GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

AIK banka: Podizanje gotovine i na benzinskim stanicama

AIK banka: Podizanje gotovine i na benzinskim stanicama
USLUGE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.07.2019 / 14:57
Autor: SEEbiz
BEOGRAD – AIK banka je omogućila uslugu podizanja gotovine do 5.000 dinara Mastercard karticama na svim prodajnim mestima NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, saopšteno je iz te banke.

„Sada, uz uslugu samog plaćanja Mastercard debitnom karticom, korisnicima ovih kartica omogućeno je i podizanje gotovine sa svog bankovnog računa. Ovaj servis se tretira kao standardno plaćanje karticom, i podrazumeva da korisnik kartice autorizuje transakciju svojim PIN kodom uz mogućnost praćenja transakcije na svom računu“, navodi se u saopštenju.

Korisnici Mastercard i Maestro kartica moći će na ovaj način da podignu gotovinu u iznosu do 5.000 dinara po transakciji.

AIK banka je u ovom trenutku, kako se ističe, jedina banka u Srbiji koja je uspela da tehnički omogući ovakvo rešenje na prodajnom mestu trgovca.
Zajedno sa partnerima Mastercard-om i NIS Gazpromneft-om ova usluga je od danas dostupna na više od 300 NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica širom Srbije.
Za uslugu plaćanja Mastercard karticama i podizanja keša na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, AIK banka svojim klijentima neće naplaćivati dodatne naknade.
Ovom inovacijom na našem tržištu, AIK banka stavlja u prvi plan savremene potrebe svojih klijenata nudeći im mogućnost da do svog novca dođu na siguran, brz i efikasan način bez odlaska do poslovnice banke ili traženja najbližeg bankomata, dodaje se u saopštenju.

Tagovi: AIK banka, Gazprom, Naftna industrija Srbije
PROČITAJ I OVO
NLB bi godišnje isplaćivala 100 milijuna eura dividende
DIVIDENDA
NLB bi godišnje isplaćivala 100 milijuna eura dividende
LJUBLJANA - Prema riječima predsjednika uprave Blaža Brodnjaka, NLB, koja je prošle godine kupila srpsku Komercijalnu banku, svojim dioničarima obećava solidne dividende.
Miro Dodić ostaje na čelu Istarske kreditne banke
KARIJERE
Miro Dodić ostaje na čelu Istarske kreditne banke
UMAG - Istarska kreditna banka Umag d.d. objavljuje da je, temeljem odluke Nadzornog odbora Banke, uz prethodnu suglasnost Savjeta Hrvatske narodne Banke , za predsjednika Uprave Banke imenovan Miro Dodić na mandat od tri godine koji počinje s danom 26.02.2021. godine.
Španjolska BBVA banka planira gašenje 3.000 radnih mjesta
PLANOVI
Španjolska BBVA banka planira gašenje 3.000 radnih mjesta
MADRID – Španjolska banka BBVA razmatra ukidanje oko 3.000 radnih mjesta na domaćem tržištu, što čini oko 10 posto njene radne snage u zemlji, izvijestio je danas list Ekspansion, pozivajući se na izvore upoznate s događanjem.
Erste će povoljno kreditirati zagrebačke obrtnike
KREDITI
Erste će povoljno kreditirati zagrebačke obrtnike
ZAGREB - Obrtnička komora Zagreb i Udruženje obrtnika Grada Zagreba već nekoliko mjeseci intenzivno pregovaraju oko dobivanja povoljnih uvjeta za kredit te za ostvarivanje povoljnog kredita za olakšavanje poslovanja i opstanak samih članova – obrtnika.
HBOR: Pogodnosti za kreditiranje poslovnih subjekata iz Sisačko-moslavačke županije
POVOLJNO
HBOR: Pogodnosti za kreditiranje poslovnih subjekata iz Sisačko-moslavačke županije
ZAGREB - HBOR je uveo posebne pogodnosti za kreditiranje poslovnih subjekata na području Sisačko-moslavačke županije, što uključuje i kamatne stope već od 0,8 posto za kreditiranje investicija, a 0,3 posto za obrtna sredstva, kao i ukidanje naknada te smanjenjenje zahtjeva za instrumentima osiguranja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE