GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Addiko gotovinski kredit za vaše egzotično putovanje

Addiko gotovinski kredit za vaše egzotično putovanje
KREDITI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.05.2021 / 10:54
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Iz godine u godinu, ponude za putovanja na daleke i egzotične destinacije su na ovim prostorima sve brojnije jer je zainteresiranost među ljudima velika, ali i njihove financijske mogućnosti su sve veće.

Nekada je bilo gotovo nezamislivo za ljude s ovih prostora putovati dalje od tvrtkinih ili kompanijskih ljetovališta, a kamo li na neku destinaciju na drugom kontinentu. Egzotične destinacije kao što su Dominikanska Republika, Zanzibar, Sejšeli, Bora Bora, Maldivi i slično, bile su rezervirane isključivo za strogo sužen krug najbogatijih ljudi. Međutim, liberalno konzumersko tržište i sjajne bankarske ponude, omogućili su široj populaciji da okusi ova udaljena i egzotična mjesta, uz gotovinski kredit. Gotovo neosjetni mjesečni anuiteti kredita, mogu vam omogućiti rezerviranje ugodnog smještaja na svjetski poznatim ljetovalištima već danas.

Povoljan kredit za putovanje dostupan svima

Većina najvećih agencija za putovanja su prije pandemije koronavirusa kontinuirano iz godine u godinu prijavljivale sve veći broj bukiranih aranžmana na neke od nama najudaljenijih destinacija. Sve više ljudi je zainteresirano za posjet Dalekom Istoku, Australiji i Oceaniji, intrigantnim destinacijama na američkom potkontinentu poput Perua, Brazila ili Meksika, okušavanje safarija širom Afrike ili pak jedinstvenog doživljaja i neponovljive zabave koju nude megalopolisi Sjedinjenih Američkih Država. Uz gotovinski kredit koji nudi Addiko banka, cijeli svijet vam je na dlanu! Addiko gotovinski krediti dostupni su kako trenutnim klijentima, tako i klijentima drugih banaka, a izdaju se uz minimalnu količinu dokumentacije i jedan posjet poslovnici. Donesite dobru odluku i krenite na putovanje iz snova uz Addiko!

Gotovinski kredit po svačijoj mjeri

Analizirajući financijsko tržište i ostvarivanjem izravnog kontakta sa svojim klijentima, Addiko banka je napravila i plasirala dva gotovinska kredita koji će vam pomoći u ispunjavanju svih vaših želja.

Za one s nešto većim i ozbiljnijim planovima, tu je Addiko Blic Plus kredit za svote do 260.000 kuna odnosno do 35.000 eura, uz rok otplate od 2 do 10 godina i fiksni anuitet kredita. Dostupan je svim postojećim i novim klijentima Addiko banke, te se odobrava bez naknade, uz minimalno potrebnu dokumentaciju. Klijenti koji prebace svoja primanja u Addiko banku, ostvaruju povoljniju kamatnu stopu na Addiko Blic Plus kredit. Redovna fiksna kamatna stopa za ovaj kredit iznosi od 4,90 % EUR.

Za one koji imaju na umu nešto manje zaduživanje, tu je Addiko Blic kredit. Ovo je gotovinski kredit za svote do 76.000 kuna, odnosno do 10.000 eura. Dostupan je klijentima svih banaka, bez obveze prebacivanja primanja u Addiko banku. Možete ga zatražiti i bez odlaska u banku, putem Addiko Virutalne poslovnice, u samo nekoliko koraka, iz udobnosti svojega doma ili dok čekate u gužvi ili prijevozu. Rok otplate ovoga kredita je od 2 do 10 godina, odnosno do 5 godina za osobe koje nisu klijenti Addiko banke, a redovna fiksna kamatna stopa iznosi 6,60 % EUR.

Svjetski poznata ljetovališta i druge poznate destinacije širom planeta, sada su vam praktično na dohvat ruke uz gotovinske kredite Addiko banke!

Tagovi: gotovinski kredit, kredit za putovanje, obrok kredita, Addiko
PROČITAJ I OVO
UBS smanjuje bonuse
POTEZI
UBS smanjuje bonuse
BERN - UBS Group AG smanjio je svoj bonus fond za prošlu godinu za 14% nakon teže godine za sklapače poslova i trgovce, budući da švicarska banka povećava svoje ciljeve uštede troškova usred integracije Credit Suisse.
Italija prodaje 12,5% udjela u banci Monte dei Paschi di Siena
PRODAJA
Italija prodaje 12,5% udjela u banci Monte dei Paschi di Siena
RIM - Italija prodaje oko 12,5% Banca Monte dei Paschi di Siena SpA za najmanje 653 milijuna eura (708 milijuna dolara) u sklopu plana vlade Giorgie Meloni da izađe iz vlasništva ovog zajmodavca.
BRICS-ova banka najavila zajmove od pet milijardi dolara u 2024.
ZAJMOVI
BRICS-ova banka najavila zajmove od pet milijardi dolara u 2024.
PEKING - Razvojna banka skupine gospodarstava u nastajanju BRICS namjerava u ovoj godini dodijeliti zajmove u ukupnom iznosu od približno pet milijardi dolara, rekao je u utorak njezin potpredsjednik Zhou Qiangwu.
EBRD i Privredna banka Zagreb potpisali instrument podjele rizika od 75 milijuna eura
PODJELA RIZIKA
EBRD i Privredna banka Zagreb potpisali instrument podjele rizika od 75 milijuna eura
ZAGREB - Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD) pokreće novi instrument podjele rizika za hrvatske banke, a Privredna banka Zagreb d.d. (PBZ), članica Grupe Intesa Sanpaolo, prva će se uključiti u instrument.
Kostić želi preuzeti još 17% Addiko banke
POVEĆANJE UDJELA
Kostić želi preuzeti još 17% Addiko banke
BEOGRAD - Srbijanski biznismen Miodrag Kostić preko svoje tvrtke Agri Europe Cyprus želi povećati svoj udio u Addiko Bank AG.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE