GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Morgan Stanley širi poslovanje u Budimpešti

Morgan Stanley širi poslovanje u Budimpešti
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.04.2021 / 22:24
Autor: SEEbiz
BUDIMPEŠTA - Morgan Stanley pokreće novi centar znanja u Budimpešti, čiji je cilj ubrzati automatizaciju u banci uz aktivno sudjelovanje zaposlenika.

Cilj je da zaposlenici razviju svoje digitalne vještine i preuzmu aktivnu ulogu u pokretanju svojih rutinskih zadataka pomoću automatiziranih rješenja, poboljšavajući vlastite performanse i čineći tako cijelu tvrtku učinkovitijom, izvijestio je Morgan Stanley.

Ured u Budimpešti započeo je kao tim za matematičko modeliranje od trideset ljudi 2006. godine, a u posljednjih petnaest godina izrastao je u važan tehnološki i analitički centar koji zapošljava 2200 visokokvalificiranih zaposlenika. Sjedište tvrtke u Budimpešti igra ključnu ulogu u mnogim segmentima poslovanja unutar kompanije.

- Pored tradicionalnijeg pristupa automatizaciji robotiziranih procesa (RPA), novi centar znanja u Budimpešti također posebnu pozornost posvećuje automatizaciji, počevši od zaposlenika. Dopuštajući kolegama da sami predlažu automatizirana rješenja i učinkovitiji rad zahvaljujući "štapiću" koji im pomaže u radu, rekla je Megan Brewer, voditeljica novog Centra znanja o automatizaciji.

Dodala je da tvrtka traži nove zaposlenike koji će se okušati u redovima velike investicijske banke.

Širenje u Budimpešti također podržava činjenica da grad igra važnu ulogu u područjima poput financijskog i matematičkog modeliranja ili upravljanja rizicima. Geografski položaj grada također je prednost u kontekstu vremenskih zona, jer neprestano rade s timovima u regiji EMEA, Azije i SAD-a.

Tagovi: Morgan Stanley, Budimpešta, Megan Brewer
PROČITAJ I OVO
Lorenzo Ramajola na čelu UniCredit banke Slovenija
KARIJERE
Lorenzo Ramajola na čelu UniCredit banke Slovenija
LJUBLJANA - UniCredit banka Slovenija dobila je ovih dana novu upravu.
Krediti poduzećima pali treći uzastopni mjesec
KREDITIRANJE
Krediti poduzećima pali treći uzastopni mjesec
ANALIZA - Uz mjesečnu stopu pada za 0,5% ukupni krediti nefinancijskim društvima krajem svibnja spustili su se na 85,9 mlrd kuna pri čemu je i treći mjesec za redom zabilježena negativna stopa rasta.
Deutsche Bank objavio rezultate bolje od očekivanja
DOBRE BROJKE
Deutsche Bank objavio rezultate bolje od očekivanja
LONDON - Deutsche Bank prijavio je neto prihod od 692 milijuna eura (818 milijuna dolara) za drugo tromjesečje ove godine.
Kućanstva u zemljama eurozone nastavila povećavati zaduživanje kod banaka
DUG
Kućanstva u zemljama eurozone nastavila povećavati zaduživanje kod banaka
FRANKFURT - Kućanstva u eurozoni nastavila su se prošli mjesec ubrzano zaduživati kod banaka, privučena niskim kamatnim stopama i gospodarskim oporavkom od pada izazvanog pandemijom, pokazali su u utorak objavljeni podaci Europske središnje banke (ECB-a).
Neto dobit Zagrebačke banke porasla 5,5%
RAST
Neto dobit Zagrebačke banke porasla 5,5%
ZAGREB - Zagrebačka banka ostvarila je u prvom polugodištu dobit nakon oporezivanja od 818 milijuna kuna, što je 43 milijuna kuna ili 5,5 posto više nego u istom lanjskom razdoblju, pokazuje konsolidirani nerevidirani financijski izvještaj te banke objavljen u ponedjeljak.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE