GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nikad niže kamatne stope za gotovinske kredite u Zabi

Nikad niže kamatne stope za gotovinske kredite u Zabi
KAMATE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.09.2021 / 16:37
Autor: SEEbiz
ZAGREB - U promotivnom razdoblju od 20. rujna do 2. listopada 2021. klijenti će u Zabi moći ugovoriti gotovinske kredite po nominalnoj kamatnoj stopi već od 3,99%

Zagrebačka banka pripremila je posebnu ponudu gotovinskih kredita koji će se u razdoblju od 20. rujna do 2. listopada moći ugovoriti uz fiksnu kamatnu stopu već od 3,99% (EKS 6,13%) bez obzira na rok otplate. Takva kamatna stopa bit će omogućena u slučaju da je uz kredit ugovoreno osiguranje otplate navedenog kredita, a za one koji će krediti ugovoriti bez osiguranja otplate kredita, akcijska fiksna kamatna stopa iznosit će 4,69% (EKS 4,80%).

Gotovinski krediti u Zagrebačkoj banci po dosad najpovoljnijim uvjetima bit će dostupni postojećim klijentima Zagrebačke banke, ali i onima koji će to tek postati.

Gotovinski krediti u Zagrebačkoj banci odobravaju se u kunama do maksimalnog iznosa 300 tisuća kuna, bez naknade za obradu kreditnog zahtjeva. Rokovi otplate za gotovinske kredite kreću se od 13 do maksimalno 120 mjeseci, ovisno o poslovnom odnosu klijenta i Banke te procjeni kreditnog rizika. Inače, uz gotovinske kredite u Banci moguće je ugovoriti osiguranje otplate kredita, kako bi se u slučaju nepredvidivih životnih situacija mogle neometano podmirivati kreditne obveze.

Nakon isteka akcijske ponude, klijentima Zagrebačke banke bit će dostupni gotovinski krediti po redovnim kamatnim stopama koje se kreću već od 5,05% (EKS 7,37%) ovisno o duljini otplate te osiguranju.

Reprezentativni primjer gotovinskog kredita po akcijskoj kamatnoj stopi:
Uz fiksnu kamatnu stopu od 3,99 % godišnje, rok otplate 60 mjeseci, uključeno osiguranje otplate kredita i naknadu za vođenje tekućeg računa za jedan mjesec, bez naknade za obradu kredita te anuitetsku otplatu, efektivna kamatna stopa (EKS) za kredit u kunama od 50.000 kuna iznosi 6,13 %. Mjesečni anuitet iznosi 967 kuna, a ukupni je iznos koji klijent mora platiti 60.729 kuna.

Tagovi: Zagrebaka banka, kamatne stope, gotovinski krediti
PROČITAJ I OVO
Adrović: Banke imaju nepresušan izvor financiranja, ali nema prilika
FINANCIRANJE
Adrović: Banke imaju nepresušan izvor financiranja, ali nema prilika
ZAGREB - "Zahvaljujući visokoj kapitalizaciji banke imaju nepresušan izvor sredstava, novca ima, samo ga treba pametno plasirati."
Plenković o guvernerovoj izjavi o rastu kamata: Dobro je govoriti manje
PREMIJER
Plenković o guvernerovoj izjavi o rastu kamata: Dobro je govoriti manje
ZAGREB - U središnjici HDZ-a održana je zajednička sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a, a poslije nje izjavu je dao premijer Andrej PlenkoviĆ.
Švaljek: Nema panike oko kamatnih stopa
PORUKE
Švaljek: Nema panike oko kamatnih stopa
ZAGREB - Zamjenica guvernera Hrvatske narodne banke (HNB) Sandra Švaljek kazala je u ponedjeljak kako u osnovnom scenariju Europska središnja banka (ECB) neće povećati kamatne stope do 2023. godine.
Stručnjaci smiruju: Nema ništa od snažnog rasta kamatnih stopa
KAMATE
Stručnjaci smiruju: Nema ništa od snažnog rasta kamatnih stopa
ZAGREB - Riječi guvernera HNB-a Borisa Vujčića kako bi rate kredita građanima s dugoročnim kreditima, odobrenima uz varijabilne kamatne stope mogle rasti od 10 do čak 20 posto, odjeknule su i među strukom koja – smiruje.
Vujčić pojasnio izjavu o velikom rastu kamatnih stopa
GUVERNER
Vujčić pojasnio izjavu o velikom rastu kamatnih stopa
ZAGREB - Guverner Hrvatske narodne banke Boris Vujčić pojasnio je, na traženje premijera Andreja Plenkovića, svoju subotnju izjavu datu za Novi list o tome kako je moguć rast kamata na kredite s varijabilnom kamatnom stopom čak i do 20 posto.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE