GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Global Finance nagrade za UniCredit Bank Srbija

Global Finance nagrade za UniCredit Bank Srbija
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.08.2022 / 11:04
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Global Finance je devetu godinu za redom proglasio UniCredit Bank Srbija najboljom bankom za pružanje kastodi usluga međunarodnim investitorima (podkastodi) u Srbiji.

Takođe, UniCredit Global Securities Services sa ponosom objavljuje da je Global Finance još jednom priznao za najbolju podkastodi banku u Centralnoj i Istočnoj Evropi za 2022. godinu - nastavljajući pobednički niz koji sada traje već trinaestu godinu zaredom.

Banka je dobila nagrade za najboljeg pružaoca podkastodi usluga u šest pojedinačnih zemalja: Austriji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Mađarskoj, Srbiji i Sloveniji.

Bojan Čiča, direktor Sektora globalnog transakcionog bankarstva u UniCredit Banci Srbija, ovim povodom istakao je da je ova nagrada još jedna potvrda da je UniCredit na pravom putu u razvijanju svojih usluga i podrške klijentima. „Zaista smo ponosni na činjenicu da već godinama na ovaj način dobijamo pozitivnu povratnu informaciju od svojih klijenata. Upravo to i jeste suština svega što radimo“, rekao je Čiča.

Jasmina Janković, direktorka Odeljenja za kastodi poslove i poslove depozitara, dodala je da ovakve nagrade pružaju pravi podstrek za stalno unapređivanje poslovanja, jer to znači da se ceni i prepoznaje stručnost i kvalitet usluga koje UniCredit pruža.

O regionalnim i pojedinačnim tržišnim nagradama odlučivao je urednički odbor Global Finance-a, koji je uzeo u obzir značajan broj inputa stručnih izvora i korisnika subkastodi usluga, kao i stručno pripremljene prijave institucija koje pouzdano pružaju vrhunske usluge, u svojim regionima i tržištima. Priznanje naše regionalne izvrsnosti trinaestu godinu zaredom jasno naglašava našu snažnu posvećenost i fokus širom regiona Centralne i Istočne Evrope i odražava visoke standarde stručnosti, posvećenosti i izvrsnosti usluga koje pruža celokupno osoblje GSS.

Tagovi: Global Finance, UniCredit Bank Srbija, UniCredit
PROČITAJ I OVO
Banca Intesa uvela u ponudu EE Farmer invest kredit
KREDITI
Banca Intesa uvela u ponudu EE Farmer invest kredit
BEOGRAD – Banca Intesa, članica međunarodne bankarske grupacije Intesa Sanpaolo, uvrstila je u ponudu EE Farmer invest, dugoročni investicioni kredit za kupovinu energetski efikasne pogonske mehanizacije namenjen registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima.
HSBC zatvara više od 100 poslovnica, fokusira se na mobilno bankarstvo
STRATEŠKI
HSBC zatvara više od 100 poslovnica, fokusira se na mobilno bankarstvo
LONDON - HSBC će zatvoriti 114 poslovnica u Velikoj Britaniji, fokusirajući se prvenstveno na mobilno bankarstvo. Kako je priopćeno iz banke, u reorganizaciju i modernizaciju ulažu se deseci milijuna funti.
Fitch potvrdio postojeći rejting Erste banke
REJTING
Fitch potvrdio postojeći rejting Erste banke
ZAGREB – Fitch Ratings, renomirana međunarodna bonitetna agencija, potvrdila je postojeći kreditni rejting Erste banke „A-“, uz zadržavanje stabilnih izgleda za dugoročno zaduživanje.
ECB bi godinu mogao zaključiti s gubitkom
GUBITAK
ECB bi godinu mogao zaključiti s gubitkom

FRANKFURT - Europska središnja banka (ECB) upozorila je da bi godinu mogla zaključiti s gubitkom budući da je podizanjem kamatnih stopa radi obuzdavanja inflacije povećala i vlastite obaveze prema komercijalnim bankama.

Financijske tvrtke u Britaniji moraju probiti klasne barijere
RADNA SKUPINA
Financijske tvrtke u Britaniji moraju probiti klasne barijere
LONDON - Polovina radnika na upravljačkim pozicijama u britanskom sektoru financijskih i profesionalnih usluga trebala bi do 2030 godine dolaziti iz radničkih obitelji, preporučila je u srijedu radna skupina koju podupire britanska vlada.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE