GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Izbornik Dalić i dalje brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartica

Izbornik Dalić i dalje brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartica
SURADNJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.03.2024 / 14:31
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić i predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb Dinko Lucić potpisali su ugovor kojim se nastavlja dosadašnja uspješna suradnja, te izbornik Dalić i dalje nastavlja biti brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartice. PBZ Grupa, dio je Intesa Sanpaolo Grupe, jedne od najvećih bankarskih grupa u Europi.

Nogomet je puno više od sporta, a zadnja dva svjetska prvenstva potvrdila su da je nemjerljivo to koliko nam je radosti i ponosa donijela hrvatska nogometna reprezentacija na čelu sa sjajnim izbornikom Zlatkom Dalićem. Na našu suradnju, koja nije motivirana samo ostvarenjem uspješnih rezultata, gledamo kao na širu društvenu korist i promicanje plemenitih vrijednosti.

„Ponosni smo na dugogodišnju suradnju s izbornikom Dalićem koja je započela još 2019. godine jer smo se međusobno prepoznali po vrijednostima koje nas povezuju. Izbornik Dalić je donio jedan novi poticaj, njegova skromnost, poniznost i ustrajnost na putu izvrsnosti su vrijednosti koji nadilaze ostvarenje uspješnih rezultata te doprinose stvaranju afirmativnog okruženja i boljeg društva a što je važna odrednica i PBZ Grupe. Za istaknuti je i posvećenost timskom radu, i mi u PBZ Grupi kao i reperezentacija do rezultata dolazimo zajedničkim angažmanom tima, zajedničkim trudom i međusobnim podržavanjem te smo pouzdan partner i u trenucima koji ne moraju uvijek biti sjajni. Kada smo prvi puta razgovarali o suradnji izbornika Dalića najviše je privuklo našem brandu upravo to što je PBZ Grupa daleko najveći donator među svim financijskim institucijama, pa smo tako u zadnjih petnaest godina donirali I popratili društveno važne projekte u iznosu većem od dvadeset milijuna eura. Tako smo i u recentnim prilikama kada je trebalo pomoći područjima pogođenim potresom ili bolnicama u opremi u borbi protiv pandemije COVID-19 iznova se istaknuli najvećim donacijama, a tako namjeravamo raditi i ubuduće “, istaknuo je predsjednik Uprave PBZ-a Dinko Lucić.

„Zahvaljujem PBZ Grupi na dosadašnjoj uspješnoj suradnji i drago mi je što nastavljamo i dalje zajedno. Iznimno cijenim podršku koju PBZ pruža hrvatskom nogometu i sportu i zadovoljstvo mi je surađivati s institucijom s kojom dijelim slične vrijednosti i čije djelovanje mogu podržati, a to definitivno vidim kod PBZ Grupe. Ne mislim pritom samo na njihovo ostvarenje uspješnih rezultata, nego i na šire djelovanje i doprinos zajednici kao i humanitarni angažman po kojem se posebno ističu, poručio je izbornik Zlatko Dalić.

Tagovi: dalić, pbz, lucić, visa, premium visa
PROČITAJ I OVO
NLB o strateškim planovima: I u Hrvatskoj stvari idu u dobrom smjeru
STRATEŠKI
NLB o strateškim planovima: I u Hrvatskoj stvari idu u dobrom smjeru
LJUBLJANA - NLB je na današnjem NLB Danu investitora predstavila novu strategiju grupe do kraja 2030. Do tada želi stvoriti oko 50 milijardi eura ukupne imovine, dvije milijarde eura prihoda i jednu milijardu dobiti. Na skupu se govori io prilikama u regiji jugoistočne Europe, gdje je NLB prisutan.
BBVA najavljuje neprijateljsku ponudu za preuzimanje Sabadella vrijednu 13 milijardi dolara
NOVI POKUŠAJ
BBVA najavljuje neprijateljsku ponudu za preuzimanje Sabadella vrijednu 13 milijardi dolara
MADRID - Španjolska banka BBVA u četvrtak je izravno dioničarima predstavila ponudu za preuzimanje konkurentskog Sabadella od 12,23 milijarde eura (13,11 milijardi dolara), iako je Sabadellov odbor ovaj tjedan već odbio prijedlog pod istim uvjetima.
NLB Grupa u prvom kvartalu povećala neto dobit 17%
DOBRE BROJKE
NLB Grupa u prvom kvartalu povećala neto dobit 17%
LJUBLJANA - NLB Grupa je u prvom kvartalu povećala neto dobit za 17 posto na 140 milijuna eura.
Raiffeisen odustao od kupnje Deripaskinog udjela u Strabagu
NAKON PRITISKA
Raiffeisen odustao od kupnje Deripaskinog udjela u Strabagu
BEČ - Austrijski Raiffeisen Bank International (RBI) objavio je u srijedu da odustaje od kupnje udjela u austrijskoj građevinskoj tvrtki Strabag od ruskog holdinga, dokončavši višemjesečnu neizvjesnost i razgovore s europskim i američkim vlastima
EBRD planira dopuniti strategiju za Sloveniju
PLANOVI
EBRD planira dopuniti strategiju za Sloveniju
LJUBLJANA - Predstavnici Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) predstavili su danas u Ministarstvu financija nacrt nove strategije za Sloveniju, čije se usvajanje na upravnom odboru očekuje u srpnju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE