivnosti) i asistiraju, ukoliko je potrebno, pri uzimanju proizvoda ili usluge banke. Klijenti posećuju ovu specijalizovanu ekspozituru u tačno zakazano vreme uz maksimalno poštovanje i uvažavanje klijentovog vremena, kada je neophodno potpisivanje dokumentacije.

OTP partner ekspozitura nalazi se u Bulevaru Vojvode Mišića 41, u blizini Beogradskog sajma, kako bi partnerima omogućili blizinu predstavnika kompanija koji se bave prodajom automobila, nameštaja, tehnike, te sektora građevinarstva i brojnih investitora, koji posećuju sajmove ključne za te industrije.

Početkom juna, OTP banka Srbija će otvoriti i drugu OTP partner ekspozituru, i to u Novom Sadu, u Rumenačkoj 1.

Tagovi: OTP partner ekspozitura, OTP banka, Dejan Vučinić
PROČITAJ I OVO
Raiffeisen u strahu od Amerikanaca povukao oglase za radna mjesta u Rusiji
KUKAVIČKI
Raiffeisen u strahu od Amerikanaca povukao oglase za radna mjesta u Rusiji
BEČ - Austrijska Raiffeisen banka priopćila je u utorak da zamjenjuje oglase za posao koji sadrže "obmanjujuće riječi" koje impliciraju da banka širi svoje poslovanje u Rusiji.
Bank of America: Dobit pala zbog isplate kamata klijentima
PAD
Bank of America: Dobit pala zbog isplate kamata klijentima
NEW YORK - Dobit Bank of America pala je u utorak jer je zajmodavac zaradio manje od plaćanja kamata klijentima.
Ulaganje stanovništva u trezorske zapise smanjilo ukupne depozite
SPOJENE POSUDE
Ulaganje stanovništva u trezorske zapise smanjilo ukupne depozite
ANALIZA - Prema posljednjim podacima HNB-a, na osnovi stanja, ukupni depoziti (isključujući središnju državu) iznosili su na kraju veljače 56,1 mlrd. eura.
Uzlet dobiti Goldman Sachsa u prvom kvartalu
SKOK
Uzlet dobiti Goldman Sachsa u prvom kvartalu
NEW YORK - Dobit Goldman Sachsa (GS) porasla je 28% u prvom tromjesečju kako su prihodi od investicijskog bankarstva porasli, dajući izvršnom direktoru Davidu Solomonu potreban zamah početkom 2024.
U Njemačkoj potražnja za potrošačkim kreditima lani pala 7 posto
POTRAŽNJA
U Njemačkoj potražnja za potrošačkim kreditima lani pala 7 posto
BERLIN - Potražnja za potrošačkim kreditima u Njemačkoj lani je smanjena za 7,3 posto na godišnjoj razini, objavilo je ovoga tjedna udruženje banaka BFACH.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE