GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

China UnionPay kartice prihvaćene na bankomatima Bance Intese

China UnionPay kartice prihvaćene na bankomatima Bance Intese
KARTICE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.03.2021 / 11:12
Autor: SEEbiz
BEOGRAD – Banca Intesa je omogućila prihvatanje kartica koje izdaje China UnionPay na svojim bankomatima, dok će uskoro biti dostupno i plaćanje na POS terminalima banke u trgovačkoj mreži.

Banca Intesa je među prvim bankama omogućila prihvat kartica u našoj zemlji, a u skladu sa memorandumom koji je Narodna Banka Srbije potpisala sa ovom svetskom kartičarskom kompanijom.

China UnionPay je jedan od najzastupljenijih kartičarskih sistema na svetu, ima više od 6,5 milijardi izdatih kartica u 179 zemalja, podržava najsavremenije platne tehnologije, u koje spadaju plaćanja beskontaktnim karticama, plaćanja mobilnim telefonom i plaćanja na internetu. Kompanija je osnovana 2002. godine u Kini i ovom trenutku predstavlja kartičarski brend sa najvećom stopom rasta u broju izdatih kartica na godišnjem nivou.

Banca Intesa, članica Intesa Sanpaolo grupe, zauzima vodeću poziciju na domaćem tržištu mereno svim ključnim indikatorima poslovanja – ukupnom aktivom, kapitalom, kreditima i depozitima klijenata. Banka posluje sa 1,36 miliona klijenata kojima stavlja na raspolaganje inovativne proizvode, vrhunsku uslugu i jedinstveni spoj razvijene poslovne mreže i digitalnih servisa.

Tagovi: China UnionPay, Banca Intesa
PROČITAJ I OVO
Dobit Barclaysa pala, ali nadmašila očekivanja
SOLIDNO
Dobit Barclaysa pala, ali nadmašila očekivanja
LONDON - Barclays je u četvrtak izvijestio o neto dobiti u prvom tromjesečju koja se može pripisati dioničarima od 1,55 milijardi funti (1,93 milijarde dolara), nadmašivši očekivanja i vrativši britanskom zajmodavcu na dobit usred velike strateške promjene.
SID banka: Neto dobit u 2023. skočila 90%
UZLET
SID banka: Neto dobit u 2023. skočila 90%
LJUBLJANA - SID banka lani je ostvarila 15,6 milijuna eura čiste dobiti, što je nešto manje od 90 posto više nego godinu prije. Krediti nebankarskom sektoru porasli su za približno tri posto, na 1,43 milijarde eura, objavila je Državna banka za izvoz i razvoj.
Deutsche Bank u prvom kvartalu objavio rezultate iznad očekivanja
DOBRE BROJKE
Deutsche Bank u prvom kvartalu objavio rezultate iznad očekivanja
FRANKFURT - Deutsche Bank je u četvrtak izvijestila o 1,275 milijardi eura (1,365 milijardi dolara) neto dobiti koja se može pripisati dioničarima u prvom tromjesečju, što predstavlja porast od 10 posto na godišnjoj razini.
Rusija plijeni imovinu JPMorgana
POTEZI
Rusija plijeni imovinu JPMorgana
MOSKVA - Ruski sud naredio je zapljenu 439,5 milijuna dolara imovine JPMorgan Chase nakon što je ruska državna VTB banka podnijela tužbu za "naknadu gubitka" protiv najveće američke banke.
Lloyds: Visoki troškovi smanjili kvartalnu dobit
PRITISCI
Lloyds: Visoki troškovi smanjili kvartalnu dobit
LONDON - Britanski bankarski div Lloyds u prvom je ovogodišnjem tromjesečju zabilježio neto dobit od 1,1 milijardu funti (1,28 milijardi eura), što je 29 posto manje nego u istom razdoblju lani.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE